POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bu kez sınıf öğretmenine saldırı
Bu kez sınıf öğretmenine saldırı
Biden ile Trump, kozlarını paylaşacak
Biden ile Trump, kozlarını paylaşacak
Kaplan soruşturmasında yeni gelişme!
Kaplan soruşturmasında yeni gelişme!
İYİ Parti'de bir milletvekili daha istifa etti
İYİ Parti'de bir milletvekili daha istifa etti
29 Mayıs 2019 Çarşamba - 13:03

Folkart’a itibar ödülü

Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl sekizincisi açıklanan Türkiye İtibar Endeksi (TİE) verilerine göre Folkart, ülkemizin en itibarlı şirketleri arasında yer aldı.

Folkart’a itibar ödülü

Folkart sadece İzmir’de faaliyet göstermesine rağmen Türkiye genelinde yapılan araştırma sonucu inşaat sektörünün en itibarlı markaları arasında ilk 10’a girerek büyük bir başarı gösterdi.Folkart dışında İlk 10’da yer alan şirketlerin hepsinin çok sayıda bölgede proje gerçekleştirmesine rağmen sadece İzmir’de faaliyet gösteren Folkart’ın listeye 9. sıradan girmesi büyük bir başarı olarak nitelendirildi.İstanbul’da düzenlenen ödül törenine katılan Folkart Kurumsal İletişim Müdürü Deniz Gökşen, Folkart adına ödülü aldı.

Araştırma kapsamında Yıldız Teknik Üniversitesi  (YTÜ) İstatistik Bölümü’nün akademik denetiminde ve raportörlüğünde30 farklı sektörde 12 bin kişi aranarak araştırma yapıldı. Araştırmada hem sektörelbazda hem de ülke genelinde itibar ele alındı. Saha çalışmaları 15 Aralık 2018 ile 30 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen 12 bin kişiye 60 farklı sorunun yöneltildiği ve yaklaşık 120 bin dakikalık telefon görüşmesinin yapıldığı TİE 2018 Araştırmasında Türkiye ekonomisinin lokomotifi 30 farklı sektöründe faaliyet gösteren marka ve kurumların itibarları ölçümlendi.

Türkiye örneklemi kabul edilen 26 bölge ve 72 ilde Bilgisayar Destekli Telefon ile Arama Yöntemi kullanılarak (CATI) yapılan araştırmada; holdingler, enerji, beyaz eşya, GSM, inşaat, otomobil, hazır giyim, gıda, ilaç, ulaşım, bankacılık, elektronik eşya, turizm, sigorta, eğitim, makine, mobilya, perakende, alkolsüz içecek ve akaryakıt sektörü dahil olmak üzere ana sektörlerin mercek altına alındığı araştırmada kurum ve markaların kamuyoyunda bıraktığı algı ve izler tespit edildi. Araştırma sonucunda en saygın kuruluşlar açıklandı.

Türkiye genelinde yapılan bu araştırma sonucunda yayınlanan listede Folkart 9. sırada yer aldı.Folkart dışında İlk 10’da yer alan şirketlerin hepsinin çok sayıda bölgede proje gerçekleştirmesine rağmen sadece İzmir’de faaliyet gösteren Folkart’ın listeye 9. sıradan girmesi büyük bir başarı olarak nitelendirildi.

Türkiye İtibar Endeksi (TİE) Ödül Töreni Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Yıldız Yerleşkesi Oditoryum salonunda gerçekleştirildi. Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin’nın ev sahipliğinde düzenlenen törene Türkiye’nin en itibarlı markalarının üst düzey yönetici ve temsilcileri katıldı. Törende kurum ve markalara ödüllerini YTÜ Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin,  TİE Akademik Kurulu Başkanı ve YTÜ İstatistik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Hakan Büyüklü ve Türkiye İtibar Akademisi Başkanı Ertan Acar tarafından verildi.

Folkart Kurumsal İletişim Müdürü Deniz Gökşen, “Türkiye’nin en itibarlı markaları arasında yer almaktan gurur duyuyoruz. Bu aynı zamanda bize sorumluluk yüklüyor. Bize duyulan bu güvene her zaman layık olmak için çalışacağız” diye konuştu. Türkiye’nin en itibarlı markalarından biri seçilen Folkart adına ödülü, Folkart Kurumsal İletişim Müdürü Deniz Gökşen, Türkiye İtibar Akademisi Grup Direktörü Rıdvan Tozlu elinden aldı.

 
İzmir'deki FETÖ kumpası davasında ceza yağdı!
 
Askerlik düzenlemesi bayram sonrasına kaldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kemalpaşa'da istihdam ve kariyer fuarı
Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "Mesleki Eğitimin Güçlendirilmesi ...
İzmir'de sofralar sebzelerle renkleniyor
İzmir'de, havaların ısınmasıyla birlikte sebze fiyatları düşmeye başlarken, ...
BES'ten Borsa'ya 1.2 milyar lira!
Birseysel Emeklilik Sistemi'ndeki devlet katkısının en az yüzde 10'u Borsa'ya ...
 
İTB yeni üzüme isim verecek!
İzmir Ticaret Borsası (İTB) Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, yeni ...
Merkez Bankası'ndan zorunlu karşılık hamlesi
Merkez Bankası, yabancı para mevduat/katılım fonlarına uygulanan zorunlu ...
Otomotiv devleri birleşme için masada!
Fiat Crysler Automobiles bugün, Fransız Renault’ya resmi bir birleşme ...
 
Mezuniyet sevincinin maliyeti düşündürüyor!
Okulların tatile girmesine kısa bir süre kala, ilkokuldan üniversiteye ...
İzmir Otogarı'nda bayram bereketi!
Ramazan Bayramı nedeniyle ailelerini ve yakınlarını ziyaret etmek isteyen ...
Albayrak açıkladı: 3 alanda 30 milyar lira finansman!
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, hammadde ve ara malı imalatı, makine ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri