POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
‘Daha fazla bekleyemem’ diyerek duyurdu!
‘Daha fazla bekleyemem’ diyerek duyurdu!
Erdoğan açıkladı: İran için 1 günlük yas!
Erdoğan açıkladı: İran için 1 günlük yas!
19 Mayıs krizi: Samet Akaydin kadro dışı!
19 Mayıs krizi: Samet Akaydin kadro dışı!
'Ali Koç, yaptıklarının hesabını tek tek soracağım!'
"Ali Koç, yaptıklarının hesabını tek tek soracağım!"
10 Mayıs 2024 Cuma - 16:03

Gaziemir Gençlik Festivali başlıyor

Gaziemir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı 6 gün sürecek Gaziemir Gençlik Festivali’yle kutlayacak. 14 Mayıs’ta başlayacak festivalde spor müsabakaları, halk dansları gösterileri düzenlenecek. Festivalin finalinde Yaşlı Amca grubu konser verecek.

Gaziemir Gençlik Festivali başlıyor

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Gaziemir Belediyesi’nin düzenleyeceği Gaziemir Gençlik Festivali’yle büyük bir coşkuyla kutlanacak. 14-19 Mayıs tarihlerinde yapılacak festival kapsamında düzenlenecek spor müsabakalarında, belediyenin kursiyerleri yeteneklerini sergileyecek. 6 gün sürecek festival, Voleybol Turnuvası’yla başlayacak. 14-15 Mayıs’ta Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda düzenlenecek turnuva, takımların çekişmeli maçlarına sahne olacak.

Gaziemir İlçe Stadı’nda 16 Mayıs Perşembe günü yapılacak Açık Hava Spor Etkinliği’nde ise katılımcılar, eğitmenler eşliğinde zumba ve aerobik yapacak. Atatürk Kültür Merkezi’nde 17 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da yapılacak düzenlenecek Jimnastik Gösterisi’nde, belediyenin çocuk kursiyerleri, kurslarda öğrendiklerini sahneleyecek. Belediyenin taekwondo kursiyerleri de 18 Mayıs’ta düzenlenecek Taekwondo Gösterisi’nde mindere çıkacak, yeteneklerini sergileyecek.

Potada kıyasıya mücadele

Gaziemir Gençlik Festivali kapsamında 17-18 Mayıs’ta düzenlenecek 3x3 Streetball Turnuvası’na, İzmir’in dört bir yanından basketbolcular katılacak. Gaziemir İlçe Stadı’nın yanındaki basketbol sahasında düzenlenecek turnuvada, yıldız gençler ve büyükler olmak üzere 2 grupta maçlar yapılacak. Uluslararası Basketbol Federasyonu’na (FIBA) kayıtlı olarak yapılan turnuvanın maç sonuçları, FIBA’nın web sitesindeki 3x3 etkinlikler kısmından yayınlanacak.

Yaşlı Amca sahne alacak

Bayram kutlamaları kapsamında düzenlenecek 13. Gaziemir Belediyesi Halk Dansları Gecesi’nde, belediyenin kursiyerleri danslarını sahneleyecek. 18 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00’de Festival Alanı’nda düzenlenecek gecede,11 farklı yöreden halk oyunları sahneleyecek kursiyerler, izleyenlere görsel şölen yaşatacak.

19 Mayıs Pazar günü ise Yaşlı Amca grubu Festival Alanı’nda sahne alacak. Yaşlı Amca, alanı dolduracak binlerce genç hayranıyla birlikte şarkılarını seslendirecek. Konser saat 21.00’de başlayacak.

Başkan Işık’tan festivale davet

“Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin doğrultusunda ülkemizi geleceğe taşımak için gençlerimiz başta olmak üzere ülkemizin her bir ferdine büyük sorumluluk düşüyor” diyen Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, “Bağımsızlık ateşini 105 yıl önce Samsun’da yakan, bize özgür bir vatan ve gurur duyduğumuz cumhuriyet bırakan Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı çağdaşlık ve bağımsızlık yolunda, hiçbir engel tanımadan ve yorulmadan ülkemizi geleceğe taşımak en büyük görevimizdir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı, 14-19 Mayıs tarihlerinde Gaziemir Gençlik Festivali’yle kutlayacağız. Tüm yurttaşlarımızı, festivalimize katılmaya ve bayramımızı büyük bir coşkuyla ve gururla kutlamaya davet ediyorum” diye konuştu.

 
Yunan turistlere 'İzmir' çağrısı
 
Erdoğan ile Bahçeli’den 1 saatlik görüşme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yunan turistlere 'İzmir' çağrısı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Yunanistan’ın İzmir ...
Konak’ta Engelliler Haftası’na dikkat çekildi
Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen farkındalık etkinliğinde konuşan ...
Başkan Yıldız engelli anneleri ile buluştu
Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Anneler Günü kapsamında Çiğli ...
 
Demir yardım eli uzattı, kampanya tamamlandı!
Uyuşturucu satıcısı tarafından bacağından vurulan ve tek bacakla hayata ...
Güzelbahçe’de halk ve belediyeden ele ele temizlik!
Güzelbahçe Belediyesi’nin çağrısıyla başlayan ‘Temizlik Seferberliği’ ...
Başkan Duman, engelsiz Buca için düğmeye bastı
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, kentin tüm Bucalılar için erişilebilir ...
 
Karabağlar'da Gülsima'ya destek oturumu
Karabağlar’da meclisin gündemi SMA hastası Gülsima bebek oldu. Gülsima ...
Güçlü Bornova için sanayi sitelerine destek
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 3. Sanayi Sitesi'nin her ayın ilk ...
Mali krizdeki Karşıyaka'da Başkan Ünsal'dan işçilere güvence!
Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, mesaiye Örnekköy Şantiye Tesisleri’nde ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri