POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özgür Özel'den Arapça tabela açıklaması
Özgür Özel'den Arapça tabela açıklaması
İmamoğlu'ndan 'Avrupa Oyunları' çağrısı
İmamoğlu'ndan 'Avrupa Oyunları' çağrısı
Ankara Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı
Ankara Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı
Kobani davasında karar açıklandı
Kobani davasında karar açıklandı
5 Nisan 2018 Perşembe - 15:33

Göztepe Başkanı Sepil'den Orman'a 'Ba' tepkisi

Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Göztepe'nin başkanı Mehmet Sepil, siyah-beyazlıların başkanı Fikret Orman'ın oyuncuları Demba Ba ile ilgili ifadelerine tepki gösterdi.

Göztepe Başkanı Sepil den Orman a  Ba  tepkisi

Fikret Orman'ın yaptığı, "Demba Ba çok önemli bir oyuncu. Demba Ba'nın kontratı bitiyor ve önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta oynamasını istiyorum" sözlerine cevap veren Sepil, "Fikret Orman'ın bu sözlerine inanmak istemedim. Ancak bant kaydını dinleyince üzüldüm. Bu cümleler Göztepe'yi, Beşiktaş'ı, Tamer Tuna'yı ve Demba Ba'yı zor durumda bırakabilir. İki takımın maçından 48 saat önce karşı takımın santraforunu istemek yanlış. Futbolu gelişmiş ülkelerde böyle bir açıklama yapılabilir mi? Türk futbolu adına üzgünüm" dedi. 

Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'nın bugün doğum günü olduğunu hatırlatan Mehmet Sepil, "Fikret Orman'ın bu açıklamaları Türk futboluna büyük katkılar koymuş Süleyman Seba'nın doğum gününde yapıldı. Sayın Seba yaşasaydı ne düşünürdü? Bunu Beşiktaşlıların takdirine bırakıyorum. Böylesine önemli bir karşılaşma öncesi ortalığı germenin bir anlamı yoktu. Fikret Orman, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı. Yapılan toplantılarda Türk futbolunun marka değerini artırma konusunda görüş bildirdik. Ancak ardından bu açıklamalar geldi" diye konuştu. 

Demba Ba'nın Orman'ın sözlerinden etkilenmeyeceğini ifade eden Mehmet Sepil, "Demba Ba'nın performansının düşeceğine dair en ufak bir şüphem yok. Kendisinin sözleşmesi sezon sonu bitecek. Mukavelesini uzatmak için görüşüyoruz. Yakın zamanda sonuca ulaşabiliriz" ifadelerini kullandı. 

BETO İLE 2 YIL DAHA
Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Portekizli kalecileri Beto Pimperel'in 2 yıl daha takımda kalacağını açıkladı. Beto ile kontrat yenilediklerini belirten Sepil, "Beto kalben bizimle yoluna devam etmek istedi. Kendisiyle futbolu bıraktıktan sonra da çalışabiliriz" dedi.

Sağ dizinden ameliyat olan ve sezonu kapatan stoper Kadu'nun geleceği ile ilgili de konuşan Sepil, "Kadu, Brezilya'da ameliyat oldu. Oyuncumuz yakın zamanda Türkiye'ye gelip çalışmalarına başlayacak. Kadu'yu çok önemsiyoruz. Oyuncunun hem futbolculuğuna hem de insanlığına ihtiyacımız var" diye konuştu.

Sepil, sözleşmeleri Mayıs ayında bitecek teknik direktör Tamer Tuna, oyuncular Selçuk, kaleci Günay, Tanju, Leo ve Kosanovic'in durumlarını da şu şekilde değerlendirdi: 

"Kalbi ve aklı Göztepe'yle olan herkesle çalışabiliriz. Ancak Göztepe'de hancı olan tek şey taraftardır. Geri kalan yolcu olabilir." 

Sepil, Kasımpaşa maçında futbolculardan Scarione ve Gouffran'a gösterilen tepki konusunda ise, "Oyuncularımızın performansı beni de mutlu etmedi. Ancak taraftarımızın anında tepkiler göstermemesi gerekiyor. Her oyuncunun iyi olacağına inanıyorum" yorumunu yaptı.  (DHA)

 
Öğretim görevlisi üniversitede katliam yaptı: 4 ölü
 
CHP'li Balbay'dan YSK Başkanı'na istifa çağrısı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu'da Alex De Souza günü!
Altınordu'nun 6-8 Nisan tarihleri arasında organize ettiği U12 İzmir Cup'ın ...
Ve Alex Altınordu için İzmir'de!
Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Alex, havalimanında hayranlarıyla ...
İzmir derbisinde eski dostlar rakip oluyor!
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Altay ve kümede ...
 
Karşıyaka Başkanı'ndan FIBA'ya bombardıman!
FIBA Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek finalinde UCAM Murcia'ya elenerek üst ...
Sancak'tan flaş açıklama: Karşıyaka defterini kapatmış değiliz
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta kümede kalma barajının 10 puan gerisinde yer ...
Başkan Ekmekçioğlu Alsancak Stadı'na dikkat çekti
Altay Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, inşaat çalışmaları süren ve ruhsat ...
 
Altınordu'da Eroğlu'dan ikinci dalya
Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Spor Toto 1. Lig'de pazar günü ...
Göztepe'de gözler Demba Ba'da
Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta evinde Kasımpaşa'ya 2-0 yenilerek Avrupa ...
Bucaspor galibiyete inanıyor
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son 3 maçından galibiyet çıkaramayan ve ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri