POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı
Yolcu otobüsü dereye uçtu: Yaralılar var!
Yolcu otobüsü dereye uçtu: Yaralılar var!
Özgür Özel: Gençlerin gitmesi beka sorunu
Özgür Özel: Gençlerin gitmesi beka sorunu
Görür en çok endişe ettiği 3 şehri açıkladı
Görür en çok endişe ettiği 3 şehri açıkladı
15 Şubat 2022 Salı - 11:38

Göztepe'yi eksikleri yaktı!

Atakaş Hatayspor'a da 2-1 yenilen Göztepe yeniden düşme hattına yaklaştı.

Göztepe yi eksikleri yaktı!

Spor Toto Süper Lig'de evinde Altay yenilgisinin ardından deplasmanda da Atakaş Hatayspor'a da 2-1 yenilen Göztepe yeniden düşme hattına yaklaştı. Üst üste ikinci mağlubiyetini alan sarı-kırmızılılar 27 puanda kalarak, düşme hattındaki GZT Giresunspor'un sadece 1 puan önünde 16'ncı sıraya yerleşti. İkinci yarıya müthiş başlayıp ilk 4 maçında Fraport Tav Antalyaspor, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Demir Grup Sivasspor ve Medipol Başakşehir'i yenen Göztepe, Altay ve Hatayspor'dan puan almayı başaramadı. Göztepe, Hatay deplasmanında ise birçok eksikle sahaya çıktı. Orta saha Obinna Nwobodo ve stoper Dino Arslanagic'in cezalı olduğu sarı-kırmızılılarda 5 futbolcu da sakatlıklarından dolayı forma giyemedi.

Göztepe'de karın adelesinden sorun yaşayan Cherif Ndiaye, sol dizinde zorlama olan defans Atınç Nukan, alt adalesinden sakatlanan bol bek Dzenan Burekovic, ayak bileğinde ödem tespit edilen stoper Marko Mihojevic ve sol arka adalesindeki sakatlığı geçmeyen forvet Adis Jahovic, Hatayspor'a karşı oynayamadı. Çok önemli eksiklerle sahaya çıkan İzmir ekibi ilk yarıyı 2-0 geride kapattı. Maçın ikinci yarısında toparlanan ve 59'uncu dakikada Halil Akbunar'ın golüyle umutlanan Göztepe, önemli pozisyonlara girmesine rağmen puanı getirecek golü atamadı. Göztepe, Franco Di Santo'yla da direğe takılarak şanssızlık yaşadı. Teknik Direktör Nestor El Maestro ise talihsizliklerin takımın peşini bırakmadığını söyledi. 

İlk yarıda kötü bir oyun ortaya koyduklarını anlatan Sırp teknik adam, "İkinci yarıda 3-5-2 gibi bir sistemle oynadık. Gerçekten kendimiz gibi oynamaya, kendimiz gibi mücadele etmeye başladık. Maçın sonucuna bakacak olursak 1 puana aslında çok yakındık. Ama bazı şanssızlıklar bizim peşimizi bırakmadı. Çok sıra dışı bir gol yedik. Bu maçın ilk yarısındaki gibi önümüzdeki karşılaşmalarda oynarsak galibiyetlere uzak kalırız. Fakat ikinci yarıdaki oyunumuzu gösterirsek çok önemli yol katederiz" diye konuştu. Göztepe, ligin 26'ncı haftasında 21 Şubat Pazartesi günü Gürsel Aksel Stadı'nda Galatasaray'la kozlarını paylaşacak. Göz-Göz'de Atakan Çankaya cezalı duruma düştü.

PAPATYA'DAN MÜCADELEYE ALKIŞ 

Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya sakat ve cezalı oyuncuların çok olmasına rağmen iyi mücadele ettiklerini söyledi. Papatya, "Sakat ve cezalı oyuncularımızın çok olmasına rağmen en az 1 puan almayı düşündüğümüz maçı kaybettik. Perşembe günü Beşiktaş deplasmanında çok zorlu geçen 120 dakikalık Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından bu müsabakanın özellikle ikinci bölümünde ortaya konulan mücadele ve hırsın karşılığı en az bir puan olmalıydı diye düşünüyorum. Umarım eksik oyuncularımız bir an önce aramıza katılırlar. Ligin ikinci yarısı ile yakaladığımız ivme ve kazanma alışkanlığımızı hızlı bir şekilde geri kazanmamız gerekiyor. İnşallah Galatasaray maçı ile bu süreci başlatırız" dedi. (DHA)

 
Bahçeli'den 6 muhalefet liderine tepki!
 
Çiğli'de farkındalık yaratacak yarışma
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu havaalanında Sıla Karakuş’la buluştu
Bornova Belediyespor Kulübü sporcusu Sıla Karakuş, Azerbaycan'ın başkenti ...
Formula 1'de kural değişikliği
Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda geçen yıl başlatılan sprint yarışları ...
Göz-Göz Hatay'dan eli boş döndü!
Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Göztepe, Atakaş Hatayspor ile deplasmanda ...
 
Altay'da Bamba gözden düştü
Çaykur Rizespor'la 0-0 berabere kalarak kümede kalma yolunda umutlanan ...
Altınordu bu sezon ilk kez taviz verdi!
Spor Toto 1'inci Lig'de art arda 5 mağlubiyet alarak düşme hattından kurtulamayan ...
Menemenspor 1 puandan memnun
Spor Toto 1'inci Lig'de Adanaspor galibiyetinden sonra deplasmanda Manisa ...
 
Kaf-Kaf'tan 7 haftalık hasrete son!
Karşıyaka, 22'nci haftada konuk ettiği son sıradaki Kardemir Karabükspor'u ...
Bucaspor 1928 zirve yarışında havlu attı
Nazilli Belediyespor'la 90 +7'nci dakikada yediği golle 1-1 berabere kalan ...
Altınordu skoru koruyamıyor!
Altınordu, bu sezon ilk golü bulduğu 6 karşılaşmada skor üstünlüğünü koruyamayıp ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri