POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
14 ilde göçmen kaçakçılarına operasyon!
14 ilde göçmen kaçakçılarına operasyon!
Şok kaza: İran Cumhurbaşkanı Reisi öldü!
Şok kaza: İran Cumhurbaşkanı Reisi öldü!
''Gerçek şampiyonun kim olduğunu gösterdik''
''Gerçek şampiyonun kim olduğunu gösterdik''
Kabine toplanıyor: Gündemde neler var?
Kabine toplanıyor: Gündemde neler var?
26 Aralık 2021 Pazar - 18:02

Göztepe yine salladı, yine yıkamadı: 1-1

Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe ile Adana Demirspor 1-1 berabere kaldı. Adana Demirspor savunmasındaki büyük hata, sahalarda ender görülecek bir golle maçı eşitlerken bu sonucun ardından Göztepe'nin 3 haftalık mağlubiyet, Adana Demirspor'un ise 3 haftalık galibiyet serileri sona ermiş oldu. İzmir temsilcisi bu sonuçla sezonun ilk devresini 19. sırada bitirdi.

Göztepe yine salladı, yine yıkamadı: 1-1

Süper Lig 'in 19. haftasında Göztepe , sahasında Adana Demirspor'u konuk etti. Karşılaşma sahalarda ender görülebilecek bir gol sonucunda 1-1 beraberlikle sona erdi. 

Adana Demirspor, Mario Balotelli'nin 16. dakikada attığı çok şık golle öne geçmiş ve ilk yarıyı da önde kapatmıştı. 78. dakikada Adana Demirspor savunmasındaki hata sonucunda Joher Rassoul, topu kendi ağlarına gönderdi ve karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi. 

3 haftalık mağlubiyet serisi bu beraberlikle son eren Göztepe, 19 maç sonunda 15 puana ulaşırken 3 haftalık galibiyet serisi sona eren Adana Demirspor ise 19 maç sonunda 30 puan elde etmeyi başardı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Balotelli'den muhteşem gol!

GOL | 16. dakikada Göztepe kalecisi İrfan Can Eğribayat'ın uzaklaştırmak istediği top Birkir Bjarnason'da kaldı. Sonrasında İrfan Can kalesine dönerken Yunus Akgün'ün pasında ceza sahası dışında topla buluşan Mario Balotelli'nin müthiş şutu ağlara gitti: 0-1

19. dakikada Adana Demirspor, hızlı gelirken Bjarnason'un pasında topla buluşan Mario Balotelli, ceza sahası dışı sol çaprazdan sağ ayağıyla yine şık bir vuruş yaparken bu kez İrfan Can, önemli bir kurtarışa imza attı. Dönen topta Yunus Akgün'ün vuruşunda ise savunma topun önüne yatarak gol izni vermedi.

41. dakikada Lourency’nin pasında kaleyi karşıdan gören noktadan şutunu atan Kerim Alıcı, topu az farkla auta gönderdi.

Karşılaşmanın ilk yarısını Adana Demirspor, Göztepe karşısında 1-0 önde tamamladı.

Jahovic direği geçemedi!

51. dakikada Soner Aydoğdu'nun savunma arkasına attığı topta altı pas üzerinde kaleciyle karşı karşıya kalan Adis Jahovic'in bomboş pozisyonda gelişine yaptığı sert vuruş üst direkten dışarı gitti. 

65. dakikada Bjarnason'un kafayla içeri çevirdiği topta Tayyip Talha ile anlaşamayan Matias Vargas, altı pas üzerinde topa istediği vuruşu yapamadı. Sonrasında Gökhan İnler'in ceza sahası içi sol çaprazdan yaptığı az farkla üstten dışarı gitti. 

İnanılmaz hata!

GOL | 78. dakikada Göztepe'de Obinna'nın taşıdığı top, ayağından açıldı. Joher Rassoul, topu almak için kalesinden çıkan Muric'i görmedi ve attığı geri pas kendi kalesinde ağlara gitti: 1-1

90+7. dakikada ceza sahası ön çizgisinde Younes Belhanda'nın sert şutunu İrfan Can, köşeden çıkarmayı başardı. 

Göztepe - Adana Demirspor maçı 1-1 eşitlikle sona erdi.

STAT: Gürsel Aksel

HAKEMLER: Atilla Karaoğlan, Mustafa Savranlar, Osman Gökhan Bilir

GÖZTEPE: İrfan Can - Kerim, Arslanagic (Dk. 76 Yalçın), Atınç, Wilker, Berkan (Dk. 63 Burekovic), Nwobodo, Soner, Tijanic (Dk. 63 Tijanic), Lourency (Dk. 90+4 Ege), Jahovic (Dk. 63 N'Diaye)

ADANA DEMİRSPOR: Muric - Tarık (Dk. 71 Rassoul ), Samet, Tayyip (Dk. 79 Semih), Kaan, Gökhan (Dk. 65 Deli ), Stamboli, Yunus, Bjarnason, Vargas (Dk. 65 Belhanda), Balotelli (Dk. 46 Assombalonga )

GOLLER: Dk. 78 Rassoul (KK) (Göztepe) - Dk. 16 Balotelli (Adana Demirspor)

SARI KARTLAR: Lourency, Arslanagic (Göztepe) - Gökhan (Adana Demirspor)

MAÇIN ARDINDAN...
Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftasında Gürsel Aksel Stadyumu'nda Göztepe ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella değerlendirmelerde bulundu. Alınan puanın iyi olduğunu belirten İtalyan teknik adam,  "Güzel bir ortamda, güzel bir maç çıkardık. Galip gelebilirdik. Galibiyetin tadını alacakken talihsiz bir golle maç berabere bitti. Bu atmosferde Göztepe iyi bir takım. Bir puanı iyi olarak değerlendirmek gerekiyor. Sıralamaya bakarsak takımlar hak ettiği yerde. Gösterdiğimiz performansa göre biz de hak ettiğimiz yerdeyiz. Hedeflerimiz takımı ve futbolcuları geliştirip yolumuzda" dedi.

Nestor El Maestro, “Bugün sıra dışı iki gol oldu. Maçın geri kalanı tamamen bizim adımıza geçti. Biz baskılı oynayan bir takımız ama bugün domine eden taraf olduk. İl yarıda baskıyı tam anlamıyla gösteremedik, Adana Demirspor’un da bir oyun vardı. Sonrasında iyi işler yaptık. Özellikle ikinci yarıda iyi top tutarak iyi bir oyun ortaya koyduk. Üçüncü bölgede daha iyi şeyler yapmamız gerekiyor. Şu an içinde bulunduğumuz zor bir süreçte olsa takımım bana umut verici performans sergiliyor” dedi.

EL MAESTRO'DAN TRANSFER YANITI
Maestro, devre arasında transfer yapılıp yapılmayacağı hakkında gelen soruya şöyle yanıt verdi: “Çok büyük bir ikinci yarı oynayacağız. Transfer yapma konusunda tek başıma değilim. Bununla ilgili karar verecek diğer mecralarımız da var. Yönetimimiz ‘elimizdeki takım budur, bu takımla başarılı olacağız’ derlerse ben bunu da yapacağıma inanıyorum. Fakat takımımıza yeni transferler olursa onlar da bizim başarımız için ter dökecekler. Bu kararı verecek tek kişi değilim. Yöntemimizle berabere kararımızı alacağız.”

 
Zehir taciri kovalamaca sonunda yakalandı!
 
Tütün dükkanında kanlı hesaplaşma: 1 ağır yaralı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'in 'Altınordu'su 98 yaşında!
İzmir'in Spor Toto 1'inci Lig'deki cumhuriyetle yaşıt temsilcisi Altınordu, ...
Karşıyaka gençleri kiralık verdi
TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta ikinci yarı maratonu öncesi transfer yasağını ...
Altınordu puanları İzmir'de topladı
Spor Toto 1'inci Lig'de ilk yarının son 5 maçında 4 galibiyet alarak düşme ...
 
Altay korkulu rüya görüyor: Taraftar tepkili!
Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son maçında deplasmanda ligin dibine ...
Menemen'de gol sesi çıkmadı: 0-0
Spor Toto 1'inci Lig'de ilk yarının son haftasında Nasadoge Menemenspor ...
Altay efsanesi hayatını kaybetti
Altay'ın efsane futbolcularından Doğan Akı, 85 yaşında hayatını kaybetti. ...
 
Göztepe Adana Demirspor maçına hazır
Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında yarın Adana Demirspor'u konuk edecek ...
Denizli'den istifa sorusuna yanıt!
Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli istifa sorusunu, "Öyle bir şey ...
Pınar Karşıyaka'ya erteleme!
Büyükçekmece Basketbol-Pınar Karşıyaka müsabakası ev sahibi ekipte görülen ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri