POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özgür Özel'den Arapça tabela açıklaması
Özgür Özel'den Arapça tabela açıklaması
İmamoğlu'ndan 'Avrupa Oyunları' çağrısı
İmamoğlu'ndan 'Avrupa Oyunları' çağrısı
Ankara Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı
Ankara Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı
Kobani davasında karar açıklandı
Kobani davasında karar açıklandı
26 Ocak 2018 Cuma - 09:25

İEKKK'dan Zeytin Dalı Harekatı'nda destek

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, Suriye’nin Afrin bölgesindeki terör örgütlerine karşı başlatılan “Zeytin Dalı Harekâtı”na bir destek de İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu'ndan geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türkiye'nin kendi güvenliği için yaptığı bu operasyonun desteklenmesi gerektiğinin altını çizerek, "Harekatta şehit olan vatan evlatlarına Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum" dedi.

İEKKK dan Zeytin Dalı Harekatı nda destek

İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde 2009 yılında, kentin ekonomik gelişmesinde belirleyici rol oynayan kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katılımıyla oluşturulan İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu 76. kez toplandı.

2018 yılının ilk toplantısını, yeni dönemin toplantı yönetici olarak seçilen Selami Özpoyraz açtı. Özpoyraz, Tarihi Havagazı Fabrikası'ndaki toplantıda ilk olarak geride bıraktığımız yılın ekonomik değerlendirmesini yaptı. 2017 yılında tüm olumsuzluklara rağmen yakalanan büyüme rakamlarının iş dünyasının bir başarısı olduğunu söyleyen Selami Özpoyraz, yerli otomobil üretimi konusunda İzmir adına harekete geçilmesine öncülük eden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve EBSO Başkanı Ender Yorgancılar'a teşekkür etti. Selami Özpoyraz, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen toplu ulaşım projelerinden Konak Tramvayı'nın deneme seferlerine başlayacak olması ve Narlıdere Metrosu'nun yapımı için atılan adımlar kadar, fuarcılık alanında da sevindirici gelişmeler yaşandığını söyledi.

Özpoyraz, "Geçtiğimiz hafta düzenlenen IF Wedding Fashion çok başarılı geçti. Bu fuarın büyüyerek bir Avrupa devi haline gelmesini, Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı Fuar İzmir'le yakalanan büyük ivme sağladı. Fuar İzmir kente büyük değer kattı. Fuar süresince yaşanan ekonomik hareketliliği gördük. Marble'da da aynı durumun yaşanacağına inanıyorum" diye konuştu.

Operasyonu desteklemeliyiz
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nın, ülkemizin geleceğini hayati anlamda etkileyecek oluşumları ve emperyalist güçlerin oyunlarını bertaraf etmeye yönelik zorunlu bir operasyon olduğunu söyledi. Başkan Kocaoğlu, şunları kaydetti:

"Irak ve Suriye'nin kuzeyinden ve hiç dile getirilmese de üçüncü etapta Türkiye'den alınması hedeflenen toprak parçasıyla egemen güçler tarafından bir Kürt bölgesinin kurulması istenmektedir. Bunun önlenmesi, güneyimizdeki ve Ortadoğu'daki istikrar açısından çok önemlidir. Bu ülkenin birer ferdi olarak bu operasyonu desteklememiz ve askerimizin motivasyonunun artması için çaba gösterilmesi gerektiği kanaatindeyim. Suriye'de şehit olan vatan evlatlarına Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum."

Toplantı Başkanı Selami Özpoyraz da, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ülkemizin güvenliği için Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın en kısa sürede başarıya ulaşmasını temenni ettiklerini belirterek "Şehitlerimize rahmet, ailelerine sabır diliyorum" dedi.

 
Kordon'da yeniden Ömür Şanlı dönemi
 
Kocaoğlu’ndan Cumhuriyet tarihinin en büyüğü olacak proje hakkında kritik açıklama!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de arabalı vapur seferleri yeniden başladı
İzmir'de olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilen vapur seferleri normale döndü.
Bergama'da Uğur Mumcu etkiliği: Şahin ve Ulu anlattı
Türk basınının duayen ismi, soruşturmacı gazeteci-yazar Uğur Mumcu katledilişinin ...
İzmir'de fırtına deniz ulaşımını yine sekteye uğrattı!
Kentte şiddeti fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. Arabalı vapur seferleri ...
 
Bornova Uğur Mumcu'yu eserleriyle andı
Bornova Belediyesi, Araştırmacı Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu’yu katledilişinin ...
Buca'da Uğur Mumcu buluşması, Cihaner'den çarpıcı mesaj!
Türk basınının özgür kalemi gazeteci, araştırmacı yazar Uğur Mumcu, faili ...
Dikili Uğur Mumcu’yu özlemle andı
Dikili Belediyesi, Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu’yu katledilişinin 25’nci ...
 
Gaziemir'de türküler Uğur Mumcu anısına...
Otomobiline koyulan bombayla katledilen Uğur Mumcu ölümünün 25. yılında ...
Karşıyaka'da anma buluşması: Yazarlar Mumcu'yu anlattı
Mumcu, katledilişinin 25. yılında Karşıyaka’da özel bir etkinlikle anıldı. ...
Kemalpaşa'da kurs yağmuru, Başkan'dan ney resitali!
Kemalpaşa Belediyesi tarafından açılan 15 Temmuz Kültür Merkezi'nde 7'den ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri