POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
Erdoğan açıkladı: Çiftçi kredi limitleri artırıldı!
Erdoğan açıkladı: Çiftçi kredi limitleri artırıldı!
Ata Emre'yi öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı
Ata Emre'yi öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı
Ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti
Ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti
18 Ocak 2023 Çarşamba - 11:25

İYİ Parti İzmir'de bir isim daha vekillik için yola çıktı!

İYİ Parti İzmir Mali İşler Başkanı Yıldırım partisinin il binasında yaptığı basın açıklaması ile milletvekili aday adaylığını açıkladı. Yıldırım toplantıda yaptığı konuşmada çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti İzmir de bir isim daha vekillik için yola çıktı!

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - İYİ Parti İzmir Mali İşler Başkanı Figen Yıldırım partisinin İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın açıklaması ile milletvekili aday adaylığını duyurdu. 

İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, İYİ Parti İzmir Ekonomi Politikaları Başkanı Tamer Cücü, İYİ Parti İzmir İl Disiplin Kurulu Üyesi Osman Tamer Şahin ve İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan ancak kararından vazgeçerek milletvekili aday adayı olduğunu duyuran Balçova Meclis Üyesi Öztürk Keskin’in ardından adaylığını açıklayan Yıldırım basın toplantısında konuştu. 

Yıldırım sözlerine, ‘’Mevcut iktidarın, özellikle partili cumhurbaşkanlığı denilen ucube sisteme geçmesiyle beraber ülkemizi sürüklediği karamsarlık ve ümitsizlik ortamına tahammül etmek ve seyirci kalmak, her T.C. vatandaşında olması gerektiği gibi benim içinde artık mümkün değildi. Yanlış ekonomik politikalarla her geçen gün Milletimizin fakirleşmesi, hukukun üstünlüğü ve adalete olan inancın yok olması, eğitim ve sağlık sisteminin iyileştirme adı altında daha kapitalist bir hale gelmesi, işe alımlarda ve terfilerde nepotizmin had safhaya çıkarak liyakatten uzaklaşılması, usulsüzlük ve rüşvetin sıradanlaşması, devlet mallarının özelleştirme adı altında yabancılara peşkeş çekilmesi ve daha saymakla bitiremeyeceğimiz birçok olumsuz durum ülkemizde yaşamayı her geçen gün daha da zor hale getirmektedir’’ diyerek başladı. 

AKŞENER VURGUSU!
Yıldırım şöyle devam etti: Aktif siyasete Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde İYİ Parti ile başlama kararım, bütün bu olumsuzluklardan sürekli şikayet edip çözüme fayda sağlamayan gereksiz diyaloglar yerine, harekete geçerek aktif rol alma sorumluluğunu ve daha ötesi mecburiyetini hissetmemdir. Bir Mali Müşavir olarak Ülkemizin sorunları yanı sıra mesleki sorunlarımızın tespiti ve çözümü amacı ile; İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odası Eğitim ve Araştırma Enstitüsü kurulunda aldığım görevden edindiğim tecrübeyi, yurt genelindeki tüm meslektaşlarım yaranına kullanarak etkin ve kalıcı çözümler sağlamayı hedefliyorum. Adalet Bakanlığına bağlı olarak yürüttüğüm uzlaştırmacılık görevimden edindiğim özellikleri toplum yararına kullanarak sosyal adaletin bir parçası olabileceğimi düşünüyorum. 

"İZMİR 20 YILDIR YALNIZLAŞTIRILDI"
İzmir... Güzel İzmir'im; Son 20 yıldır yalnızlaştırıldın, ötekileştirildin, üvey evlat muamelesi gördün Partimizin iktidarında elbette ki bu durumu değiştireceğiz. Yatırımsal ve sosyokültürel anlamda hak ettiğin değeri görmen en önemli hedeflerim arasında yer alacaktır. İzmir'de yabancılara yapılan gayrimenkul satışlarının artması, diş göçün artması ve emlak fiyatlarındaki astronomik artışın İzmir'imize ekonomik ve sosyal anlamda ne kadar zarar verdiğinin farkındayız.

"YENİ YATIRIMLARA İHTİYAÇ VAR"
İzmir'de ekonominin canlanması için Çiğli, Torbalı, Tire, Kemalpaşa, Aliağa, Buca, itob gibi sanayi bölgelerinde bulunan yatırımcılarımızın sorunlarını ve şikayetlerini dinleyerek, istihdamı ve yatırımları teşvik edici çözümler üretmek amacıyla geliştirilmesi gereken projelerde rol alarak şehrime faydalı olabilme inancım tamdır. İzmir'in kapanan fabrika ve ölü yatırımlara değil, sanayicinin doğru yönlendirilmesi ve teşviki ile yapacağı yeni yatırımlara ihtiyacı vardır. Ülke nüfusunda kadın erkek oranının yanı yarıya olmasına rağmen meclisteki kadın temsiliyet yüzdesinin bu denli düşük olması çok kabul edilebilir değildir. İnanıyorum ki, Meclisteki kadın sayısının artmasıyla, kadına şiddet ve kadın cinayetleri gibi kanayan yaralarımıza daha hızlı ve caydırıcı çözümler bulunabilecektir.

‘’ADAY ADAYLIĞIMI AÇIKLIYORUM’’
Yıldırım konuşmasının sonunda aday adaylığını açıklarken, ‘’Ana hatlarıyla belirttiğim bu sorunlar karşısında, yaklaşan genel seçimle birlikte Milletvekilliği aday adaylıkları için genel merkezimin aldığı karar doğrultusunda yönetim kurulunda görev almayacağımı beyan ederek, Ülkemize ve Milletimize hizmet doğrultusunda gereken özveriyi en üst düzeyde göstermek sureti ile İYİ Parti İzmir il milletvekilliği aday adaylığımı huzurlarınızda açıklıyorum. Atatürk ilke ve inkilapları rehberim, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyetine olan inancım ışığım olacaktır’’ ifadelerini kullandı. 

 
Kutup ayısı anne ve çocuğunu öldürdü!
 
Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Serter'den hükümete sert 'hızlı tren' çıkışı!
CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, 2007 yılından bu yana AK Parti iktidarlarının ...
Seçimler Mayıs'ta mı? İşte öne çıkan tarih!
"Seçim tarihi" tartışması sürerken, normal zamanı 18 Haziran 2023 olan ...
AK Parti'den Soyer'e eleştiri seli: İzmir'de kayıp 45 ay!
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'in görev ...
 
"İsveç kelime oyunlarıyla bizi oyaladığını düşünüyorsa..."
Dışişleri Bakanı Mevlüt  Çavuşoğlu, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir ...
CHP'de Aslanoğlu'ndan yeni yönetim mesajı: Çok daha hızlı koşacağız!
CHP'de İl Başkanı Aslanoğlu'ndan yapılan revizyon sonrası oluşan yeni ...
"KKTC ve Türkiye'nin sigorta sistemi entegre edilecek"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ...
 
İYİ Parti’de il kongresi öncesi kritik gelişme: O isim adaylıktan çekildi!
İYİ Parti’de Pazar günü gerçekleşecek il kongresi öncesi kritik bir gelişme ...
İYİ Partili Türkkan ve CHP'li Başarır hakkında flaş gelişme!
TBMM Hazırlık Komisyonu, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve ...
CHP'li Aslanoğlu Konak'ta sahada: 100 gün kaldı... Değiştireceğiz!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, 100 gün boyunca ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri