POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Otoyol ve köprü ücretlerine zam
Otoyol ve köprü ücretlerine zam
AK Parti'den 2 ayrı kamp kararı
AK Parti'den 2 ayrı kamp kararı
Fenerbahçe seçim tarihini duyurdu
Fenerbahçe seçim tarihini duyurdu
Candan kardeşler hakkında iddianame hazırlandı
Candan kardeşler hakkında iddianame hazırlandı
10 Mart 2021 Çarşamba - 17:55

İYİ Parti’de İzmir zirvesi: Kırkpınar, Çıray ve Dervişoğlu’ndan çarpıcı mesajlar!

İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde gerçekleşen ekonomi ve kalkınma politikaları başkanlıkları buluşmasında konuşan İl Başkanı Kırkpınar, olası erken seçim için iddialı konuştu ve “Teşkilatlarımızla hazırız” mesajını verdi. Çıray, başdanışmanlık görevi için Lider Akşener’e teşekkür ederken partililere, “Sizleri yeteri kadar ziyaret edemediğim için hepinizden özür dilerim” dedi. Dervişoğlu, Doğu Türkistan üzerinden MHP’yi, “Bize Perinçek dilinden değil Türkeş gibi konuşsun" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti’de İzmir zirvesi: Kırkpınar, Çıray ve Dervişoğlu’ndan çarpıcı mesajlar!

Mehmet İŞLER /GERÇEKİZMİR - İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’nın organize ettiği ve Kültürpark’ta bulunan İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde gerçekleşen teşkilat buluşmasında önemli mesajlar verildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Ekonomi Politikaları Başkanı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale’nin katılım gösterdiği programda pandemi kurallarına uyuldu.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, il yöneticileri, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları ve belediye meclis üyeleri de yer aldı.  

İZMİR BAŞTA OLMAK ÜZERE 81 İL OLARAK SEÇİME HAZIRIZ!
İzmir İl Başkanı Kırkpınar programın açılış konuşmasını yaptı. İl Başkanı Kırkpınar, “Bu program ve bundan sonraki programlarda sizlerle paylaşmak istediğim bir şeyi tekrar etmek istiyorum. Gününde ya da erken ya da baskın seçim olduğunda bu salonu dolduran dava arkadaşlarımla beraber Türkiye’nin lideri, umudu olmuş genel başkanımızın açtığı yolda yol arkadaşlığı yapmış, partimize oy vermiş insanlar için söylüyorum ki başta İzmir ve 81 il teşkilatımız seçime hazırdır” dedi.

LİDER’E TEŞEKKÜR!
Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray da kürsüye gelerek açıklamalarda bulundu. Çıray, “Bugün gündemli olarak bir araya geldiğimiz için esasen ekonomi konularında genel başkan yardımcılarımız bize bilgi vereceği için sözlerimi kısa tutacağım. Beni başdanışmanlık görevine layık gören Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’e teşekkür etmek istiyorum. Kendisine, partimize ve İzmir’e layık olmak için elimden gelen çalışmayı yapacağımdan en ufak bir kuşkunuz olmasın” ifadelerini kullandı.

SİZLERİ YETERİ KADAR ZİYARET EDEMEDİĞİM İÇİN HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM
Çıray ayrıca koronavirüs pandemisi üzerinden hükümeti hedef aldı ve “Bugün 10 Mart… Bugünün bir özelliği var. 10 Mart günü bir televizyon kanalına çıkarak, daha Türkiye’de tek bir COVİD vakası ilan edilmemişken ‘eğer bu pandemiyse Türkiye’de vaka olmaması mümkün değil’ demiştim. Sayın bakan açıklamak zorunda kaldı. COVİD meselesi aynı zamanda ekonomiktir. Türkiye’nin şanssızlığı beceriksiz hükümetle yakalanmış olmamızdır. COVİD sadece var olan ekonomik krizi açığa çıkarmakta faktör olarak rol oynadı. Hiçbir şeyi zamanında yapmadılar ve karantinanın nasıl yapılacağından bihaber davrandılar. Pardon dediğimiz her anda bir can gitmiş oluyor. İzmir’de bir deprem felaketi yaşadık, canımız yandı. Ama Türkiye her gün bu rakamların 5-10 katını kaybediyor. Bugün verdikleri rakamlar da yalan. Türkiye’de bir firmayı zengin ettiler. COVİD ve ekonomi kısır döngüye girdi. Esnaflarımız dükkan açamazken bunlar kongre yaptılar. Hiçbir şey anlatıldığı gibi değil. Lütfen mesafeye ve temizliğe dikkat edin. Ben de sizleri yeteri kadar ziyaret edemediğim için hepinizden özür dilerim” açıklamasında bulundu.

SİYASETTE ZAMAN ZAMAN YÜZLEŞMELER OLUR!
İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu da programda önemli mesajlar verdi. “İyi ki varsınız, Allah sizlerden razı olsun” diyerek sözlerine başlayan Dervişoğlu, “Siyasette sizler de bilirisiniz ki zaman zaman yüzleşmeler olur. Yüzleşerek büyürsünüz. Tarihle sözleşmek yetmez yüzleşmek de gerekli. Ama hiçbir yüzleşme milletle yaptığımız sözleşmeye zarar vermemelidir. O sebeple İYİ Parti’nin cesur insanları olarak İYİ Parti’nin kurumsal kimliğinin temsilcileri sizlersiniz. Bu görevi layıkıyla yapacağınıza inanıyorum. Sözleşme yüzleşme diyorum, ne alakası var diyebilirsiniz. Kendi içimizdeki meselelerle alakalı söylemedim” dedi.

MHP’YE SESLENDİ: BİZE PERİNÇEK DİLİNDEN DEĞİL TÜRKEŞ GİBİ KONUŞSUNLAR!
Doğu Türkistan’da yaşananların soykırım olarak tanınması için partisi tarafından atılan adım hakkında yürütülen çalışmaya dair konuşan Dervişoğlu, siyasi partilere ziyaretlerde bulunulduğunu aktardı. Dervişoğlu, “MHP’ye müracaatta bulunmadık. Çünkü MHP’nin bir genel başkan yardımcısı bu girişimimizi gerçekçi ve ciddi bulmadığını ifade etmişler. Doğu Türkistan’da neler olduğunu biliyoruz. İnsanlar eğitim merkezi diye toplama kamplarına götürülüyor. Erkeksiz kalan evlere Çinliler yerleştiriyor. Dinini, dilinin yaşamak isteyenler ya öldürülüyor ya işkence görüyor. İsminin önünde milliyetçi yazan bir siyasi parti bu girişimi ciddiye almayacaksa acaba neyi alacak diye milletin huzurunda soruyoruz. Bize Doğu Perinçek dilinden cevap vermesinler. MHP’nin temsilcileri mevzu Doğu Türkistan olunca Alparslan Türkeş gibi konuşsunlar. Türkiye’nin bu konuyla alakalı vizyonunu tanımlarken zalim Çin yönetiminin penceresinden bakarak bir durum değerlendirmesi yapmaya kalkışmasınlar. Bunu yapmayı beceremeyenlerden alacağımız bir milliyetçilik dersimiz yoktur. Doğu Türkistan Türklerin İslamiyet’i kabulünün gerçekleştiği coğrafyadadır” açıklamasında bulundu.

Ekonomi Politikaları Başkanı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale de Türkiye’nin içinde bulunduğu durum hakkında konuşmalar yaptı. İki isim ekonomi üzerinden veriler sunarken merkezi iktidarın uygulamalarına da eleştiriler getirdi. Ayrıca buluşmada görsel sunum yapılarak detaylı bilgi de verildi.

 
Bergama'da oryantiring heyecanı
 
Peyzaj mesaisinde korkunç son!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'in ilçelerine 'Love Erdoğan' afişi asıldı
AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından kentteki 30 ilçeye ‘Love Erdoğan’ afişi asıldı.
Sürekli açıkladı: İşte AK Parti İzmir'in yeni A Takımı!
Geçtiğimiz günlerde 7. Olağan İl Kongresini gerçekleştiren AK Parti İzmir’de ...
Konak Meydanı'nda motokurye isyanı, CHP'den 4 maddelik çözüm önerisi!
CHP İl Başkanlığı pandemi koşullarında büyük mağduriyet yaşayan, kötü ...
 
Erdoğan: Damat kadar taş düşsün başınıza
Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası ...
CHP'li Polat: Bakanlık cevap vermekten kaçıyor!
CHP’li Polat “Hamzabeyli Gümrük Sahası’nda, Veysel Filiz isimli şahsın ...
CHP’li başkanlardan İzmir’de tarım zirvesi: Manifesto açıklanacak!
CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanı 21 Mart’ta Muğla’da, 22 Mart’ta ...
 
DEVA İl Başkanı Ösen'den 1.yıl mesajları
DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, Türkiye genelinde olduğu ...
CHP'de 'Menemen çatlağı' dosyası: 3 meclis üyesi ne savunma verdi?
Menemen’de partinin grup kararına aykırı hareket etmeleri sebebiyle haklarında ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rasim Öztekin'in kızına taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Rasim ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri