POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yunanistan'da art arda 2 büyük deprem!
Yunanistan'da art arda 2 büyük deprem!
YÖK'ten denklik için yeni düzenleme
YÖK'ten denklik için yeni düzenleme
20 ilde FETÖ operasyonu: 70 gözaltı!
20 ilde FETÖ operasyonu: 70 gözaltı!
Kırmızı Bültenle aranan iki kişi İstanbul'da yakalandı
Kırmızı Bültenle aranan iki kişi İstanbul'da yakalandı
19 Ağustos 2022 Cuma - 11:46

İYİ Partili Kırkpınar'dan iddialı İzmir mesajı: Seçim zamanında yapılırsa...

Basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündemi değerlendiren İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar, partisinin İzmir'deki oy oranını açıklarken, "Zamanında seçim olursa İzmir’de birinci parti oluruz" mesajını verdi. 

İYİ Partili Kırkpınar dan iddialı İzmir mesajı: Seçim zamanında yapılırsa...

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar gündeme ve kente dair önemli açıklamalarda bulundu. 

- İYİ PARTİ İL BAŞKANI KIRKPINAR'DAN AKŞENER'LE ZİRVE RAPORU... 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ege Bölgesi İl ve İlçe Başkanları toplantısının ardından kentte basın mensuplarıyla bir araya gelen İl Başkanı Kırkpınar, bu toplantının yapıldığı İstanbul'un Esenyurt ilçesinde İYİ Parti konteynerine Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) mensupları tarafından gerçekleştirilen saldırıyı kınarken, demokrasi vurgusu yaptı. İYİ Partili Kırkpınar ayrıca partisinin İzmir'deki oy oranını açıklarken, "Zamanında seçim olursa İzmir’de birinci parti oluruz" mesajını verdi. 



"'DEMOKRASİ' DEDİKÇE SALDIRILAR DEVAM EDİYOR!"
İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar toplantıda sözlerine İstanbul'da İYİ Parti konteynerine MHP mensupları tarafından gerçekleştirilen saldırıyı kınayarak başladı. İYİ Parti İl Başkanı, "Türkiye’nin gündemi saat saat dakika dakika değişiyor. Önümüzdeki gününde olursa 2023 Haziran’da seçim var. Üzülerek ifade edeyim ki geçtiğimiz günlerde İstanbul Esenyurt’ta yapılan il ve ilçe başkanları toplantısını icra ettiğimiz yerde İYİ Parti’ye ait konteynere MHP’liler tarafından saldırı gerçekleştirildi. Bu saldırıyı aynı zamanda İstanbul Milletvekili Arzu Erdem’in gözünün önünde cereyan etmiştir. Bize demokrasi dedikçe saldırılar devam ediyor. Hepimizin bildiği şey demokrasi ve hukuktan asla vazgeçmeyeceğiz. Demokrasi ve hukuk kazanacak. Yaşasın demokrasi kahrolsun istibdat diyoruz. Partimiz Türkiye genelinde 973 ilçede, 81 ilde oyunu en çok artıran Akşener hanımefendinin arkasında sağlam bir duruş gösteriyoruz. Sayın genel başkanımız teşkilatımız kararlı bir duruş sergilemeye davet ediyor. Önümüzdeki seçimler 2017’nın 16 Nisan günü yapılan referandum sonucunda tek adam sistemine geçmiş olduk. 83 milyon insanın, 5 milyon sığınmacının yaşadığı ülkeyi tek bir insan yönetirse bu da baskıcı bir yönetim olursa zaruretten doğmuş İYİ Parti kuruldu. Önümüzdeki seçimlerde birinci parti olacak olan İYİ Parti İzmir’de de birinci parti olacak. 365 günün her gününde demokrasi çiğneniyor. Bu seçimin 2023 18 Haziran gününde yapılacak seçim Türkiye’nin demokrasi ile sınavıdır. AKP ile MHP sandığa gömülecektir. Süreç içinde önümüzdeki günlerde neleri yaşayacağız hepiniz gibi benim de söyleyecek sözüm yok, 1 saat sonra ne olacağını bilmiyoruz. Hangi baskı unsurları önümüze set çekecek bilemiyoruz. Bu tek adam rejimini değiştirmek gücünü milletimizden alarak yolumuza devam edeceğiz’’ diye konuştu. 

Soru-cevap şeklinde ilerleyen toplantıda İYİ Parti İl Başkanı'ndan önemli mesajlar geldi. 

SEÇİM ZAMANINDA OLURSA İZMİR’DE BİRİNCİ PARTİ OLURUZ!
Partisinin İzmir’deki oy oranını açıklayan Kırkpınar, "Şu anda ikinci partiyiz. Kasım ayında bir seçim olursa bilemiyorum. Zamanında seçim olursa İzmir’de birinci parti oluruz. Şu anda oy oranımız İzmir’de 23,6" diye konuştu. 

PARTİMİZİN DAHA DA GÜÇLENMESİNİ SAĞLAYACAK!
İYİ Parti’ye yönelen saldırının partiyi sokağa çekme niyetiyle mi gerçekleştirildiği sorusunu yanıtlayan Kırkpınar, "İYİ Parti büyüyor. Büyüyen bir İYİ Parti’ye bu saldırılar partimizin daha da güçlenmesini sağlayacaktır. Bizim kimseden korkumuz yok’’ dedi. 

"TEŞKİLAT, TEŞKİLAT, TEŞKİLAT!"
Önümüzdeki genel seçimlerde görevinden istifa ederek milletvekili adayı olacağı konuşulan Kırkpınar İstanbul’daki gerçekleşen Ege Bölgesi İl ve İlçe Başkanları toplantısında bu konunun gündeme gelip gelmediğine dair soruyu, "İlçe başkanları ve il başkanları toplantısında bu konu gündeme gelmedi. Gündeme gelmesi de doğru değil zaten. Ben başından beri söylüyorum il yönetim kuruluna danışmadan onların kararını dikkate almadan bunu yapmam. Teşkilat, teşkilat, teşkilat..." sözleriyle yanıtladı. 

 
Karşıyaka asbestli gemiye karşı tek yürek!
 
Metan gazı faciası: 3 kardeş hayatını kaybetti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Sındır: Türk tarımı kuşatma altında!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Ödemiş ve Beydağ’da üreticilerle ...
Sürekli'den yerel idareye 'Konak' çıkışı: Kalp atmıyorsa her şey boşuna!
AK Partili Sürekli; “Konak, şehrin tüm değerlerinin birleştiği merkezdir. ...
Kılıçdaroğlu: Seçimi ilk turda alırız!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerde cumhurbaşkanlığını birinci turda ...
 
İnce'den İzmir'de bu kez kuzey mesaisi!
Geride kalan hafta Yarımada'da 3 program gerçekleştiren Memleket Partisi ...
Gündemin nabzı Politika Durağı'nda attı: Avcı, Akbaş ve Çakır'dan çarpıcı yorumlar!
Gazeteciler Sercan Avcı, Onur Çakır ve Mustafa Akbaş, Radyo İzmir’de Politika ...
Bakan Soylu oy kullanacak Suriyeli sayısını açıkladı
Sığınmacı tartışmasına ilişkin önemli açıklamalar yapan İçişleri Bakanı ...
 
Erdoğan: Yeni bir Çernobil yaşamak istemiyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zaporijya Nükleer Santrali etrafında devam eden ...
Erdoğan, Zelenskiy ve Guterres'ten 3'lü zirve!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ve BM Genel Sekreteri ...
İYİ Partili Kırkpınar'dan Akşener ile zirve raporu!
İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar, İYİ Parti Lideri Akşener'in il ve ilçe ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri