POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
AK Parti'den CHP ile ittifak açıklaması
AK Parti'den CHP ile ittifak açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan G7 zirvesi için İtalya'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan G7 zirvesi için İtalya'da
Korku dolu anlar: Fena türbülans var, çok sallıyor
Korku dolu anlar: Fena türbülans var, çok sallıyor
Eylem Tok ve oğlu ABD'de yakalandı
Eylem Tok ve oğlu ABD'de yakalandı
30 Nisan 2023 Pazar - 17:15

İmamoğlu'ndan İzmir mesajları: 'Ben her şeyi bilirim' diyen akıl tıpış tıpış evine gidiyor!

İzmir'deki büyük Millet İttifakı mitinginde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu da bir konuşma yaptı. İmamoğlu, "86 milyonun iktidarı geliyor, bir avuç insan kaybediyor. 'Ben her şeyi bilirim' diyen akıl tıpış tıpış evine gidiyor" dedi.

İmamoğlu ndan İzmir mesajları:  Ben her şeyi bilirim  diyen akıl tıpış tıpış evine gidiyor!

GERÇEKİZMİR - Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için gün sayarken, Millet İttifakı İzmir seçmeninin karşısına Gündoğdu Meydanı'nda büyük bir mitingle çıktı. 

Yüz binleri bir araya getiren mitingde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu da bir konuşma yaptı.

Eşi Dilek İmamoğlu ile alanı selamladıktan sonra konuşmasını yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İzmir muhteşem görünüyor. Hatta ucu görünmüyor, harikasınız. Ben en son söyleyeceğimi baştan söyleyeyim. İzmir hazır mıyız? Her şey çok güzel oluyor. Kazanıyoruz İzmir, kazanıyoruz. Hiç şüpheniz olmasın millet kazanıyor çünkü sizlere güveniyoruz. Pırıl pırıl gençlere güveniyoruz, hanımefendilere, beyefendilere güveniyoruz, çocuklara güveniyoruz. Demokrasi aşığı milletimize güveniyoruz çünkü cumhuriyetimiz kurulurken millet iradesi esas alındı. Millet iradesi önüne koyuldu ve o yol takip edildi" dedi. 

"O AKIL TIPIŞ TIPIŞ GİDİYOR"
İmamoğlu, "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir denildi. Atatürk, bize hem cumhuriyeti hem milletin meclisini hem de demokrasiyi emanet etti. Millet İttifakı işte tam da cumhuriyetin yolunu takip ediyor. Yine takip edilen milli iradeyi esas alınan yol. Bu yol hepimize ikinci yüzyılın başında muhteşem bir dönem vaat ediyor. Millet ittifakı bu milletin ortak aklı, ruhu ve birliği. Tabii ki birleştirici güç lazım. Altı liderin ortaya koyduğu birlik millet ittifakı birliği muhteşem. Aslında bu ittifakının en önemli kazanımlarından biri İstanbul, birlikte kazandık. Bakın bu kadrolar milletin ihtiyaçlarını esas alan kadrolar. Liyakatli kadrolar… 15 Mayıs sonrası Türkiye’nin her sorununa bir nefer gibi çalışacağız. Ortak aklı esas alan, milletin gözünün içine bakan ve asla insanları ayırt etmeyen, partizanlığı devlet kademelerinden söküp atan ve esas olan millet ittifakının iktidarı milletin iktidarıdır. 85 milyonun iktidarıdır. Biz bu süreci Türkiye’nin 2.yüzyılının başlangıcını sizlerle, milletin evlatlarıyla yöneteceğiz. Paramız pul olmasın istiyoruz. Hep birlikte bunun için çalışacağız. Ortak akıl işbaşına geliyor, hazır ol İzmir. Hazır ol Türkiye. Biz ortak akla, demokratik katılıma hazır bir ekibiz. Biz bu konuda en büyük referansı şehirlerimizde yaşattık. Bütün şehirlerimizde ahlaklı ve erdemli tavrı ortaya koyduk. Sahadaki demogojik cümlelere aldanmayın. Unutmayın ki Millet İttifakı’nın güçlü kadroları, arkasındaki toplumsal güç sadece bu ittifak için değil 86 milyon insanımız için seçim kazanacak. Şu olacak bu olacakmış, darbeymiş marbeymiş. Hadi oradan… bu usulsüzlüklere nasıl başvurduklarını İstanbul’dan hatırlıyorsunuz. Düşünün ki bir sandığa 4 oy atılmış ama birisi geçersiz. Bir de yine o zaman utanmadan çaldılar dediler ya millete ama ne oldu 806 bin oyluk Osmanlı tokadı attılar. Kazanıyoruz, İzmirliler… bunu aklınızdan çıkarmayın. 86 milyonun iktidarı geliyor, bir avuç insan kaybediyor. 'Ben her şeyi bilirim' diyen akıl tıpış tıpış evine gidiyor. Az nereye çoğun yanına diye bir sözünüz var. Birileri yolunu kaybetmiş olabilir, ben hafif sağa hafif sola gideceğim diyor olabilir. Gençler bu seçim sizin seçiminiz. Bu önümüzdeki 25-50 yılın seçimi. Gençliğimiz var, yolumuz uzun. Oylarımızı bölmeyeceğiz, asla bölünmeyeceğiz. Cumhurbaşkanlığından oyumuz Kemal Kılıçdaroğlu’na. Oylarımız Millet İttifakı’na. Onların devri artık bitti. Meydanlarda konuşma bile yapamıyorlar, dinleyenleri bile yok. Gülüp geçin… Gençler, 14 Mayıs günü sandıklara sahip çıkmaya hazır mıyız? Bir oy patlaması bekliyoruz. Bu seçim bir siyasi parti seçimi değil, bu seçim 86 milyonun kazanacağı bir seçim. Bu sçeim önümüzdeki ikinci yüzyılın pırıl pırıl bir geleceğe kavuşma seçimi. 15 Mayıs sabahı pırıl pırıl bir güne uyanmaya… Düşünsenize içinize çekiyorsunuz; mis gibi demokrasi, liyakat, kadınlara özgürlük, hak, hukuk, adalet! Her şey çok güzel olacak İzmir, çok güzelsiniz!” diye konuştu. 

 
Karşıyaka kahretti, taraftar isyan etti!
 
Babacan İzmir'de gençlere seslendi: Metallica'yı, Rammstein'ı, U2'yu yeniden dinleyeceğiz!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yavaş'tan İzmir'de iktidara salvo: Bunlar mevsimlik vatansever!
İzmir'de yüz binleri bir araya getiren mitingde Ankara Büyükşehir Belediye ...
Karamollaoğlu İzmir'den seslendi: Onları 14 Mayıs'ta siz değiştireceksiniz!
Alanda yüz binleri bir araya getiren mitingde Saadet Partisi Genel Başkanı ...
Büyük mitingde açılışı Soyer yaptı: Bu ülkede bir şey değişecek, her şey değişecek!
İzmir'de yüzbinleri buluşturan mitingde kürsüye çıkan ilk isim Büyükşehir ...
 
Fotoğraflarla Gündoğdu'da Millet İttifakı günü!
İzmir'in büyük meydanı Millet İttifakı'nın mitinginde gelincik tarlasına döndü.
Bahçeli: Parlamenter sistem umutsuzluk ve kriz demektir!
MGP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye'yi hep birlikte lider ...
''Yönetenlere bakarsanız seçime değil harbe gidiyoruz''
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmalarına devam ediyor. ...
 
AK Partili Çankırı'dan UNESCO müjdesi
AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı ...
Örnekköylü kadınlarla birlik-beraberlik masası!
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve CHP İzmir Milletvekili Adayı ...
AK Partili Dağ: Millet İttifakı protokolünde Atatürk yok!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, "Millet İttifakı'nın ittifak protokolünün ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri