POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özgür Özel'den 'Selahattin Demirtaş' kararı
Özgür Özel'den 'Selahattin Demirtaş' kararı
Seçim değerlendirmesi: Beklentinin farkındayız!
Seçim değerlendirmesi: Beklentinin farkındayız!
Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller hayatını kaybetti
Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller hayatını kaybetti
KAP geldi: Mourinho hayali gerçek oluyor!
KAP geldi: Mourinho hayali gerçek oluyor!
30 Nisan 2023 Pazar - 16:55

Yavaş'tan İzmir'de iktidara salvo: Bunlar mevsimlik vatansever!

İzmir'de yüz binleri bir araya getiren mitingde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mansur Yavaş da bir konuşma yaptı. İktidarı sert sözlerle eleştiren Yavaş, " Bu ülkede teröristlerle işbirliği ile suçlanacak son kişi Kılıçdaroğlu’dur. Bunlar mevsimlik vatanseverler. Artık bu ülkede normalleşmenin zamanı geldi" dedi.

Yavaş tan İzmir de iktidara salvo: Bunlar mevsimlik vatansever!

GERÇEKİZMİR - Millet İttifakı İzmir seçmeninin karşısına Gündoğdu Meydanı'nda büyük bir mitingle çıktı. 

İzmir'de yüz binleri bir araya getiren mitingde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş da bir konuşma yaptı. 

Yavaş sözlerine, “Türkiye Cumhuriyeti’nin başkentinden İzmir’e selam getrdim. Hoş geldiniz, şeref getirdiniz… Bizi artık alıştık normal seçimi unuttuk. Siyasi partilerin birbiriyle yarıştığı dönem bitti. Seçime gidiyoruz, sürekli üstümüze bir şeyler sallamaya başlıyorlar" diyerek başladı. 

"NEFRET DİLİNİ YOK EDECEĞİZ"
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı şunları kaydetti: Yapacaklarını anlatmaktan öte her şeyi tükettikleri için artık söyleyecekleri söz kalmadığı için sürekli bir şeylerle suçluyorlar. Biz nefret dilini yok edeceğiz, kötülüğü yok edeceğiz. 'Yuh' çekip nefesinizi dahi harcamayın.

"BUNLAR MEVSİMLİK VATANSEVER!"
Yavaş, "Darbe olur diyorlar biz sizi kaybettirmek için buraya geldik. Başaramadınız bitirdiniz. Bu milletin iradesi sandığa yansıyacak ve çıktığı şekliyle kabulleneceksiniz. Peki niye tehdit ediyorlar? Örneğini Ankara’da gördük. 25 yıllık rant imparatorluğunu bırakmamak için, birçok insana rant vermek için. Bu ranttan kopmak istemediler, sürekli iftira attılar. Tıkır tıkır işlerimiz devam ediyor. Uluslararası şeffaflık ödülünü de aldık, belediyede yolsuzluk dönemi bitti. 'Yardımları kesecek' dediler, en az 100 misli yardımlarımız devam ediyor. 'İşçi çıkaracak' dediler, çıkarmadık. 'Bunlar seçilirse ilk ay maaşları ödeyemez' dediler baktılar ki anketler kötü. Anketleri gördükçe saçmalamaya devam ediyorlar. 'Ankara'da PKK’lılar sayaç okuyacak' dediler. Ankara’da PKK’lı ne arar? Söyleyecek sözünüz mü kalmadı! İstanbul seçiminde de aynılarını söylediler. Bırakmak istemiyorlar çakarlı arabalarını, villalarını, liyakatsızlığı, torpili… Bu düzen onların işine geliyor. 'Şampanya içerek kutlama yapacakları mı seçeceksiniz?' diyorlar. Biz seçimi kazandığımız akşam otobüsün üzerinde şunu söyledik, Ankara halkı bizi seçti zafer kazanmış saymıyoruz çünkü bize oy vermeyenler düşmanımız değil dedik. Şükür namazımı kıldık 'Bismillah' dedik, başladık ertesi gün... Siz bizi ne sanıyorsunuz. Uçakta bir fotoğraf var bir bakan şampanyayı çekmiş sızmış. Ona tek kelime söz ettiğini duydunuz mu? Çok dindar geçiniyor ya her cuma günü Google’dan ayet bulup sallıyoruz diyene tek kelime ettiğini duydunuz mu? Bunlara her şey helal, başkasına haram. Bu ülkede teröristlerle işbirliği ile suçlanacak son kişi Kılıçdaroğlu’dur. Bunlar mevsimlik vatanseverler. Artık bu ülkede normalleşmenin zamanı geldi. 85 milyonu, vatandaşı kabul edecek. Herkese aynı muamele edecek. Bize oy vermeyenlere hain demiyoruz, hizmet götürmemezlik yapmıyoruz. 6 lider farklı fikirlerde olmasına rağmen uzlaştılar. İçlerinde ekonomi konusunda yetkin isimler var ve ülkemizin dertlerine biran evvel çare bulacağız. Benim bildiğim iyi bir Müslümanın ağzından bal damlar, kimseye hakaret etmez, iftira atmaz. Sayın genel başkanımızın bugüne kadar cumhur ittifakındakilere tek kelime kötü söz söylediğini duymadım. İnşallah siyasetin normalleştiği, aç ve açıkta kimsenin kalmadığı, kalkınmış bir Türkiye için bizler birleştik. Birleşe birleşe kazanacağız. 15 Mayıs’ta Genel Başkanımızı ilk turda seçeceğiz, Kızılay’da karşılayacağız ve Çankaya’ya kadar yürüteceğiz. Çünkü o yürümeyi seviyor” ifadelerini kullandı. 

 
Karamollaoğlu İzmir'den seslendi: Onları 14 Mayıs'ta siz değiştireceksiniz!
 
Karşıyaka kahretti, taraftar isyan etti!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karamollaoğlu İzmir'den seslendi: Onları 14 Mayıs'ta siz değiştireceksiniz!
Alanda yüz binleri bir araya getiren mitingde Saadet Partisi Genel Başkanı ...
Büyük mitingde açılışı Soyer yaptı: Bu ülkede bir şey değişecek, her şey değişecek!
İzmir'de yüzbinleri buluşturan mitingde kürsüye çıkan ilk isim Büyükşehir ...
Fotoğraflarla Gündoğdu'da Millet İttifakı günü!
İzmir'in büyük meydanı Millet İttifakı'nın mitinginde gelincik tarlasına döndü.
 
Bahçeli: Parlamenter sistem umutsuzluk ve kriz demektir!
MGP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye'yi hep birlikte lider ...
''Yönetenlere bakarsanız seçime değil harbe gidiyoruz''
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmalarına devam ediyor. ...
AK Partili Çankırı'dan UNESCO müjdesi
AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı ...
 
Örnekköylü kadınlarla birlik-beraberlik masası!
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve CHP İzmir Milletvekili Adayı ...
AK Partili Dağ: Millet İttifakı protokolünde Atatürk yok!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, "Millet İttifakı'nın ittifak protokolünün ...
Okul kantinleri seçim günü açık olacak
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri