POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
‘Daha fazla bekleyemem’ diyerek duyurdu!
‘Daha fazla bekleyemem’ diyerek duyurdu!
Erdoğan açıkladı: İran için 1 günlük yas!
Erdoğan açıkladı: İran için 1 günlük yas!
19 Mayıs krizi: Samet Akaydin kadro dışı!
19 Mayıs krizi: Samet Akaydin kadro dışı!
'Ali Koç, yaptıklarının hesabını tek tek soracağım!'
"Ali Koç, yaptıklarının hesabını tek tek soracağım!"
16 Aralık 2023 Cumartesi - 20:19

İnan'dan CHP'ye 'İzmir' tepkisi: İstanbul'un uydusu olacak bir şehir değil!

CHP'nin İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarını açıklamasına rağmen İzmir adayının halen belli olmadığını hatırlatan İnan, "Bugün İzmir'e, İstanbul'dan adayını belirleme gibi bir niyet var. İzmir, İstanbul'dan yönetilmez. İzmir diğer şehirler gibi Ankara'dan yönetilir ve İzmirlilerin talepleri doğrultusunda bir karar çıkar. İzmir, İstanbul'un uydusu olacak bir şehir değil" dedi.

İnan dan CHP ye  İzmir  tepkisi: İstanbul un uydusu olacak bir şehir değil!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, 25 ve 26 Aralık'ta Ankara'da düzenleyecekleri "Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günleri"ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılmasının planlandığını bildirdi.

İnan, AA muhabirine, Gençlik Kolları olarak her seçimde olduğu gibi 2024'teki yerel seçimlerde de Cumhur İttifakı adaylarının kazanması için çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Ankara'da 25 ve 26 Aralık'ta, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılmasını bekledikleri "Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günleri" düzenleyeceklerini belirten İnan, şöyle konuştu:

"Başkentimizde, Ankara'mızda ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde bu etkinliği düzenleyeceğiz. Genç arkadaşlarımızı, özellikle İstiklal Şairi'mizi anmak için yapacağımız bu etkinliğe davet etmek istiyorum. 2 gün boyunca, özellikle belediyelerimizin, düşünce kuruluşlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın İstiklal Şairi'miz Mehmet Akif Ersoy ile ilgili ve diğer edebiyat alanlarıyla, kültür çalışmalarıyla ilgili yaptığı tüm çalışmaları Ankara'nın gençlerine ve diğer şehirlerden katılan gençlere takdim etmiş olacağız. Sayın Cumhurbaşkanı'nın katılımıyla birlikte çok kapsamlı bir kampanya sürecine 'bismillah' demek istiyoruz."

İnan, teknolojinin geldiği noktada belediyecilik hizmetlerinin de güncellenmesi gerektiğine işaret ederek, "Bu güncellemeyi de en fazla talep eden kitle gençlik. Reformları talep eden gençlik, AK Parti'nin her reformun ve her güncellemenin öncüsü olan bir parti olduğunu biliyor. Belediyelerimizin gençlere sunmuş olduğu imkanlar çok fazla. İnşallah AK Parti'nin 2024 vizyonu ve yüzyılımızın ihtiyaçlarıyla gençlerimizi doğru bir belediyecilik anlayışıyla buluşturmak istiyoruz." dedi.

CHP'nin İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarını açıklamasına rağmen İzmir adayının halen belli olmadığını hatırlatan İnan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Neden? Çünkü onlar da 25 senedir bu şehri ne kadar geriye götürdüklerinin, şehirciliği ne kadar çökerttiklerinin ve bu şehre gereken değeri göstermediklerinin farkında. Kendilerinde endişe ve korku hakim. Tüm partilerin adayları Ankara'da belirlenir. Başkentimiz Ankara'dır. Fakat bugün İzmir'e, İstanbul'dan adayını belirleme gibi bir niyet var. İzmir, İstanbul'dan yönetilmez. İzmir diğer şehirler gibi Ankara'dan yönetilir ve İzmirlilerin talepleri doğrultusunda bir karar çıkar. İzmir, İstanbul'un uydusu olacak bir şehir değil. Ana muhalefetin içinde bulunduğu bu karmaşıklığı da şehrimizin bu geriye gitmişliğini de inşallah 31 Mart'ta AK Parti belediyeciliğini kazandırarak Türk siyasetine gereken mesajı da şehir vermiş olacak."

 
İstifa depremi: 12 bin 750 kişi birden ayrıldı
 
Yerlikaya: Terör bitme noktasına geldi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İstifa depremi: 12 bin 750 kişi birden ayrıldı
Şeyh Said ile ilgili açıklamaları nedeniyle disipline sevk edilen İYİ ...
CHP'de 'gençlik' zirvesi: Özel ve Soyer de katıldı!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Manisa'da ...
Bahçeli'den yerel seçim mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Cumhur ...
 
CHP Kütahya Milletvekili Kasap, Saadet Partisi'ne geçti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Saadet ...
MHP'li Şahin Bayraklı için yola çıktı!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayraklı Belediye Meclis Üyesi, MHP Grup ...
AK Partili İnan'dan yerel seçim mesajları!
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir ...
 
İYİ Parti'de furya Büyükşehir Meclisi'ne de sıçradı: Grup Başkanvekilinden istifa kararı!
Büyükşehir Belediye Meclisi aralık ayı ilk oturumu bir istifa kararıyla ...
Eski Bakan Okuyan entübe edildi
Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, geçirdiği iç kanama ...
Özel'den kritik mesajlar: 'Çerçioğlu' ve 'İzmir' sorularına yanıt!
CHP Genel Başkan Özel'den Çerçioğlu iddialarının gölgesinde İzmir'i ve ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri