POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Emekli polis dehşet saçtı: 1 kişi öldü
Emekli polis dehşet saçtı: 1 kişi öldü
Bakan Fidan: ABD kayıtsız şartsız İsrail'i destekliyor!
Bakan Fidan: ABD kayıtsız şartsız İsrail'i destekliyor!
MİT'ten Irak'ta nokta operasyon!
MİT'ten Irak'ta nokta operasyon!
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na atama!
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na atama!
17 Mayıs 2018 Perşembe - 09:15

İzmir Aday Aday Kırkpınar: İYİ Parti ve Akşener umuttur!

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Hüsmen Kırkpınar, Gerçekizmir’de Kafe Siyaset programında konuştu. 24 Haziran’daki seçimi ‘şok seçim’ olarak nitelendiren Kırkpınar, her yerden ve her kesimden oy alacaklarını söyledi. Kırkpınar vekil olması halinde “Sadece ikinci bölge değil, İzmir değil, bütün ülkenin milletvekili gibi çalışacağım” dedi. Kırkpınar, İYİ Parti’nin en yüksek oyu İzmir’de alacağını iddia etti.

İzmir Aday Aday Kırkpınar: İYİ Parti ve Akşener umuttur!

GERÇEKİZMİR –  İYİ Parti’nin İzmir’de kurucu kadrosunda yer alan ve il sekreterliği görevinden istifa ederek 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Hüsmen Kırkpınar, gazeteci Sercan Avcı’nın hazırlayıp sunduğu Gerçekizmir’de Kafe Siyaset programında konuştu



Kırkpınar’ın konuşmasından satır başları şöyle:

BASKIN DEĞİL ŞOK SEÇİM
25 Ekim 2017’de İYİ Parti kuruldu. İYİ Parti ile ilgili ‘kuramazlar, kuramayacaklar’ dendi. Tutulan salonların sözleşmeleri iptal edildi. Arkasından salonlara girildi, bu kez elektrikler kesildi. Sonra platformlar iptal edildi, çöp konteynerlerinin üzerinde insanlara hitap ettik. Meral Akşener bir umuttur, İYİ Parti’yi de millet kurmuştur bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu seçim baskın falan değil, şok seçimdir. Onlar önlenemeyen bir yükselişi gördüklerinde daha da ileriye doğru bir yükseliş olacağını fark ettiler ve tedbir olarak da erken seçimi seçtiler. Eğer sürdürülebilir bir iktidar görselerdi erken seçime gitmezlerdi. Önümüzü kesmek için, Türk milletinin Meral Hanım ve İYİ Parti ile buluşmasını engellemek için yapmadıkları şey kalmadı, yapmayacakları şey de kalmayacak gibi görünüyor. İletişimin bu kadar yüksek seviyede olduğu bir dönemde insanların sadece televizyon izleyerek mi olanlardan haberdar olduğunu sanıyorlar.

ÜRETİM YOK HAYVANCILIK BİTMİŞ TARIMDA EKİLİ ALAN YOK
Ticaretle kalkınmanın olmadığını, üretimle kalkınmanın olacağını düşünüyorum. Sadece inşaat sektörüne bakarsak Nisan ayı itibariyle 1 milyon 130 bin konut stoğu var. Bu ülkede doğru düzgün bir yatırım yapılmadı. Yatırım yaptıkları şeyi insanlara süsleyip püsleyip takdim ettikleri şey yap-işlet-devret biçimidir. Bunun içinde köprüler, otoyollar, havalimanları gibi işler vardır. Bunları da nedense 5 ya da 6 firma yapıyor. Bu 5-6 firma dışında başka firma yok mu? Bu ülkenin ekonomik büyüklüğü falan yok. Dolar’ın 4.5’u geçmesi demek 1 litre yakıtın 7.5 lira olacağını gösterir. Üretim yok, tarımda ekilen dikilen alan yok, hayvancılık bitmiş. Ülkenin ekonomisi sabah kahvaltısında başlar. Bundan 3 yıl önce peynirin kilosu 14 lira iken bugün 30-35 lira. 8-10 liralık zeytin 25 lira olmuş. Halkın bunu görmesi lazım. Tarım Bakanlığı bir veteriner hekime emanet edildi, Mehdi Eker’e. Saman ithal edildi, eti 26 liraya çekeceğiz dediler, dışarıdan hayvan ithal edildi ama etin kilosu hala 55-60 lira. Veteriner birin getirdiler bunların bir B planı olmayınca bu sefer tıpçıyı getirdiler, eski Urfa Belediye Başkanı’nı. O da kendi uzmanlık alanında baktı, buzağaların ölümünü engellersek bu iş tamamdır dedi yine olmadı.

HER KESİMDEN OY ALACAĞIZ
İYİ Parti’nin kuruluş felsefesi Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’e ve değerlerine sahip çıkmak, demokrasiyi yeniden tesis etmek, parlamenter sistemi ve hukuku yeniden tesis etmektir. İYİ Parti ülkesini ve vatanını seven herkesin yer alabileceği bir partidir. Biz kimseyi ayırt etmiyoruz. Toplumun bütün katmanlarına verdiğimiz mesajla oy alacağız. Her yerden ve her kesimden oy alacağız bunu göreceksiniz.

'3Y’NİN ALTINDA KALDILAR
İYİ parti gönüllere giriyor ve girecektir de. İYİ Parti iyi bir parti olduğu için halk mutlu. İnsanlar kendini bu partide görebiliyor. AK Parti iktidara geldiğinde 3Y ile mücadele edeceğini söylemişti. Yasaklar, yolsuzluklar ve yoksulluk. Bu üçünün hangisini tamamladılar bilmiyorum. Her başlığın altında kaldılar.  Finale doğru geliyoruz. Biz iktidara geleceğiz ama bizim de işimiz kolay değil.

ZOR GÜNLER YAŞADIK
Yıldırım (Ulupınar) başkanımız partinin kuruluşunda rahatsızdı. 38-39 derece ateşi varken bir yandan il teşkilatını kurdu. Bir yandan ilçeleri kurdu, bir yandan bina aradık. İkimiz de çok genç değiliz, ama inanın enerjimiz çok iyi durumda. Her şey güzel oldu, bundan sonra da daha güzel olacak. Zor günler yaşadık bir örneği de Kiraz’da yaşandı. İlden, genel merkezden bayraklar henüz ilçelere dağıtılmamışken Kiraz ilçe başkanımız turkuaz bir bez alıp üstüne sarı bez dikip logomuzu yapmış.

İNSANLARA DOKUNMANIZ LAZIM
Siyasette insanların mutlaka hedefleri olur. Hedefe giden yolların sizinle ilgili beklentileri vardır. Çok çalışıp özverili olmalısınız. İnsanların her şeyin haberdar olmalısınız. İnsanlara dokunmanız lazım. Çevremdeki insanlar siz de vekil olun dedi ve kafamda böyle bir fikir gelişti. Yıldırım başkanıma da söyledim, herkesin hakkı olduğu gibi senin de hakkındır dedi ve böyle bir karar verdim.

DERMAN OLMAK İÇİM GAYRET EDECEĞİM
Kırkpınar’ın vekilliğinden önce bu ülkenin çözülmesi gereken sorunları var. Gece-gündüz demeden çalışacağız ve ülkenin sorunlarını çözeceğiz. Bu sorunlar çözüldükten sonra da ikinci bölge değil, İzmir değil, bütün ülkenin milletvekili gibi çalışacağım. Derdi olanın dermanı olmak için gayret edeceğim. 58 yaşındayım, kime ne söz verirsem onu yapmak için çalışırım. İzmir 2. Bölge’de iki tane tarım havzası var. Küçük Menderes ve Bakırçay havzalarında tarım ile ilgili çalışmalarım olacak. Sanayi ve ticaret yapanların dertlerini iyi bilirim. Kobi deyip de yandaşlara peşkeş çekmek bizim fıtratımızda da yok ahlakımızda da. Allah nasip ederse milletvekilliği görevimin hakkını vereceğim.

SOYADIM BÜYÜK AĞIRLIK 
Kırkpınar soyadı çok büyük bir ağırlıktır. Bizim 3500’e yakın bir nüfusumuz var. Büyük bir aşiretiz, kökenimiz Erzurum. İzmir’e 1961 yılında yerleşmiş bir aileyiz. Burada ticaret yaptık, siyaset yaptık. 3500 kişinin içinde toplumdan dışlanmış, yüz kızartıcı suçu olan 1 kişi bile yoktur. Bu benim en büyük gururumdur. İmza sürecinde de büyük bir gayret gösterdik, Allah da yüzümüze güldü. Onlar bizden 6 gün içinde 100 bin imza istediler biz 6 saatte gereken imzayı topladık.

EN YÜKSEK OY ALACAĞIMIZ İL İZMİR
İzmir’den seçilecek olan milletvekili sayısı 28. Birinci bölgeden 97, ikinci bölgeden 86 arkadaşımız başvuruda bulundu. Öncelikle bu arkadaşlarımızın demokrasiye olan bağlılıklarından dolayı kendilerini kutluyorum. 16 yıllık bir iktidarın karşısında durmak kolay bir iş değil. Bana göre bu insanların hepsi milletvekilliğini hak ediyor. İzmir demokrasinin beşiği olan bir şehirdir. İlkler hep bu şehirden çıkmıştır. İYİ Parti’nin de en yüksek oy alacağı il bana göre İzmir’dir. Teşkilata kulak tıkamadan, ince eleyip sık dokuyarak güzel bir tablo ortaya çıkacaktır.

YOLU VE BAHTI AÇIK OLSUN
Yusuf Halaçoğlu hocamızın İzmir’den başvurusu sürpriz olmadı desem yalan olur. Yusuf hocamız çok değerli bir isimdir, bu ülkeye çok önemli hizmetleri olmuştur. Yaptığı hizmetler takdir edilmiştir ama belli bir süre sonra maalesef görevden alınmıştır. Yusuf hocamızın yolu ve bahtı açık olsun, Allah yardımcısı olsun.

MİLLETİMİZ RAHAT OLSUN
Bizim önümüzü kestiler, biz engelleri aşa aşa geldik, duvarları yıka yıka geldik. Biz o 30 günde bu milletle buluşup kendimizi anlatacağız. Millet de zaten bizi bekliyor. Seçim koordinasyon merkezimiz var. Kıymetli ağabeyim Atilla Certel bey orda. Siyasetin içinden gelmiş ve tecrübeli bir isim. Aday olursak bize programları verecekler, biz de o programları uygulayacağız. Biz bu işin üstesinden geleceğiz, milletimiz rahat olsun. Devlet emin ellerde olacak, milletin de yüzü gülecek.

 
İzmir'de iki fuarla lezzet dolu 4 gün
 
Körfez'de yeni rota Başkan'la yola çıkıyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İl Başkanı Yücel'den Başkent'e 3.liste çıkarması!
CHP İzmir İl Başkanı Yücel, aday listelerinin belli olmasına üç kala üçüncü ...
Erdoğan: Cevabım sinir uçlarına dokunmuş olmalı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Londra’dan ayrılmadan önce gazetecilere konuştu. ...
İnce: Seçilirsem Hulusi Akar'la çalışmam
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, gazetecilerin sorularını yanıtladı. ...
 
CHP İzmir'in gençlerinden İsrail'e tepki!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Gençlik Kolları, düzenledikleri basın ...
AK Parti İzmir ilk iftarda Kemalpaşa'da buluştu!
Kemalpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ilk iftar programı vatandaşların ...
AK Partili Başkan Büyükşehir'i hedef aldı: Sabrımız tükendi!
Torbalı Belediye Başkanı AK Partili Adnan Yaşar Görmez sosyal medyadan ...
 
Başkan Kocaoğlu'nun Kordon keyfi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, belediye meclis toplantısını ...
Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani, Endonezya Devlet Başkanı Widodo, ...
CHP Karşıyaka'da seçim bürosu harekatı!
24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri