POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yerlikaya'dan önemli mesaj: Yerle bir edeceğiz
Yerlikaya'dan önemli mesaj: Yerle bir edeceğiz
50 ilde 17 milyar liralık sahte faturaya inceleme!
50 ilde 17 milyar liralık sahte faturaya inceleme!
Ankara'da hareketli gece: İşte ayrıntılar!
Ankara'da hareketli gece: İşte ayrıntılar!
Kızılay kurban vekalet ücreti açıklandı
Kızılay kurban vekalet ücreti açıklandı
30 Haziran 2019 Pazar - 18:47

İzmir'de yürek yakan veda!

Hakkari'de, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve tedaviye alındığı hastanede 1 gün sonra şehit olan Jandarma Teğmen Güngör Dolunay (30), İzmir'deki Kadifekale Şehitliği'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

İzmir de yürek yakan veda!

Hakkari merkeze bağlı Doğanlı köyünde, önceki gün, PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, Jandarma Teğmen Güngör Dolunay yaralandı. Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Teğmen Dolunay, doktorların tüm müdahalelerine rağmen dün akşam saatlerinde kurtarılamayarak, şehit oldu. Şehit Jandarma Teğmen Güngör Dolunay'ın cenazesi, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’nda düzenlenen törenin ardından helikopterle Yüksekova'ya, buradan da askeri uçakla ailesinin yaşadığı İzmir'e getirildi.

Şehit Teğmen Dolunay'ın cenazesi, ailesinin yaşadığı Bornova ilçesine bağlı Naldöken Mahallesi'ndeki Naldöken Devlet Malzeme Ofisi Lojmanları önüne getirildi, helallik alındı.

Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, daha sonra cenaze töreni için Gaziemir ilçesindeki Gülhane Camii'ne getirildi. Buradaki törene, şehidin ailesi, yakınları, askerler ile çok sayıda kişi katıldı.

10 AY ÖNCE EVLENDİĞİ EŞİNİN GÖZYAŞI

Şehit Jandarma Teğmen Güngör Dolunay'ın İzmir'in Gaziemir ilçesindeki Gülhane Camii'ndeki cenaze törenine, Devlet Malzeme Ofisi'nde şef olan annesi Zehra, babası Gürkan, kardeşi Gökhan Dolunay, 10 ay önce evlendiği eşi Selin Dolunay, yakınları, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İçişleri Bakanı Yardımcısı Muhterem İnce, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, AK Parti ve MHP İl başkanları, Bornova Belediye Başkanı CHP'li Mustafa İduğ, askerler ile çok sayıda kişi katıldı.

Şehidin annesi Zehra Dolunay ile 10 ay önce evlendiği eşi Selin Dolunay, gözyaşına boğuldu, askerler tarafından teselli edilmeye çalışıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Bornova Belediye Başkanı CHP'li Mustafa İduğ, aileye başsağlığı diledi. Şehit Fethi Sekin'in resimlerini trafo ve duvarlara çizen parkinson hastası Hamdi Erdoğan ise şehidin ailesinin yaşadığı lojmanların girişine şehidin resmini yaptı.

Kılınan cenaze namazının ardından şehit için bir kez daha helallik alındı. Daha sonra şehidin tabutu silah arkadaşları tarafından omuzlara alındı. Bir süre omuzlarda taşınan şehidin tabutu, daha sonra top arabasına konuldu. Top arabasının arkasından ailesi ve cenazeye katılanlar, saygı yürüyüşü yaptı. Şehit Güngör Dolunay'ın cenazesi, Kadifekale Şehitliği'ne götürülerek toprağa verildi. (DHA)

 
Menemen'de yeni hedef Onur Akbay
 
93. Gazi Koşusu'nda zafer The Last Romance'ın
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sakin Şehir'de 'mor' şölen!
Seferihisar ilçesine bağlı Turgut Mahallesi'nde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen ...
Çeşme'nin taş ocağıyla mücadelesinde 6.raunt!
Çeşme Kent Konseyi tarafından Germiyan Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda, ...
Bir annenin feryadı: Lütfen oğlumu yaşatın!
Karaburun ilçesinde, kalbinde doğuştan delik bulunan ve sağlık durumu ...
 
Mehmet Ali Erbil’den iyi haber!
Geçen yıl 18 Kasım günü evinin banyosunda düşen ve kaburgaları kırılan, ...
Boyoz ustalarından lezzet yarışı
İzmir'de 2 yıl önce kurulan Boyoz ve Börek Sanatkarları Derneği (BOYOZDER), ...
İzmir'de korkunç kaza: 2 ölü
İzmir'de kavşağa hızlı girerek trafik ışıklarına ve MOBESE direğine çarpan ...
 
Hakkari'den İzmir'e ateş düştü!
PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan, tedaviye alındığı hastanede ...
Yasa dışı geçiş operasyonu: 45 gözaltı
Dikili ilçesinde düzenlenen operasyonda yasa dışı yollarla Yunanistan'a ...
Yerli helikopter Gökbey testi geçti
Gökbey Projesi kapsamında üretilen ikinci prototip helikopter, ilk sertifikasyon uçuşunu yaptı.
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri