POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Mehmet Şimşek'ten 'enflasyon' açıklaması
Mehmet Şimşek'ten 'enflasyon' açıklaması
ATM'den para çekerken dikkat: Kartları çalıyorlar!
ATM'den para çekerken dikkat: Kartları çalıyorlar!
Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona erdi!
Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona erdi!
17 yaşındaki Aleyna'nın soru dolu ölümü!
17 yaşındaki Aleyna'nın soru dolu ölümü!
5 Ocak 2018 Cuma - 15:33

Kılıçdaroğlu: 14 başkanı da alsan İstanbul'u alacağız

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Murat Hazinedar'ın görevden uzaklaştırılmasının ardından Beşiktaş Belediyesi'ni ziyaretinde konuştu. Kılıçdaroğlu, "Beşiktaş'tan sesleniyorum, 14 belediye başkanımızı alsan dahi ne yaparsan yap İstanbul'u alacağız. İstanbul'a ihanet edenleri tek tek açıklayacağız. Yolsuzluk varsa hep beraber üzerine gidelim. Türkiye'nin gündemini değiştirmek istiyorlar. Bu belediyeden 1 kuruş FETÖ'ye para aktarıldıysa belediye başkanını ben görevden alırım" dedi.

Kılıçdaroğlu: 14 başkanı da alsan İstanbul u alacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın görevden uzaklaştırılmasının ardından Beşiktaş Belediyesi'ni ziyaret etti.

Burada bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Adaletin olmadığı bir yerde hak, hukuk, insan, devlet olmaz. Kendileri geliyorlar gündeme egemen olamıyorlar Gündemi değiştirmek istiyorlar. Sonuna kadar emeklinin de işsizin de taşeron işçinin de haklarını savunacağız. Emekliye 3-5 kuruş verdik, sesini kesecek. Asgari ücrete zam yaptık işçinin sesi kesilecek sanıyorlar. Sen sarayında oturuyorsun. Oturuyorsun yüzüne gözüne dursun 1600 lira diyorsun. Yiğit olan susmaz. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Beşiktaş'tan sesleniyorum, 14 belediye başkanımızı alsan dahi ne yaparsan yap İstanbul'u alacağız. İstanbul'a ihanet edenleri tek tek açıklayacağız. 

"BİR MİLİM BİLE GERİ ADIM ATMAYACAĞIM"
Efendim, İstanbul'da çok yüksek binalar yapıldı. Yıksana. İmara aykırıysa yıkacaksın kardeşim. Yıkamıyorsun, beceremiyorsun. Milletin parasıyla hava basıyorsun. Fiyakanı sökeceğiz. Bizi korkutuyorlar, hakimleriyle, savcılarıyla. Eğer bir ülkede suçluyu hakim değil de siyasi otorite belirliyorsa o ülkede adalet iflas etmiş demektir. Bugün geldiğimiz nokta budur. Hakimler Savcılar Kurulu'na sesleniyorum iradenizi saraya teslim ettiyseniz biz hakimiz diye gezmeyin. Siz ancak sarayın köleleri olarak tanınırsınız. Herkes hesap verir, biz de hesap veririz. Burayla ilgili söylentiler çıktı arkadaşlar geldi. İncelesinler biz de görelim. Varsa bir şey hesap soralım. Bir şey yoksa hiçbir sorunumuz yok. Biz Türkiye Cumhuriyeti devletine güveniyoruz. Hükümet devlet olmaya kalkarsa devlet yara alır. Devlete saygı duymak görevimizdir. Bir dosya istenmiştir belediye başkanı vermemiştir, açığa alırsın itirazımız olmaz. Bütün dosyaları vereceğim deyince oturur bakarsın varsa yolsuzluk hep beraber üzerine gidelim. Yoksa neyin üstüne gideceksin. Mal bildiriminin sağlıklı olmadığına ilişkin inceleniyor. Bizim evlerde çok şükür ayakkabı kutusu da yok. Bir milim bile geri adım atmayacağım. 

"SONUNA KADAR HAKLIYIZ, DENETİMDEN KAÇMIYORUZ"
Biri şikayet eder incelenir. İtiraz ettik mi hayır. İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu 20 Eylül 2016'da iddiaların tamamı safsata demiş. Raporu vermiş mi evet. İhaleye fesat karıştırma.. ihbar gidiyor, inceliyorlar. 8 Nisan 2016'da İçişleri Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü sorun yok diyor. Danıştay da ihalede fesat yok demiş. Siz buna rağmen belediye başkanını açığa alıyorsunuz. Niçin, Türkiye'nin gündemini nasıl değiştiririm. CHP belediyelerle uğraşsın emeklinin, esnafın, taşeranun, çiftiçin hakkıyla uğraşmasın savunma durumunda kalsınlar. Sonuna kadar haklıyız. Denetimden kaçmıyoruz. Belediye başkanımızı FETÖ'cülükle suçluyorlar. Bazen iftira tutmaz. Ben senin ne kadar iyi FETÖ'cü olduğunu çok iyi biliyorum. Sen FETÖ ile beraber aynı kaptan yemek yerken ben senin ne mal olduğunu gayet iyi biliyordum. Cesaretin varsa, senin istediğin televizyon kanalında çık karşıma, senin istediğin gazetecilerle. 18 ay geçmiş. belediye başkanı soruşturun diyor. Çocuk okula gidemiyor yurtdışında. Dosyada bir şey yok. Bir ihbar var. Sizin ne kadar FETÖ hayranı olduğunuzu biliyorum. Balyoz'da ne yapıldıysa aynı taktik FETÖ yöntemini bize uyguluyorlar. Biz onlar gibi değiliz. Biz susmayacağız, kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Gel beraber FETÖ'ye kim kaynak aktardı tartışalım. Bu belediyeden 1 kuruş FETÖ'ye para aktarıldıysa belediye başkanını ben görevden alırım. Biz her kuruşun hesabını veririz. 

İşsizlik almış başını gidiyor, emekli, asgari ücretli perişan. Bunlar sabah akşam Kılıçdaroğlu bunları dile getirmesin diye belediye başkanlarıyla uğraşalım. Uğraşmazsanız namertsiniz. Siyasete girdiğim gün malvarlığımı açıkladım. Her kuruşun hesabını veririm. Boğazımızdan aşağı kul hakkı inmez.

 
Karşıyaka'da Ali Say gitti
 
Sağlık Bakanlığından 'virüs alarmı' açıklaması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca'da muhtarlar zirvesi: İşbirliği mesajları
AK Parti Buca İlçe Başkanlığı, Buca’da görev yapan 47’i muhtarı bir araya ...
Başbakan'dan 'Hazinedar ve Gül' açıklaması!
Başbakan Yıldırım, Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar'ın görevden uzaklaştırılmasına ...
CHP'den asgari ücret için araştırma önergesi
CHP, asgari ücretin, ortalama bir ailenin temel ihtiyaçlarını karşılamaya ...
 
Soylu’dan İzmir’de o sözlere açıklama: Benim polisim anladı!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kim ne söylerse söylesin, benim polisim ...
Başkan Tosun'dan Beşiktaş'a destek çıkarması!
İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alınan CHP’li Beşiktaş Belediye ...
İYİ Parti İzmir'de 'disiplin' o isme emanet!
İYİ Parti İzmir’de Disiplin Kurulu Başkanı belli oldu. Eski emniyet müdürü ...
 
Aliağa'da satış krizi 'satış'la geri döndü: Durmaz'dan Başkan'a sert sözler!
CHP Aliağa İlçe Başkanı Durmaz, MHP’li Acar’ın başkan olduğu Aliağa Belediyesi’nin ...
CHP İzmir'den kongre arifesi mali rapor: Tek kuruş...
Mali ve İdari İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çimenli'nden ...
Erdoğan'dan kritik mesajlar: Revizyon iddiası ve Haznedar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine revizyonu iddialarının doğruluk payının ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri