POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Eski eş dehşeti: Sokak ortasında bıçakladı!
Eski eş dehşeti: Sokak ortasında bıçakladı!
Süper Lig'de küme düşen 2. takım belli oldu
Süper Lig'de küme düşen 2. takım belli oldu
Bakan açıkladı: Yeni halk plajları açılıyor
Bakan açıkladı: Yeni halk plajları açılıyor
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
9 Ağustos 2018 Perşembe - 08:22

Kılıçdaroğlu'ndan kritik mesajlar: 500'ün üzeri önemli sayı!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun MYK toplantısında, "Her ne kadar kurultay için toplanan imza yeterli olmasa da, 500’ün üzerindeki sayı önemlidir. Bu mutlaka değerlendirilmeli. İmza verenler de partilimiz, hepsinin başımızın üzerinde yerleri var. Kimseye husumet beslemeyeceğiz" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Kılıçdaroğlu ndan kritik mesajlar: 500 ün üzeri önemli sayı!

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) dün Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında, Genel Sekreter Akif Hamzaçebi ve 17 genel başkan yardımcısı görevlerinden çekildi.

MYK üyeleri, Kılıçdaroğlu’na, “İmza süreci bitti. Yönetim değişikliği yapmanız için size bir fırsat vermeliyiz. Size desteğimiz tam” diyerek görevi bıraktı.

Kılıçdaroğlu ise “MYK revizyonu yaparken arkadaşlarımızın başarısı ve başarısızlığı üzerine bir değerlendirme yapmayacağım. Bir yenilenme ihtiyacı gördüğüm için bu ihtiyaca yanıt vermek üzere böyle bir yola başvuracağım” diye karşılık verdi.

500’ÜN ÜZERİ ÖNEMLİ SAYI
Hürriyet'ten Rıfat Başaran'ın haberine göre toplantıda Kılıçdaroğlu, olağanüstü kurultay için imza tartışmalarını değerlendirerek şu mesajları verdi: “Her ne kadar kurultay için toplanan imza yeterli olmasa da, 500’ün üzerindeki sayı önemlidir. Bu mutlaka değerlendirilmeli. İmza verenler de partilimiz, hepsinin başımızın üzerinde yerleri var. Kimseye husumet beslemeyeceğiz. Olağanüstü kurultay süreci partiye ciddi zarar verdi. Hızlı bir şekilde kurultay tartışmalarından çıkılması gerek. Ülkenin durumu ortada. Ekonomik kriz geliyor. Bundan sonra partiyi zaafiyete uğratacak bir tartışma içine sokacak kişiler hakkında disiplin sürecini işleteceğiz. Asla tavizimiz olmayacak, haklarında gereği neyse yapılacak.”

Kılıçdaroğlu, “A’dan Z’ye sağlıklı bir değişim olmalı” diyerek, yerel seçimlerden sonra örgütlerde yapısal olarak ciddi bir değişikliğe gidileceğinin de işaretini verdi. Kılıçdaroğlu’nun yeni çalışma döneminde Parti Meclisi’nin (PM) daha etkin çalıştırılacağı belirtilirken, PM üyelerinin belirli konularda görev alarak, düzenli çalışmalar yapıp, bunlara ilişkin raporlar hazırlayacağı belirtildi.

YENİ MYK MERAK KONUSU
Kılıçdaroğlu’nun yeni kurmaylarını en geç hafta sonuna kadar açıklayacağı öğrenildi. Yeni MYK’da koltuk sayısının 18’den daha az olacağı belirtilirken, yerel seçimlerde belediye başkanlıklarına adaylığını açıklayan isimlere MYK’da yer vermeyeceği belirtiliyor.

MYK için Oğuz Kaan Salıcı, Yunus Emre, Gökhan Zeybek, Yıldırım Kaya, Orhan Sarıbal, Hakkı Süha Okay gibi isimler kulislerde konuşuluyor. Ayrıca mevcut üyelerden Gamze Akkuş İlgezdi, Faik Öztrak, Ünal Çeviköz gibi isimlerin de yeni MYK’da olabileceği belirtiliyor.

Bülent Tezcan, Haluk Koç ve Tekin Bingöl’ün ise “Tepkilere neden olmamak ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun elini rahatlatmak” için yeni MYK’da görev almak istemediği belirtildi. (Hürriyet)

 
Cüneyt Arkın taburcu edildi
 
Kuşadası açıklarında bot faciası: 9 ölü!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
AHMET KAYA 9 Ağustos 2018 Perşembe 10:28

KURULTAY YAPILSIN DİYE İMZA VERMEK BENCE YANLIŞ OLDUYSA ŞİMDİ MYK DEĞİŞİKLİĞİDE YANLIŞ OLUYOR BU ARKADAŞLAR 2018 YILINDA YAPILAN KURULTAYDA SEÇİLDİLER BENCE SARI ÖKÜZÜ VERMEK GİBİ OLUYOR NE DİYELİM PARTİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yeni bakan yardımcıları ve danışmanlar belli oldu
Tarım ve Orman ile Milli Eğitim Bakan Yardımcılıkları ve Cumhurbaşkanı ...
Washington'da iki kritik görüşme!
Amerika Birleşik Devletleri ve Türkiye arasındaki yaptırım kriziyle ortaya ...
ABD heyetiyle kritik görüşme tamamlandı
Türkiye ile ABD arasındaki mevcut sorunların çözümüne yönelik ABD'ye gelen ...
 
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan MYK'ya teşekkür
A takımında değişikliğe gitmeye hazırlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ...
Kılıçdaroğlu: Emir almaya gidiyorlar
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twıtter hesabından döviz artışına ilişkin açıklama yaptı.
AK Parti Tire İlçe Başkanı İçelli’nin acı günü
AK Parti Tire İlçe Başkanı M. Selman İçelli'nin dün vefat eden annesi ...
 
CHP'li muhalifler karar verdi: Yeni kurultay hamlesi
CHP'de olağanüstü kurultay için 622 imzayı toplayamadıkları açıklanan ...
İzmir'de o ilçede HDP'den AK Parti'ye 50 transfer!
Mimar Kemalettin Moda Merkezi ziyaretinin ardından AK Parti Konak İlçe ...
İYİ Parti'de kurultay sloganı belli oldu
İYİ Parti'nin 12 Ağustos'taki 2. Olağanüstü Kurultayı'nın ana sloganı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri