POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Devler Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu!
Devler Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu!
Taksici cinayeti: 5 yerinden bıçaklayıp yol kenarına attı!
Taksici cinayeti: 5 yerinden bıçaklayıp yol kenarına attı!
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri!
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri!
AB zirvesinde Türkiye'ye ilişkin Kıbrıs vurgusu!
AB zirvesinde Türkiye'ye ilişkin Kıbrıs vurgusu!
5 Temmuz 2020 Pazar - 12:09

MHP Bayraklı'dan o tartışmada sert yanıt!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayraklı İlçe Başkanı Mehmet Aydın, Bayraklı Belediyesi Meclisi’nde, partisinin Grup Başkanvekili Muhammet Şahin’in çıkan tartışmada ‘’MHP’den neden rahatsız oluyorsunuz? Afta terör örgütleri çıkamadı diye mi?” sözlerine, CHP’den gelen yanıtını sert bir dille eleştirdi.

MHP Bayraklı dan o tartışmada sert yanıt!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayraklı İlçe Başkanı Mehmet Aydın, Bayraklı Belediyesi Meclisi’nde, partisinin Grup Başkanvekili Muhammet Şahin’in çıkan tartışmada ‘’MHP’den neden rahatsız oluyorsunuz? Afta terör örgütleri çıkamadı diye mi?” sözlerine, CHP’den gelen yanıtını sert bir dille eleştirdi.

Belediye Başkanı Sandal’ın seçimlerde söz verdiği ancak yapmadığı spor salonlarından konu saptırılarak Belediye Başkanı tarafından affa getirildiğini dile getiren Başkan Aydın, ‘’Bizler halkımızın bize verdiği muhalefet görevini yerine getirip, verilen sözlerin takibini yaparken, Başkan Sandal ve CHP’li meclis üyeleri bu sözleri tutmak yerine konuları saptırıp bizlere saldırmaya çalışıyor. Biz buna müsaade etmeyeceğiz’’ dedi
Başkan Aydın, ‘’Terör destekçisi gizli ittifakınızla Genel Başkan düzeyinde sosyal medyadan paslaştığınızı herkes görüyor. Rahatsız olduğunuz konu aftan teröristlerin çıkmaması mı? Bunu daha çok beklerisiniz’’ dedi. 

Sözünü arkasında durmak yerine konuyu saptırıyor
Grup Başkanvekillerinin nezaket çerçevesinde, Belediye Başkanı Sandal’ın, seçimlerde söz verdiği ama bu zamana kadar hiç faaliyete geçiremediği, her mahalleye spor salonu ile ilgili eleştirilerinden, konu saptırılarak başka yerlere çekildiğini ifade eden MHP Bayraklı İlçe Başkanı Mehmet Aydın, ‘’Biz MHP grubu olarak, ilçemize olumlu olan her konuda, hemşehrilerimizin yararına konu olacak her projenin arkasında olumlu oylarımızla destek veriyoruz ve vereceğiz. Ancak, seçim zamanı bol keseden verilen vaatlerin de takipçisiyiz. Grup Başkanvekilimiz Muhammet Şahin de, bu takipçiliği ile Sayın Belediye Başkanı’na, verilen vaatlerin neden yerine getirilmediğini, yapılacak spor salonları ile uyuşturucu illetine sürüklenen gençleri oradan kurtarmak için bir fırsat olacağını dile getiriyor ve soruyor. Ancak, Belediye Başkanı verdiği sözlerini arkasında durmak yerine, ‘Çıkardığınız afla uyuşturucu satıcılarını serbest bıraktınız’ diye konuyu saptırıyor. Sayın Başkan önce affın ne ile ilgili olduğun bilmeli. Bir kere uyuşturucu satıcıları bu aftan yararlanmamıştır. Ancak işine öyle geldiği için Grup Başkanvekilimize bunun üzerinden sesini yükseltip, saldırıya geçiyor CHP’li meclis üyeleri ile birlikte. Biz bu panik havasını da iyi anlıyoruz. Seçimlerden 15 ay geçti ancak, Belediye Başkanı seçim beyannamesinde verdiği vaatlerin hiç birini yerine getiremedi ve bunun ezikliği içerisinde’’ dedi.

Terör destekçisi gizli ittifakınızla sosyal medyada paslaşın, bizden özür bekleyin..
CHP Bayraklı ilçe Başkanı Pınar Susmuş’un ‘provokatif bir yaklaşım’ eleştirilerine değinen MHP Bayraklı ilçe Başkanı Mehmet Aydın, ‘’CHP’nin İlçe Başkanı da, kendi belediye başkanın, verdiği sözlerinin yerine getirilmesi için takipçi olacağı yerine Sayın Sandal gibi o da konuyu saptırmaktadır. Biz gençlerin uyuşturucu illetinden kurtulması için yerelde ne yapabiliriz onun peşinde iken, bizi provokatif yaklaşımla suçluyor. Sizler konuyu saptırmayıp affa getiriyorsunuz. O zaman işiteceğiniz laflarda bunlar olur. Terör destekçisi gizli ittifakınızın teröre, teröristlere yakınlığı malum. Sosyal medyadan da Genel Başkan düzeyinde birbirinize nasıl paslaştığınızı cümle alem görüyor. Rahatsız olduğunuz konu terör ile ilgili aftan bir şey çıkmaması mı? Bunu daha çok beklersiniz? Sizler sosyal medyadan terör destekçisi HDP ile kol kola gezmeye devam edin, sonra gelin bize ‘provokatif bir yaklaşım’ deyin. Bu millet kimin nasıl yaklaşım sergilediğini görüyor, biliyor. Bu konuda özür dilenecek bir durumda söz konusu değildir’’ dedi.

Özür dilemesi gerek biri varsa Başkan Sandal’dır..
Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın, Grup Başkanvekilleri Şahin’in üzerine zabıtayı gönderdiğini dile getiren MHP Bayraklı İlçe Başkanı Mehmet Aydın, ‘’Sayın Belediye Başkanı kendisi kürsüden bağırarak çağırarak Grup Başkanvekilimiz Muhammet Şahin’i hedef göstermiş, konuşmaması için zabıtayı çağırıp, halkın seçtiği Şahin’i zorla dışarı attırmak istemiştir. Bu görüntüleri de canlı yayından herkes izlemiştir, sakın inkar etmeye de kalkmasınlar.  Ayrıca Başkan Sandal masaya vurarak diğer CHP’li meclis üyelerini de provoke edip ayaklandırmıştır. Sizin demokrasi anlayışınız bu mudur? Hani demokrasi, hani çok seslilik. Doğruları dile getiren bir meclis üyesini, zabıta ile meclis üyelerinin masaya vurması ile mi susturacaksınız? Tek adam tek adam diye eleştiriyorsunuz ama görüyoruz ki Bayraklı ölçeğinde bile sizin kimseyi konuşturmamaya tahammülünüz yok. Asıl tek adamlık yapan sizsiniz, demokrasiden yana olmayan sizsiniz. Bizler halkımızın bize verdiği oylarla burada muhalefetimizi Bayraklı yararına ne gerekiyorsa yapacağız hem de zabıta tehditlerinize rağmen. Burada özür dilemesi gereken biri varsa, halkın oyları ile seçilmiş meclis üyesinin konuşmasını engelleyen, zabıta ile dışarı çıkarmaya çalışan Belediye Başkanı Serdar Sandal’dır. Bizlere oy vermiş Bayraklı halkından, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücü Hareket’ten özür dilemelidir.’’ dedi

 
İzmir'in plaj süvarileri!
 
Bakanlıktan okullarda virüs önlemi rehberi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Partili Başkan'ın odasında 'böcek' bulundu.... Çıray'dan tepki ve Vali'ye çağrı!
Tire Belediye Başkanı İYİ Partili Salih Atakan Duran'ın makam odasında ...
Erdoğan'dan Ayasofya açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Levent'teki camiye "Barbaros Hayrettin Paşa" adını ...
İYİ Parti İzmir'de Kırkpınar'ın 'A Takımı' belli oldu!
İYİ Parti İzmir’de başkanlık divanı belli oldu. Koronavirüs’ten dolayı ...
 
CHP Konak'tan 'dislike mizansenli' salvo!
CHP Konak İlçe Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında Cumhurbaşkanı ...
AK Partili Boztepe'den 'Körfez' çıkışı
İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe körfezin ...
CHP İzmir’in kurultay delegesi 2 kadın başkanından ‘tek aday’ çıkışı!
CHP İzmir’in kurultay delegesi olan 2 kadın ilçe başkanı Taş ve Susmuş, ...
 
CHP İzmir’in PM fotoğrafı netleşti iddiası!
CHP’de kurultay trafiği hızlanırken, partinin kalesi olarak nitelendirilen ...
CHP’nin Ege İl Başkanlarından sürpriz İzmir ziyareti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ege İl Başkanları, İzmir Büyükşehir Belediye ...
Yücel ve Soyer'den 'başkanlar' zirvesi: Neler konuşuldu, kim/ne mesaj verdi?
CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer il ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri