POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
CHP Lideri Özel'den İmamoğlu ziyareti!
CHP Lideri Özel'den İmamoğlu ziyareti!
Korhan Berzeg'in ölüm nedeni belirlenemedi!
Korhan Berzeg'in ölüm nedeni belirlenemedi!
Et entegre tesisinde vahşet: Baltayla vurup, bıçakladılar!
Et entegre tesisinde vahşet: Baltayla vurup, bıçakladılar!
Ayhan Bora Kaplan soruşturması: 1 gözaltı daha!
Ayhan Bora Kaplan soruşturması: 1 gözaltı daha!
29 Ocak 2018 Pazartesi - 15:43

MHP İl Başkanı Karataş’dan ‘Afrin’ mesajları ve ‘Kızılelma’ çıkışı

Karabağlar’daki buluşmada Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı hakkında açıklamalarda bulunan Karataş ayrıca “Türk Milleti’nin Kızılelma hedefi ve ülküsü mutlaka gerçekleşecektir. Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücü Hareket bu amaç doğrultusunda yılmadan yorulmadan mücadelesine devam edecektir” dedi.

MHP İl Başkanı Karataş’dan ‘Afrin’ mesajları ve ‘Kızılelma’ çıkışı

İZMİR - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Teşkilatı’nda mahalle temsilcileri toplantıları hız kesmeden devam ediyor.

Geride kalan hafta sırasıyla Selçuk, Torbalı, Gaziemir, Karaburun, Balçova ve Narlıdere’deki mahalle temsilcileri buluşmalarının ardından MHP İzmir Teşkilatı bu kez Karabağlar’da bir araya geldi.

Toplantıya MHP İl Başkanı Necat Karataş, il başkanlık divanı üyeleri ve il yöneticileri de katıldı. Buluşmada ayrıca ev sahibi MHP Karabağlar İlçe Başkanı İbrahim Uğur’un yanı sıra ilçe yönetim kurulu, kadın kolları ve 58 mahalle temsilcisi de hazır bulunurken, TÜRKAV İl Başkanı Birol Demirci de katılım sağladı.

İlk sözü alan MHP Karabağlar İlçe Başkanı Uğur, ilk hedef olarak 2019 yılında Karabağlar Belediyesini kazanmak olarak koyduklarını belirterek, bu doğrultuda çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı da mahalle temsilcilerinin görev ve sorumluluklarını anlatan bir konuşma yaptı. Vatandaşla iç içe ve bire bir temas halinde olması münasebetiyle mahalle temsilciliğinin ne kadar önemli bir görev olduğunu anlattığı konuşmasının sonunda ise; salonda bulunan tüm katılımcılardan da 2019 yılında Karabağlar belediyesinin burçlarına üç hilalli bayrağı dikileceklerinin sözünü aldı.

MHP İl Başkanı Necat Karataş konuşmasına Suriye’nin kuzeydoğusundaki Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’na değinerek başladı.

Başkan Karataş, “ABD’nin Suriye’nin kuzeyinde terör guruplarını sınır boyu sözde bir orduya dönüştürmek amacıyla 4900 tır silah yardımı yaptığı artık herkes tarafından biliniyor, kendileri de bunu inkar etmiyor. Bu durum Türk Milleti ve Türk devletine açıkça bir tehdit ve güvenlik sorunu olduğu bir gerçektir.

Böyle bir durumda Türk Devletinin buna seyirci kalması tepkisiz kalması düşünülemez. ‘Efendim biz Afrin’e girersek ABD ne yapar’ diye düşünecek halimiz yoktur. Türk Devleti’nin Şanlı Silahlı Kuvvetleri girer gereğini yapar, yapıyor da! Bizim anlayamadığımız Afrin’e harekatın ilk günlerinde karşı çıkan veya sus pus kalanların safının ne olduğu ve ne düşündükleridir. Bizler dedik ki herkes safını netleştirsin, Türk Milleti’nden yana mı Türk Devleti’nden yana mı? Türkiye’yi yönetenlerin aldığı karar gereği Şanlı ordumuzun bu haklı müdahalesine eleştiri getirmek ve ucuz siyasi polemiklere girmek ben Türküm diyen hiçbir siyasi anlayış ve inanışa yakışmaz bu bize göre Türk ve Türkiye düşmanlığıdır. Milliyetçi Hareket Partisi ve Liderimiz Devlet Bahçeli sınırlarımızdaki bu tür gelişmelerin yaşanacağına geçmiş yıllarda nasıl işaret etti ise bugün yerinde ve haklı yapılan harekata da sonuna kadar destek vermektedir” dedi.

Karataş şunları söyledi:  Türk Milleti; siyasi partilerden ülke menfaatleri ve güvenliği konusunda bir olmayı beraber olmayı inanarak, her türlü fedakarlığı yaparak, milli mutabakat içerisinde olmayı siyasi çıkarlardan uzak, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin dediği gibi ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim’ demesini beklemektedir. Milliyetçi Hareket Partisi bu doğrultuda üzerine düşen görevi yapmış, yapmaya da devam edecektir. Nereye gidiyorsun diye soran muhabire Yiğit Askerimiz, ‘Kızılelmaya, beni beklemeyin’ cevabı askerimizin, Vatan evlatlarımızın ne derece karalı olduğunu ortaya koymaktadır, bu kararlılığı gölgelemeye hiçbir kimsenin hiçbir anlayışın hakkı ve haddi yoktur. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Kızılelma’nın ne anlama geldiğini bilmeyenler bilsin ki;  Türk Milleti’nin Kızılelma hedefi ve ülküsü mutlaka gerçekleşecektir. Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücü Hareket bu amaç doğrultusunda yılmadan yorulmadan mücadelesine devam edecektir.

 
İDT OHAL'i masaya yatıracak
 
Kilis ve Reyhanlı'ya roket atıldı!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kenan Tümer 29 Ocak 2018 Pazartesi 16:01

TÜRK BAYRAĞININ DALGALANDIĞI HER YER TURKUNDUR. TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YUCELTSIN

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Delican'dan Kocaoğlu'na 'elim kırılsaydı' kontrası: Seçim telaşı!
AK Parti İl Başkanı Delican, Kocaoğlu'nun hükümeti eleştirmesini yalan ...
Kılıçdaroğlu'ndan ÖSO çıkışı ve 'ortak aday' mesajı!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda ...
Resmen açıkladı: Kılıçdaroğlu'na bir rakip daha!
Eski YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, CHP'nin 3-4 Şubat'ta yapılacak ...
 
HDP'li Baydemir'e Afrin soruşturması
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir ...
CHP’de o hata günler sonra ortaya çıktı: İlçe başkanı yazım hatası kurbanı!
CHP İl Kongresi’nde başkan seçilen Yücel’in kurultay delege listesindeki ...
Kaya’dan Büyükşehir’e salvo: O zihniyeti hendeklere gömeceğiz!
AK Parti İzmir Milletvekili Torbalı’da yaptığı konuşmada, “Büyükşehir ...
 
CHP'de gözler kurultayda: İzmir'den PM ve YDK kulisleri!
CHP’de tüm dikkatler haftasonu gerçekleşecek kurultaya çevrildi. İzmir ...
CHP İzmir Gençlik'te liste şoku: Başkan'dan ilk açıklama, muhalefetten tepki!
CHP Gençlik Kolları Kurultayı’nda mevcut genel başkan Yılmaz güven tazelerken, ...
TBMM'de bahşiş krizi: Muhalefete çalışanlar tepkili!
TBMM'de bütçe görüşmeleri esnasında, AK Parti oturumlarında hizmet veren ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri