POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özel: Yeni Anayasa yapmanın birinci şartı…
Özel: Yeni Anayasa yapmanın birinci şartı…
Bakan Koca: Saldırgan tutuklandı!
Bakan Koca: Saldırgan tutuklandı!
Bu kez sınıf öğretmenine saldırı
Bu kez sınıf öğretmenine saldırı
Biden ile Trump, kozlarını paylaşacak
Biden ile Trump, kozlarını paylaşacak
3 Şubat 2021 Çarşamba - 13:43

MHP İl Başkanı Şahin'den 'sel' mesajları!

MHP İzmir Başkanı Şahin “Şimdi birbirimize destek olmaktan, yaraları birlikte sarmaktan ve Cenab-ı Allah’a dua etmekten başka bir çaremiz yok. Yapılan hataları da bugüne kadar yapılmayan işleri de zaten çok iyi biliyoruz. Cumhur İttifakı olarak biz yaraları sarmanın ve hemşehrilerimize omuz vermenin derdindeyiz. CHP’li yerel yöneticilerin ve partililerin suç bastırırcasına seslerini yükseltmelerine gerek yok. Şimdi görev zamanı. Konuşma zamanı değil” dedi. 

MHP İl Başkanı Şahin den  sel  mesajları!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Başkanı Veysel Şahin “Sıradışı günler yaşıyoruz. Depremler ve sel felaketi büyük acılara sebep oluyor. Can kayıplarımız yüreğimiz yakıyor. Maddi zararlar ise belimizi büküyor. El ele vererek bu sorunları da aşacağımıza inanıyorum. Söyleyecek çok sözümüz var ama şimdi birbirimize destek olma zamanı. Başımız sağolsun. Bütün İzmir’e geçmiş olsun. Yetkililerin uyarılarını dikkate almalı, bundan sonra atılacak adımları dikkatle atmalıyız” dedi. 

"Bir durum değerlendirmesi yapacak olursak bilanço son derece ağır. Yüzlerce mağdurumuz var" diyen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Dün yaşananlar hepimizi derinden etkiledi. Yüzlerce evi su bastı. Yüzlerce araç kullanılmaz halde ve en önemlisi de selden etkilenen işyerlerinin ve fabrikaların durumu çok kötü. Yüzlerce iş yeri kullanılmaz halde veya hasarlı. Şu anda bizlere düşen mağduriyet yaşayan afetzedelere destek olmak ve onların yanlarında olmaktır” ifadelerini kullandı.

SUÇ BASTIRMANIN GEREĞİ YOK, GÖREV ZAMANI!
CHP yetkililerin suç bastırırcasına demeçler vermesine de anlam veremiyorum diyerek açıklamasını sürdüren MHP İzmir Başkanı Şahin “Şimdi birbirimize destek olmaktan, yaraları birlikte sarmaktan ve Cenab-ı Allah’a dua etmekten başka bir çaremiz yok. Yapılan hataları da bugüne kadar yapılmayan işleri de zaten çok iyi biliyoruz. Cumhur İttifakı olarak biz yaraları sarmanın ve hemşehrilerimize omuz vermenin derdindeyiz. CHP’li yerel yöneticilerin ve partililerin suç bastırırcasına seslerini yükseltmelerine gerek yok. Şimdi görev zamanı. Konuşma zamanı değil” dedi. 

HER AN GÖREVDEYİZ!
Tüm ilçe teşkilatlarından sürekli bilgi aldığını da sözlerine ekleyen İl Başkanı Şahin, “Her zaman olduğu gibi yaşadığımız şu zor günlerde de halkımızın yanındayız. Bütün ilçe teşkilatımız, il yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz ve gönüllü kuruluşlarımızla birlikte teyakkuz halindeyiz. Teşkilatlarımızdan anlık bilgi alıyor, yapılması gerekenler hakkında bilgi ve destek alışverişimizi sürdürüyoruz. Herkes biliyor ki Türk Milliyetçileri, Ülkücüler her zemin ve şartta her türlü zorluğu aşarak insanlarımızın hizmetindedir. Şu anda can kayıplarımızın acısını taşıyoruz. Maddi zararlar ise hemşehrilerimizin belini bükmüş durumda. El ele vererek bu sorunları da aşacağımıza inanıyorum. Söyleyecek çok sözümüz var ama şimdi birbirimize destek olma zamanı. Başımız sağolsun. Bütün İzmir’e geçmiş olsun. Duamız odur ki Cenab-ı Allah bizi bu afetlerden muhafaza etsin, sevdiklerimizi korusun.” Diyerek sözlerini tamamladı.

 
FETÖ itirafçısı eski general: Rütbemi Gülen taktı
 
Göztepe Malatya önünde çıkış arıyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'den Menemen çıkarması: Yücel krizde adres gösterdi!
CHP İzmir İl Başkanı Yücel, belediye şirketlerinin yetkilerinin AK Parti’ye ...
Aşı olan milletvekili corona virüse yakalandı!
14 Ocak'ta Covid-19 aşısı yaptırdığını açıklayan MHP Gaziantep Milletvekili ...
CHP'li Sındır'dan muhtarlara çağrı
CHP'li Sındır, 8 yıl önce yasalaşan ‘Bütünşehir Yasası’yla köy ve belde ...
 
Yücel'den Kılıçdaroğlu'na ziyaret: Neler konuşuldu?
CHP İzmir İl Başkanı Yücel, il başkan yardımcısı Duman'la birlikte Ankara'da ...
Gelecek Partisi İzmir'de bir ilçe başkanı daha istifa etti!
Gelecek Partisi Karabağlar İlçe Başkanı Murat Uzunöner görevinden istifa etti.
AK Parti İzmir'den sel seferberliği: Teşkilat yara sarmak için sahada!
Kentte selin yaralarını sarmak için kelimenin tam anlamıyla seferberlik ...
 
Bahçeli: Yeni anayasaya ihtiyaç açıktır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarafından "Türkiye’nin yeni bir anayasayı tartışma ...
Soylu'nun paylaşımına Twitter'dan uyarı etiketi
İçişleri Bakanı Soylu'nun "4 LGBT sapkını" ifadeli paylaşımına Twitter'dan uyarı etiketi konuldu.
CHP İl Başkanı Yücel duyurdu: Menemen’de o işçiler belediyeye alınmadı
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri