POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İstanbul'da bina çöktü: Enkaz altında kalanlar var!
İstanbul'da bina çöktü: Enkaz altında kalanlar var!
Bakan Yerlikaya’dan trafik raporu
Bakan Yerlikaya’dan trafik raporu
ABD'den Hamas ve İsrail'e çağrı!
ABD'den Hamas ve İsrail'e çağrı!
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde unutulmaz final
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde unutulmaz final
15 Ocak 2018 Pazartesi - 11:56

MHP İzmir Selçuk’ta buluştu: Tanrıkulu ve Karataş’tan önemli mesajlar

İzmir’in birçok ilçesinde üye katılımı ve mahalle temsilcileri toplantılarında bir araya gelen teşkilatı bu kez yeni bina açılışı için Selçuk’ta buluştu. Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu ve İl Başkanı Karataş’tan önemli mesajlar geldi.

MHP İzmir Selçuk’ta buluştu: Tanrıkulu ve Karataş’tan önemli mesajlar

MHP İzmir Teşkilatı’nda saha çalışmaları tam gaz devam ediyor. İzmir’in birçok ilçesinde üye katılımı ve mahalle temsilcileri toplantılarında bir araya gelen teşkilatı bu kez yeni bina açılışı için Selçuk’ta buluştu.

MHP Selçuk’un yeni binasının açılışına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Ömür Raşit Tayfur ve Selçuklu partililer katıldı.

Mehteran gösterisi eşliğinde miting havasında geçen açılışta MHP Selçuk İlçe Başkanı İbrahim Ali katılanlara ve binanın yenilenmesinde helal lokması paylaşarak payı olan herkese teşekkür ederek, biz Selçuk’taki Milliyetçi-Ülkücü hareketin mensupları olarak Başbuğ Alparslan Türkeş ve ‘lider’ Devlet Bahçeli’nin emrinden hiçbir zaman ayrılmayacaklarını ifade etti.



MHP İl Başkanı Necat Karataş ise, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli dürüst ve ilkeli liderdir. MHP’nin politikaları doğru politikalardır. Türk devletinin ve Türk milletinin bekasının ve geleceğinin teminatı olan partimizin Selçuk ilçemizdeki temsilcileri ilçe başkanımız ve dava arkadaşlarımızın başaralı çalışmaları ve güzide Selçuklu hemşerilerimizin teveccühüyle de birleşirse, ortaya çıkan irade, azim ve enerji Selçuk Belediye Binasının burçlarına üç hilalli bayrağını 2019 yılında diker” ifadelerini kullandı.



“Güçlü ve büyük Türkiye için MHP’de kenetleniyoruz”
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu ise şunları söyledi: Görüyoruz; ısmarlama anketler ısıtılıp ısıtılıp servis ediliyor. Türkiye düşmanlarının kuryeliğiyle partimiz itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor. MHP’nin onurlu ve dik duruşuna, millet sevdasını hazmedemeyenler ve çizgisini kıramayanlar partimize yönelik her türlü algı operasyonunu sürdürseler de artık bu oyunları milletimiz ve İzmirlilerimiz yemiyor. Türkiye’nin her yerinde partimize akın akın yeni katılımlar gerçekleşiyor. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Daha bu hafta sonu İzmir’de 2 bine yakın, Sakarya’da 2500’ü aşkın partimize yeni katılımlar gerçekleşti. İzmir’de Kemalpaşa’da, Karşıyaka’da benimde katıldığım programlar da gerçekleşen katılımlarda gördüğüm odur ki; Partimizin Türkiye sevdası, birliğe daveti milletimizce açık yüreklilikle benimsenmiştir. Ayrışmalardan yorulmuş vatandaşlarımız, ülkemizin bekası adına bir arada olmanın gerekliliğini görmüştür. O yüzdendir ki önümüzdeki günlerde göreceğiz partimize bu yeni katılımlar artarak devam edecektir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin hassas siyasetinin; Vatanı her türlü belaya karşı savunmak, korumaktır, güçlü ve bir arada olan Türkiye olduğunu söyleyen Tanrıkulu; Biz milletimiz ne diyor ona bakarız. Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği üzere; “Aklımız, fikrimiz Türkiye’dir.” Bu süreçte MHP kilit parti konumundadır. Her şeye muhalefet edeceğim anlayışında olanlar; Türkiye’nin topyekûn güvenli geleceği için artık bu çizgilerinden ayrılarak milletin sesine kulak vermelidirler…

 
10 il Karşıyaka'da buluştu: En anlamlı zumba!
 
İzmir'in turistik ilçesinde mıcırlı yol isyanı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti'nin oy oranını açıkladı!
"Oy oranımız en az yüzde 20, Cumhurbaşkanlığı seçimini kesinlikle Meral ...
Sağlıklı değişim!
2018’e adım atmamızla birlikte seçim atmosferini daha fazla hissedeceğimiz ...
CHP İstanbul Kongresi'nde İzmir karnesi: Kimler kazandı/kaybetti?
CHP İstanbul’da Kaftancıoğlu’nun kazanıp, Canpolat’ın kaybettiği il kongresi, ...
 
CHP İstanbul'un yeni başkanı hakkında soruşturma
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ...
Erdoğan: Bir gece ansızın gelebiliriz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat'ta açıklamalarda bulundu. "Fırat ...
Karamollaoğlu'ndan İzmir'de OHAL eleştirisi
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu hükümetin OHAL'i uzatmasını ...
 
Bahçeli'den çarpıcı 'üçüncü dönem' çıkışı!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Osmaniye'de açıklamalarda bulundu. Bahçeli, ...
Erdoğan'dan 'Afrin operasyonu' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki günlerde inşallah, Fırat Kalkanı Harekatı ...
Erdoğan: Bir haftayı bulmadan darmadağın ederiz!
Erdoğan, “Fırat Kalkanı Harekâtı ile koridoru tam ortasından bıçakla keser ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri