POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yerlikaya'dan önemli mesaj: Yerle bir edeceğiz
Yerlikaya'dan önemli mesaj: Yerle bir edeceğiz
50 ilde 17 milyar liralık sahte faturaya inceleme!
50 ilde 17 milyar liralık sahte faturaya inceleme!
Ankara'da hareketli gece: İşte ayrıntılar!
Ankara'da hareketli gece: İşte ayrıntılar!
Kızılay kurban vekalet ücreti açıklandı
Kızılay kurban vekalet ücreti açıklandı
11 Ekim 2020 Pazar - 14:03

MHP İzmir'de kongre raporu: Şahin güven tazeledi, kim/ne mesaj verdi?

İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, tek aday olarak girdiği kongrede yaptığı konuşmada, “Genel başkanımızın talimatı ve teşkilatımızın teveccühüyle 1 dönem daha fırsat verilirse eğer önümüzdeki 900 günde sahada 12 bin neferimizle çalışıp didinip İzmir’deki Pagos zihniyetine son vermek istiyoruz. Teveccüh sizin takdir Allah’ındır” dedi. Kongrede 600 delegeden 575 tanesi sandığa gitti. Şahin ise 547 delegenin oyunu alarak güven tazeledi.

MHP İzmir de kongre raporu: Şahin güven tazeledi, kim/ne mesaj verdi?

Mehmet İŞLER /GERÇEKİZMİR - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Kongresi, tamamlanan ilçe kongrelerinin ardından Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşti.

Mevcut İl Başkanı Veysel Şahin’in tek aday olarak girdiği seçime pandemi koşulları nedeniyle kısıtlı sayıda katılımcı kabul edildi. Sadece delegelerin yer aldığı kongrenin divan başkanlığını Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yaptı.

İzmir Milletvekilleri Tamer Osmanağaoğlu, Hasan Kalyoncu ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın bulunduğu seçimde Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin mesajı okundu. Lider Bahçeli’nin açıklamalarını teşkilata Vekil Osmanağaoğlu iletti. Kongreye ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da katıldı. 

Kongrede 600 delegeden 575 tanesi sandığa gitti. Şahin ise 547 delegenin oyunu alarak güven tazeledi.

İSİM VERMEDEN BAŞKAN SOYER’İ HEDEF ALDI: ŞİDDETLE KINIYORUM!
Milletvekili Kalyoncu kürsüye geldi ve yaptığı konuşmada, Türkiye’nin çeşitli illerinde yaşanan orman yangınlarına değindi. Kalyoncu isim vermeden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedef aldı. Kalyoncu, “Sözü çok fazla uzatmadan içimizi acıtan bir olaydan bahsetmek istiyorum. Ülkemizde çeşitli illerde yangınlar çıkartılmaya başlandı. Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Trabzon illerinde yangınlar oluştu. İlk başta vatandaşlarımız belki bu yangınların tesadüfen ya da kaza sonucu çıktığı yönünde düşünceye sahip olabilirlerdi. Fakat PKK’nın bunları üstlendiği ortaya çıktı ve açıklamalar yapıldı. HDP ve ortakları milli menfaatler söz konusu olduğunda ağaca, hayvanlara büyük önem gösteriyor ve çevreci oluyorlar. Milli menfaatlerin önünde çevreyi araç olarak kullanıyorlar. İzmir’imizde de bu arkadaşlarımızdan var. Belediye başkanı da açıklama yapıyor, bir an önce söndürülmesi için açıklama yapıyor. Ama PKK’yı kınamak yok. Daha önceden de olduğu gibi PKK’yı kınama girişimi olmuyor. Terör örgütü sadece insanlara değil hayvanlara ve bitkilere de zarar veriyor. Onların da katili... Bu terör örgütünü ve destekçilerini kınamayanları şiddetle kınıyorum. Kendilerine lanet olsun diyorum” açıklamasında bulundu.

İSTİKLAL MARŞINI DUYUNCA YÜREKLERİ COŞKUYLA ÇARPMAYANLARLA EKMEĞİMİZİ DAHİ PAYLAŞMAYACAĞIZ
Milletvekili Osmanağaoğlu ise, “Bu kutlu çatının gölgesi herkese yetecek kadar büyüktür. Lakin Lider’imizin dediği gibi şahadet deyince, istiklal marşını duyunca gözleri yaşarmayan, göğüsleri gururla kabarmayan, yürekli coşkuyla çarpmayanlarla paylaşacak ekmeğimiz dahi olmayacaktır. Bunun adı ilkeli siyaset, dürüst devlet adamlığıdır. Bunun merkezi MHP’dir” dedi.  

ERMANİSTAN’IN İŞGALİ SON BULACAKTIR
Azerbaycan’a yapılan saldırılara değinen Osmanağaoğlu, “30 yıla yakındır süren Ermenistan’ın bu işgali zorla da olsa son bulacaktır. Türk Devleti’nin kudreti Karabağ’da can Azerbaycan’ın bayrağını yeniden dalgalandıracaktır. İzmir’den kardeş ülke can Azerbaycan’a selamlarımı gönderiyorum” diye konuştu.  

ÖNÜMÜZDEKİ 900 GÜNDE 12 BİN NEFERLE İZMİR’DEKİ PAGOS ZİHNİYETİNE SON VERECEĞİZ!
Siyasi konuşmalar sonrasında divan kendilerine ulaşan tek listenin olduğunu duyurdu. Bunların ardından adaylık açıklaması için kürsüye gelen İl Başkanı Veysel Şahin önemli mesajlar verdi.

Başkan Şahin, “Türk milliyetçileri Türk milleti ve devletine karşı konulmaz sevgi içindedir. Klasik şablonlara uymayız, çıkar hesabı yapmayız, yapamayız. Olaylar karşısında duyarsız ve sorumsuz hareket edemeyiz. Türkiye içte ve dışta büyük bir tehdidin kapanındadır. Milli bekamız bıçak sırtındadır. Halbuki gönül coğrafyamız bölgesinde söz sahibi, güçlü bir Türkiye’yi özenle beklemektedir. Biz Türk milliyetçileri bunların farkında olarak hareket edeceğiz ve ülkemize bu bilinçle hizmet etmeye devam edeceğiz. Eylül 2018’den bu yana bu şerefli görevi ifa etmekteyim. 30 ilçemizden 12 bin delege ile irtibata geçtik. İzmir’de 35 bin üyemiz var ama 12 bin delegemiz var. Bizimle birinci derece illiyet bağı olan, teşkilatları seçilmesinde oy kullanan 12 bin kişilik bir gönüllüler ordumuz var. Genel başkanımızın talimatı ve teşkilatımızın teveccühüyle 1 dönem daha fırsat verilirse eğer önümüzdeki 900 günde sahada 12 bin neferimizle çalışıp didinip İzmir’deki Pagos zihniyetine son vermek istiyoruz. Teveccüh sizin takdir Allah’ındır” ifadelerini kullandı.

Kongrede konuşmaların ardından Başkan Şahin'in yönetim kurulu ve üst kurul delege listesi de belli oldu. 

İŞTE O LİSTE 

 
Bakan açıkladı: Formula 1'in asfaltı yenilenecek
 
Konak'ta apartman görevlileri zirvesi, Kılıçdaroğlu'ndan video-mesaj!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MSB'den Ermenistan'a sert tepki!
MSB'nin açıklamasında, "Savaş suçu ve insanlık suçu işleyen Ermenistan, ...
Vekil Serter'e 8 maddelik 'seyyar' raporu
İzmir Seyyar Satıcılar Derneği Başkanı Evren Laçin de hazırladıkları 8 ...
CHP’li Başkan’dan 10 Ekim çıkışı!
Buca İlçe Başkanı Taş, 10 Ekim anması kapsamında yaptığı paylaşımda, “Barış ...
 
Soylu'dan "tarikat yapılanması" iddialarına ilişkin açıklama
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İçişleri Bakanı olarak söylüyorum, herhangi ...
AK Parti'de Çeşme kongresi raporu: Kim/ne mesaj verdi?
AK Parti Çeşme kongresinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, AK Parti ...
Sındır: AKP’den bir kıyak da GSM operatörlerine!
CHP İzmir Milletvekili Sındır, “bu düzenleme ile operatörlerin, şirketlerin ...
 
AK Parti'den Sandal'a '500 gün' salvosu!
Sandal’ın 500 gün değerlendirmesini eleştiren Bayraklı Belediye Meclisi ...
Dışişleri Bakanlığı'ndan ateşkes açıklaması
Dışişleri Bakanlığı'ndan Azerbaycan ile Ermenistan arasında ilan edilen ...
AK Parti'den Gümrükçü'ye 'uzlaşı' övgüsü!
Göreve geldiği ilk 500 günde hayata geçirdiği hizmet ve projelerin tanıtımı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri