POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
DEM Partili Belediye Başkanı gözaltına alındı
DEM Partili Belediye Başkanı gözaltına alındı
ENAG mayıs ayı enflasyon verilerini açıkladı
ENAG mayıs ayı enflasyon verilerini açıkladı
Yasaklamak istemişti: TikTok'ta hesap açtı
Yasaklamak istemişti: TikTok'ta hesap açtı
Vargas smaç rekoru kırdı: 121 km/saat!
Vargas smaç rekoru kırdı: 121 km/saat!
22 Ağustos 2018 Çarşamba - 15:39

MHP İzmir'de seçim startı: Karataş 'Değerlendirmeler başladı' dedi, kriterleri de saydı!

MHP İl Başkanı Karataş partisinin bayramlaşma töreninde seçim startını verdiklerini açıklarken, "Adaylık değerlendirmeleri başlamıştır" dedi. Karataş kriterleri de saydı.

MHP İzmir de seçim startı: Karataş  Değerlendirmeler başladı  dedi, kriterleri de saydı!

GERÇEKİZMİR - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Teşkilatı Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi. 

Kültürpark'taki Göl Gazinosu'nda düzenlenen törene MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş'ın yanı sıra İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Kadın Kolları Başkanı Fatma Bakır, ülkü ocakları temsilcileri, il başkan yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.

Törene MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş'ın 'yerel seçim' mesajları damga vurdu. MHP İl Başkanı Necat Karataş 2019 yılında yapılacak yerel seçim için çalışmaların startını verdiklerini ve adaylık değerlendirmelerinin başladığını bildirirken kriterleri de açıkladı. 

MHP İl Başkanı Karataş törendeki konuşmasına “Böyle bir günde cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Yine kurulan cumhuriyeti var etme adına, ülkenin bölünmez bütünlüğünü sürdürme adına şehit düşmüş silahlı kuvvetler ve emniyet mensuplarını rahmet anıyorum. Hareketimizin kurucusu merhum başbuğumuz Alpaslan Türkeş ve ülkücü şehitleri rahmet ve şükranla anıyorum. Onların bizim unutmayacağımız çok büyük değerlerimizdir. Ülkücü hareket onlar sayesinde bu notaya gelmiştir” sözleriyle başladı. 

BAHÇELİ’NİN ÇAĞRISINI HATIRLATTI
MHP'nin hassasiyetlerinin altını çizen İl Başkanı Karataş Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin partiye dönmek isteyenlere yaptığı çağrıyı da hatırlatarak partililere, "Liderimiz Devlet Bahçeli Bey birlik, beraberlik vurgusuyla birlikte, sürekli ülkücü hareketin bütün olması gerektiğini de vurgulamıştır. Liderimiz son davetiyle vatanın bölünmez bütünlüğü hassasiyeti olan herkese MHP’nin kapısı açıktır demiştir. Bu vesileyle MHP’nin kırmızı çizgileriyle çelişmeyen herkesin MHP çatısı altında yeri vardır. Buradan biz de İzmir Teşkilatı olarak sesleniyoruz, davette bulunuyoruz, ‘MHP’de ben varım’ diyecek olan, ‘siyaseten yürüttüğü çizgiyi kabul ediyorum’ diyen, ‘Türk Milleti’nin var etme mücadelesinde ben de varım’ diyen herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Herkesi partimize davet ediyoruz” diye seslendi. 

KUCAKLAŞMA HASTALIĞINA KAPILMAYALIM!
Partiye davet konusunda açıklamalarını kabul edilmeyecek noktaların altını çizerek sürdüren Karataş şunları söyledi: Burada kardeşliği vurgularken bir şeyi unutmamak lazım. Geçmiş zamanda MHP’de fitneye odak olmuş ve dedikodu üretmede mahir olan, diğer taraftan da her süreçte elinde hançerle dolaşan insanların bırakın MHP’de, siyasi partilerin hiçbirinde olmaması gerektiği kanaatindeyiz. Elinden hançeri bırakmayan, fırsat kollayan hiçbir kimsenin MHP kadrolarında olmasına imkan yoktur. ‘Herkesi kucaklayalım...’ Gönlü bize dönük olan herkesi kucaklayalım derken kucaklamamız gerekenleri ve kucaklamamamız gerekenleri unutmayalım. Kucaklama hastalığına kapılmayalım. Davette bulunalım, partimize çağıralım, ama MHP’ye fitne ve dedikodu taşıyacak kimselerin de burada olmasına izin vermeyelim. MHP Liderine çirkin şekilde hakaret eden Fahrettin Yokuş gibi bir tipi hangi birimiz kucaklayabilir? O da ülkücüdür, öbürü de ülkücüdür… Ülkücünün bir tarifi var. Ülkücü bir dava adamıdır, ülkücü aklıselim insandır. Ülkücü birliğe, kardeşliğe önem verir. Ülkücü elinde hançerle dolaşmaz. Fahrettin Yokuş’u kim kucaklamak istiyorsa MHP’de yeri yoktur. Kabul edemeyiz. Geçmiş zamanda başbuğumuzun emaneti olan Kamu-Sen’de uzun yıllar görevler yapmış, zaman zaman sıkıntıları yaratmış birinin oradan ayrılıp başka siyasi partiye sürüklendiğini hepimiz biliyoruz. Bu şahsiyet ve bu tipteki insanların MHP’ye geri dönmeyi bırakın, Türkiye Kamu-Sen’deki eski yerlerine dönme gayretleri olduğunu biliyoruz. Buna imkan yoktur. Kabul etmeyeceğiz. Bunu hatırlatmayı MHP mensubu ve il başkanı olarak kendime görev ediniyorum. MHP genel başkanına, divanına, yetkili kurullarına ağza alınmayacak hakaretlerde bulunanlara müsamaha göstermeyeceğiz” açıklamasında bulundu. 

SEÇİM STARTI: DEĞERLENDİRMELER BAŞLAMIŞTIR!
Karataş MHP İzmir İl Teşkilatı'nın 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerin hazırlıklarını başladığını söyleyerek, Hepinizin bildiği gibi özellikle MHP’nin yönetim kadrolarında olan yöneticiler bunu gayet iyi biliyorlar. Bizim çalışmamız tamamen 2019 seçimlerine yönelikti. Ama önümüze erken seçim geldi, bir karar alındı. 24 Haziran seçimlerini hep birlikte geçirdik. Geçmişte mahalli idareler seçimlere yönelik çalışmaları bayramdan sonra devam ettiriyoruz. MHP 2019 mahalli idareler seçimine hazırlığını yapacak ve Allah’ın izniyle zaferle çıkacaktır. İki hafta önce ilçe başkanları toplantısında ilçe başkanı kardeşlerimizle bu konuyu görüştük. İlçelerinizde sevilen, sayılan, belediye başkanı olduğu takdirde halka hizmeti götürecek olan, bu yeteneğe, donanıma sahip olan arkadaşların başvuruları size gelir. Bunlar sizde kalsın ama bizimle paylaşın! MHP büyükşehir ve 30 ilçede belediye başkan adaylıkları konusunda değerlendirmelere başlamıştır. Belediye meclis üyelerimizin tespitinde azami hassasiyeti göstererek yine semtinde, mahallesinde, sokağında sevilen, ‘işte MHP’nin meclis üyesi budur’ diyebileceğimiz arkadaşlarımızla da meclis üyeliği konusunu değerlendirmeye başlayabiliriz” açıklamasında bulundu.

KRİTERLERİ DE SAYDI
Aday belirleme kriterleri de sıralayan Karataş, “Her şeyden önce Türk Milleti’nden yana, bölünmez hassasiyeti olan adaylar olmalı. Diğer yandan MHP’nin kazanmış olduğu belediyelere bakıldığı zaman yapmış oldukları çalışmaya bakınız. İzmir’de bir örnek var. Aliağa Belediyemiz'de yapılacak çalışmaları yapacak 29 ilçe belediye başkan adayı istiyoruz. Birçok örnek var. Yanımızda Manisa var. O çalışmayı, gayreti gösterecek bir adayımız da mutlaka olacaktır” dedi.

BÜYÜKŞEHİR İÇİN İDDİALIYIZ, KAZANACAĞIZ!
İzmir'deki yerel iktidarı de eleştiren Karataş sandık için de iddialı konuştu ve sözlerini şöyle tamamladı: İzmir’in hali ortada... İzmir’in mevcut bu anlayışla derlenip toparlanacağını, İzmir’e hizmetin götürüleceğini beklemiyoruz. İzmirli burada hemfikir. Ama İzmirli oy vereceği ve hizmet getirecek bir dava arkadaşımızı arıyoruz. Diğer illere bakıldığı zaman bu bariz bir şekilde ortada. ‘İzmir Büyükşehir Belediyesini kazanabilir miyiz?’ diye soruyorlar. İddiamız olmalı! Kazanmak ne demek? İddialıyız. Gireceğiz ve kazanacağız. Bayram ertesinden çalışmalara başlayacağız. Genel merkezimizden aksi bir talimat gelmediği sürece bu çalışmalar durmayacak... 

 
İzmir'deki ses bombası paniğinde flaş karar!
 
Bayramı tatilinde 5 günlük kaza bilançosu: 73 ölü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli'den Yunanistan'a '9 Eylül' göndermesi!
MHP lideri Bahçeli, Yunanistan'ın darbeci askere iltica hakkı vermesine ...
Dışişleri'nden skandal karara sert tepki!
Türkiye, Yunanistan Danıştayının 15 Temmuz darbe girişiminin faillerinden ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Celal Bayar' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti'nin 3. Cumhurbaşkanı Celal ...
 
"Yunan yargısı darbecilerin yanında yer almıştır!"
AK Parti Sözcüsü Çelik, "Yunan yargısı Türkiye düşmanları ve darbecilerin ...
İzmir'in siyaset tribünü: Kim/hangi takımı tutuyor?
Sezon başladı, futbol heyecanı yeniden tavan yaptı… İzmir’in başkan ve ...
İYİ Parti'de FETÖ tartışması istifa getirdi
İYİ Parti'nin 2. Olağanüstü Kurultayı'nda Genel İdare Kurulu üyeliğine ...
 
CHP İzmir'den birlik ve dayanışma mesajı
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Kurban Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı ...
Erdoğan Kato Dağı’ndaki askerlere seslendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, ...
CHP Karaburun'dan bayram buluşması
CHP Karaburun İlçe Örgütü ilçedeki esnafı dolaşıp çiçek vererek bayramını ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri