POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yolcu otobüsü dereye uçtu: Yaralılar var!
Yolcu otobüsü dereye uçtu: Yaralılar var!
Özgür Özel: Gençlerin gitmesi beka sorunu
Özgür Özel: Gençlerin gitmesi beka sorunu
Görür en çok endişe ettiği 3 şehri açıkladı
Görür en çok endişe ettiği 3 şehri açıkladı
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gelişme!
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gelişme!
11 Kasım 2021 Perşembe - 16:27

Mesut Özil açıklaması: İşine odaklanması lazım!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe TV'de canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Mesut Özil açıklaması: İşine odaklanması lazım!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Televizyonu ekranlarından canlı yayında kulüp gündemine dair açıklamalarda bulunuyor.

Ali Koç'un açıklamalarından satır başları şöyle:

"Çok uzun tutmayacağız. İlerleyen günlerde birazcık daha kapsamlı buluşmaya ihtiyacımız olabilir. Diğer basın mensuplarına da açabiliriz. Son günlerde yaşananları değerlendirmekte fayda var."

"Takım kurmaya çalışırken FFP gibi elimizde olmayan sebeplere, manevra alanımızı daraltan nedenlere rağmen en iyi kadroyu kurduk. Kağıt üzerinde Fenerbahçe kadrosu bize göre en iyisi."

"Elimizden gelen en iyi kadroyu kurduk. Bize göre Fenerbahçe'nin kadrosu en iyilerinden biri hatta en iyisi. Toksik unsurlardan Samandıra'yı arındırmaya çalıştık."

"Anlamsız bir paniğe girdik. Daha sezonun çok başındayız, kaybedilmiş bir şey yok. Camia ümidini asla kaybetmesin. Böyle devam edersek camia olarak bindiğimiz dalı keseriz."

"4 hafta önce nasıl şampiyonluğun en önemli favorisiysek, 4 haftada nasıl düşüş yaşadıysak, önümüzdeki 4 haftada da toparlanabiliriz. Öyle radikal kararlar alacak, çok büyük değişikliğe gidilecek bir durumda olduğumuzu düşünmüyoruz..."

"Bir kere burası Fenerbahçe! Fenerbahçe'de başkansan teknik direktörsen diğer camialara göre kredin çok daha azdır. Son yıllarda geldiğimiz nokta bu. Rakibin hocası bir sorgulanıyorsa Fenerbahçe hocası iki sorgulanır."

"Vitor Pereira birinci gün daha hedef tahtasına konuldu. Türk hocaya 5-6 haftada 'Sabır' derler. Pereira hem yabancı, hem de Fenerbahçe'nin hocası olması nedeniyle esneklik, kredi az. Pereira buraya para için gelmedi. Çin'de kazandığı paraları akıl edemezsiniz."

"Adam buraya hikayeyi tamamlamaya geldi. Hocaya da söyledim, 'Yeni birini ararsam, ilk senin haberin olur' dedim. Arkadan hoca aramak tarzım değil. B planı olmalıdır ama B planına gerek yok. Galatasaray'ı yeneceğiz. Ters sonuçta bile ayrılma olmayacak."

"Biz bir yandan hocamızı destek verecek, öte taraftan hoca arayacağız? Bu bizim tarzımız değil. Tabi iki bir B planı olacak ama şu an ona ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Allah korusun Galatasaray maçı kaybedilse de büyük değişiklikler yapılması gerektiğini düşünmüyorum."

"Oyuncularımız için en uygun formasyonu konuştuk. O da dinleniyor. Oyun sistemiyle ilgili bu kadroya daha uyabilecek neler olabileceğini değerlendirdik. Fenerbahçe, hocamızın arkasından iş çevirmiyor."

"Evet Mesut Özil haklı olarak daha sık oynamak istiyor. Hocamız Mesut'un neler yapabileceğini biliyor. Pereira'nın Mesut'a karşı bir önyargısı yok. Mesut, aşık olduğu ülkesine döndü. Dünyayı kendisine ispat etmek istiyor. Mesut'u burada herkes çok seviyor."

"Mesut aşık olduğu ülkesine, taptığı takımına döndü. İyi olmasını şampiyonluk kadar istiyorum. Artık işine odaklanması lazım. Ticari işleri bir kenara koyup, Fenerbahçe için yapacaklarına konsantre olmalı."

"Hepimiz Mesut'un neler yapabileceğini biliyoruz. Hocamızın Mesut'a karşı ön yargısı yok. Onun da ticari işleri bir kenara koyup işine odaklanması gerekiyor." (Cumhuriyet)

 
11 yıllık eşini sokak ortasında öldürdü!
 
Steven Gerrard, Aston Villa'nın yeni menajeri oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir tur için sahada!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Kadın Takımı, ...
Altay'dan Alsancak için efsanelere saygı
Altay, heyecanla beklediği, 26 Kasım’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ...
Altınordu fabrikası durmuyor
Altınordu, son olarak 17 yaşındaki genç futbolcusu Burak İnce'yi Almanya ...
 
Göztepe'de Maestro çözüm üretemedi
Göztepe'de teknik direktör Nestor El Maestro beklenen katkıyı veremedi.
Altınordu'nun genç yıldızı Almanya'ya transfer oldu
Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'nun 17 yaşındaki yıldız adayı ...
Altay'da Naderi'nin yeri dolmadı
Spor Toto Süper Lig'de son 5 haftada 1 puanla yetinerek düşüşe geçen Altay'da ...
 
Göztepe'de golcüler suskunluğa büründü
Göztepe, bu sezon gol yollarında büyük sıkıntı yaşadı.
Karşıyaka'da Başkan Büyükkarcı'dan kritik stat mesajları!
Büyükkarcı, yaptığı yazılı açıklamada, stadın yapımıyla ilgili sorunların ...
Altınordu'dan 13 yıl sonra en kötü seri
Eyüpspor'a 2-1 yenilerek art arda 4'üncü yenilgisini alarak 18'inci sıraya ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri