POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
ABD'den Hamas ve İsrail'e çağrı!
ABD'den Hamas ve İsrail'e çağrı!
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde unutulmaz final
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde unutulmaz final
ABD'de bir ilk yaşanacak: Netanyahu kabul etti
ABD'de bir ilk yaşanacak: Netanyahu kabul etti
Dini nikah cüzdanı sahteciliği! Uzmanlar uyarıyor
Dini nikah cüzdanı sahteciliği! Uzmanlar uyarıyor
18 Ocak 2018 Perşembe - 12:45

Mesut Sancak'dan kritik KSK açıklaması: O borç makul seviyelere inerse...

Sancak, kulübün 60 milyonluk liralık borcunun; ancak makul bir seviyeye çekilebilmesi halinde, İzmir’e karşı duydukları sorumluluk nedeniyle, KSK’nin futbol ve basketbol şubelerine talip olabileceklerini belirtti.

Mesut Sancak dan kritik KSK açıklaması: O borç makul seviyelere inerse...

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Karşıyaka camiasının önde gelen isimlerinden gelen talep üzerine, Karşıyaka Spor Kulübü ile görüşmelerin gerçekleştiğini, ortak akılla mutabakat arandığını söyledi.

Sancak, kulübün 60 milyonluk liralık borcunun; ancak makul bir seviyeye çekilebilmesi halinde, İzmir’e karşı duydukları sorumluluk nedeniyle, KSK’nin futbol ve basketbol şubelerine talip olabileceklerini belirtti.

-YAŞAR HOLDİNG'DEN KARŞIYAKA AÇIKLAMASI...

Mesut Sancak, “Biz KSK’ye aşkla hizmet etme peşindeyiz.” derken; konuya temel yaklaşımını “Bu şehirde kazandığımızı, aynı zamanda bu şehire katkı getirecek projelerde harcayabilmeliyiz” sözleriyle özetledi. 

Sancak, bu şirketleşmenin, 18 puanı silinme ihtimali bulunan KSK için, en doğru çıkış yolu olduğunu, tüm alacaklıların anlaşmak üzere iyi niyet göstermesini, fedakarlığın sadece Folkart’tan beklenmesinin yanlış olacağını vurguladı.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Karşıyaka Spor Kulübü’ne ilişkin gelişmeleri yorumladı. Sancak, Karşıyaka camiasından gelen somut talep üzerine, iki taraf arasında görüşmelerin sürdüğünü bildirdi. Mesut Sancak, kendilerine KSK tarafından 60 milyon lira olarak bildirilen toplam borç rakamının; eski futbolcular, yöneticiler, tedarikçiler dahil; tüm alacaklılar ile görüşülerek, makul bir seviyeye çekilmesi halinde, futbol ve basketbol şubesine talip olacaklarını belirtti. Sancak, İzmir’e duydukları sorumluluk nedeniyle, bu adımı atmak istediklerini vurguladı, “Bu şehirde kazanıp, bu şehre geri verebilmesini bilmeliyiz.” dedi.

KSK’DE 18 PUAN RİSKİ
Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, 11 puan ile ciddi düşme hattına giren KSK’nin, transfer yasağı kalkmadığı takdirde, 18 puanının silinme riskinin bulunduğunu hatırlatarak, artık alacaklıların, ciddi olarak fedakarlık yapması gerektiğini bildirdi. Mesut Sancak, 20-21 Ocak'ta yapılacak olağanüstü kongrede, ortak akıl ışığında tüzük değişikliği ile şirketleşme kararı beklediklerini ve bu süreçte borç tutarının makul bir çizgiye çekilmesini istediklerini dile getirdi. Sancak, fedakarlığı sadece Folkart’tan beklemenin doğru olmadığı vurguladı.

KARŞIYAKA AŞKI
Mesut Sancak, İzmirliler ve bir Karşıyakalı için, Karşıyaka Spor Kulübü’nün gönüllerdeki yerini bildiklerini; bunun her Karşıyakalı taraftar için, büyük bir ‘aşk’ olduğunu vurgularken; Kaf Sin Kaf’ın efsane özelliklerini hatırlattı.

Mesut Sancak, Karşıyaka için en doğru yolun, dünyada ve Türkiye’deki örnekler gibi, şirketleşmeye gitmek olduğunu belirtti. Sancak, genel kurulun saygın iradesini, şirketleşme konusunda adım atmaya davet etti.

 
İzmir'de müezzine saldırı davasında savcı mütalaasını açıkladı!
 
İzmir'de gurur ve hüzün bir arada: Şehit ailesi ve gaziler...
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kskli 18 Ocak 2018 Perşembe 13:18

Mutlu Altuğ baskan olma hirsindam ksk taraftarini kandirmistir. Yanliz baska degil taragtar dernek baskanlarinin bazilarida masallah. Erdal acar la ozel ucak la viski ve puro icerek maca gitmisler onunla hava atiyorlardi. Sonun baslangici o zaman basladi aslinda. Taraftar dernekleri baskanlari alsin kulubu. Borclarini boyle oderler ksk kulubune.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuri Şahin Harvard yolunda!
Kısa süre önce milli takım formasını bıraktığını açıklayan Nuri Şahin, ...
Göztepe'de Sepil ve Tuna takımı değerlendirdi
Süper Lig’de ikinci yarıya iddialı hazırlanan Göztepe’de başkan Mehmet ...
Göztepe'de Poko ilk 11'e göz kırpıyor!
Süper Lig'de Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı ikinci yarının ilk ...
 
İzmir’in yeni arenası kapılarını o maçla açacak
Tire’de yapılan yeni stadyum 24 Ocak Çarşamba günü Tire 1922 ile Altay ...
Karşıyaka-Folkart ortaklığının detayları netleşiyor!
Mali olarak dibe vuran Karşıyaka'da kulübün kurtuluşu olarak görülen şirketleşme ...
Altay'da görkemli 104.yaş kutlaması!
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Altay'ın 104. kuruluş ...
 
Bir efsaneden daha yeşil sahalara veda!
Dünya Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi ve "Altın Top" ödülünü kazanan 37 ...
Göztepe Poko'yu sürprizle duyurdu
Süper Lig'de Göztepe, ara transferde kadrosuna kattığı ilk isim olan Andre ...
Dev ortaklık: Karşıyaka'da 'Folkart' bombası!
İzmir'de spor ve sanata yaptığı katkıyla dikkat çeken Folkart Yapı, aylardır ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri