POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Erdoğan imzaladı: 28 Şubat davası sanıkları affedildi
Erdoğan imzaladı: 28 Şubat davası sanıkları affedildi
Tasarruf tedbirleri Resmi Gazete'de!
Tasarruf tedbirleri Resmi Gazete'de!
Polis memuru, husumetli olduğu komşusunu katletti!
Polis memuru, husumetli olduğu komşusunu katletti!
Özgür Özel'den Arapça tabela açıklaması
Özgür Özel'den Arapça tabela açıklaması
16 Haziran 2018 Cumartesi - 17:01

‘Millet İttifakı Gençleri’nden manifesto!

Tire Tuana Düğün Salonu’nda iftar yemeği organize eden gençler, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

‘Millet İttifakı Gençleri’nden manifesto!

Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti mensubu gençler, oldukça gergin geçen seçim atmosferinde, dostluk ve birlik doğrultusunda anlamlı bir etkinliğe imza attı. Üç partinin genç üyeleri iftar programında bir araya geldi.

‘Millet İttifakı Gençleri’ adına hazırlanan ortak manifestoyu ise CHP Tire Eski Gençlik Kolları Başkanı Görkem Çolak okudu.

Konuşmada şu ifadeler yer aldı; “Değerli Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi, İyi Parti ve Demokrat Partisi genç kardeşlerimi barış, huzur ve kardeşlik ile sizleri selamlıyorum. Değerli Tire Halkımıza kamuoyu önünde ortak bildirimizi sizlerin huzurunda açıklıyoruz. Farklı yaşam tarzı ve siyasal görüşü olan toplumsal kesimlerin demokratik ilkeler etrafında sağlayacakları uzlaşma, milletimizin ihtiyacı olan barış, huzur ve istikrarın ön şartıdır. Çünkü demokrasilerde seçim kanunu kanunların anasıdır. Ve esasında bir uzlaşma rejimi olan demokrasinin en temel taşıdır. Siyasi partiler ve seçim kanunlarında yapılan yeni düzenlemeler milli iradenin tecellisini engellemek üzerine kurulmuş tuzak ve hileler ile doludur. Demokrasi mücadelesinde millet iradesinin önündeki bu tuzakları ortadan kaldırmak demokrasiye inanmış siyasi partilerin ilk ve temel görevidir. Bu iş birliğinin temel amacı tuzak ve hileleri aşıp milli iradenin tecellisini sağlayarak, mutlak kuvvetler ayrılığına dayalı güçlü meclisin olduğu güçlü bir Türkiye yaratmaktır. Ayrıca ifade etmek isteriz ki, millet ittifakın içerisinde yer alan biz dört siyasi parti olarak, şüphesiz sorunlara farklı çözüm yollarımızı ve farklı dünya görüşlerimizi muhafaza ediyoruz.Bu iddia ve amaçla bir araya geldik milletvekilleri seçimi için bir iş birliği kararı verdik. Ve ittifak kurduk bu ittifakımızın adı Millet ittifakıdır. İttifakımızın genç arkadaşları bu iradeli tutumumuz milletimiz ve ülkemiz için gelecek güzel günlerimize attığımız ilk adımdır. Millet ittifakı ülkemizin aydınlık geleceğinin teminatıdır. Toplumsal ayrışma ve kutuplaşmaya son verme, halkımızın özlediği huzur, barış ve güven ortamını sağlamak. Ülkemizin siyasal sistemini bir an önce normalleştirmek, rekabetçi demokratik siyasal zemini yeniden inşa etmek, hukukun üstünlüğü, yargı bağımsızlığı ve tarafsızlığını sağlamak, başta ifade ve basın özgürlüğü olmak üzere bütün hak ve özgürlüklerin hakkıyla kullanılmasını sağlamak ilkelerini hayata geçirmek üzere bir araya gelen Millet İttifakımız ruhunu ve kudretini kurucu değerimiz ve zeminimiz olan Kuvayı Milliye’den alır. Bu ruh ve kudret ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaya muktedirdir.
Bu ittifakın en büyük görevi de biz genç arkadaşlara düşmektedir. Çünkü gençlik geçmişten bu yana hep değişimin öncüsü olmuştur. Bu sebeple özveriyle, yorulmak nedir bilmeden çalışmaya devam ederken unutmamamız gereken şey ünlü usta şair Nazım Hikmet’in de dediği gibi “Dört nala gelip uzak Asya’dan Akdeniz’e bir kısrak başı gibi uzanan Bu memleket bizim… Bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak ve ipek bir halıya benzeyen toprak, bu cehennem, bu cennet bizi! Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın, yok edin insanın insana kulluğunu, bu davet bizim!”

 
Türkiye'yi ayağa kaldıran olayda flaş gelişme!
 
Karşıyaka'da Mustafa umudu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'li Karataş'tan İYİ Parti'ye: Vizyonu, misyonu, geleceği yok!
MHP İl Başkanlığı, Kültürpark Fuar alanında bayramlaşma töreni düzenledi. ...
Erdoğan ile Macron 'Suriye'yi görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron telefonda görüştü.
AK Parti Adayı Çankırı: 24 Haziran'da ikinci bayramı yaşatacağız!
Ak Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Ramazan Bayramı ...
 
İnce'den vekil sayısı çıkışı: Azaltacağım
İstanbul’da seçim çalışmalarını yürüten CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem ...
CHP İzmir adaylarından bayramlaşma turu!
CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili adayları seçim bölgelerinde bayramlaşma ziyaretlerinde bulundu. 
Bozdağ'dan CHP'nin 'ezan iddiası'na sert tepki!
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, CHP Grup Başkanvekili Özel'in miting sırasında ...
 
İYİ Parti İzmir bayramlaştı: Çıray ve Dervişoğlu'ndan 24 Haziran mesajları!
İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı nedeniyle il binasında ...
İzmir siyasetinde bayram havası: AK Parti'den MHP, CHP ve İYİ Parti'e ziyaret
AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül, MHP İzmir İl Başkanı Karataş ile CHP ...
AK Partili Kaya'dan Kocaoğlu'na 'Yıldırım' tepki: Aymazlık!
Bayramda da hız kesmeyen Kaya, gündüz Torbalı'da kahvehaneleri dolaşarak ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri