POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Türkiye hazırlık maçında Polonya'ya 2-1 mağlup
Türkiye hazırlık maçında Polonya'ya 2-1 mağlup
Anadolu Efes, Fenerbahçe'yi deplasmanda devirdi
Anadolu Efes, Fenerbahçe'yi deplasmanda devirdi
YKS'de yapay zekalı kopya: Son anda fark edildi!
YKS'de yapay zekalı kopya: Son anda fark edildi!
Erdoğan, Sinan Ateş’in eşi ile görüşecek
Erdoğan, Sinan Ateş’in eşi ile görüşecek
7 Temmuz 2023 Cuma - 13:54

O ilçede yönetimde 'kırmızı liste' çağrısı!

CHP Selçuk'ta İlçe Başkanı Mehmet Karanfil olmak üzere; yönetim kurulu üyelerinin çoğunluğu, kadın ve gençlik kolları ile birçok partili kırmızı liste için çağrıda bulundu.

O ilçede yönetimde  kırmızı liste  çağrısı!

CHP Efes Selçuk İlçe örgütü delege seçimlerine hazır...

Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karanfil ve Yönetim Kurulu üyelerinin yaptığı ortak açıklamada yenilenme çağrısı ile uyum ve gençleşerek güçlenme vurgusuna dikkat çekildi. Yapılan açıklamanın ardından başta mevcut İlçe Başkanı Mehmet Karanfil olmak üzere; yönetim kurulu üyelerinin çoğunluğu, kadın ve gençlik kolları ile birçok partili kırmızı liste için çağrıda bulundu. 

Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk İlçe Başkanlığı olarak 8 Temmuz Cumartesi günü saat 12.00’de başlayacak olan delegasyon seçimleri 11Temmuz Salı günü saat 1900-21.00 arasında Şirince’de gerçekleşecek olan seçimlerle son bulacak. 

2019 Yerel seçimlerinde aday adaylığı sürecinde yönetim kurulunda yaşanan istifaların ardından Partisinin İlçe Başkanlık görevine getirilen CHP İlçe Başkanı Mehmet Karanfil, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Ürkmez ile birlikte CHP Genel Merkezi tarafından aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e ağabeylik yaparak desteklerini sürdürdüler. CHP İlçe Başkanı Mehmet Karanfil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Ürkmez, yaşanan o süreçte gönüllü olarak görev almaya hazır olduklarını belirterek kadrolarını oluşturduktan sonra tüm örgüt olarak yerel seçimleri büyük bir oy farkıyla kazanmanın gururunu yaşadılar. Seçimlerden sonra aynı kadrolar ile devam eden CHP İlçe Başkanı Mehmet Karanfil, önümüzdeki süreçte gerçekleşecek olan genel kurulda; 2019’da yaşadıkları birleştirici güçle aynı uyum içerisinde çalışarak o ruhun yaşanacağına inandığını kaydetti. 

GENÇ VE GÜÇLÜ BİR YÖNETİMİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM

Bu bağlamda tüm partililerini Mahalle Delegasyon seçimlerinde oy kullanmaya davet eden CHP İlçe Başkanı Mehmet Karanfil, Kırmızı Liste paylaşımı yaparak destek çağrısında bulundu. Karanfil, Parti içi demokrasiye önem verdikleri, bu bağlamda ilçe olarak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde alınan oy farkıyla görülen başarının önemine dikkat çekerek tüm partililerine bir kez daha teşekkür ettiğini belirtti.  
Kongre sürecinde birleştirici, gençleşen ve deneyimli kadro ile güçlenen bir delegasyonu ve ilçe yönetimini sonuna kadar destekleyeceğini ifade eden CHP Mevcut İlçe Başkanı Mehmet Karanfil, bu süreçte yeniden Başkanlık görevine talip olmayacağını açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Efes Selçuk tarihinde en uzun dönem görev alan Başkan olan Karanfil, deneyimi ve bilgisiyle gençleşen ve birleştirici niteliğe sahip yeni bir yönetimi her zaman destekleyeceğini söyledi. İlçe Başkanı Mehmet Karanfil; “Belediye Başkanımız Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel ile birlikte uyum ve kararlılıkla çalışarak önce Belediyemizi AKP zihniyetinden geri aldık. Sonrasında ise yine aynı uyum ve kararlılıkla sürdürdüğümüz çalışmalarımızda Efes Selçuk’ta hem partimiz hem de Cumhurbaşkanı Adayımız olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu için tarihi bir oy ile başarı sağladık. Şimdi birlikteliği gençleşen ve güçlenen birleştirici bir delege yapısına ve yönetime devrederek önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde yeniden ve daha yüksek bir oy ile başarılı olma zamanıdır” dedi.
İlçe Başkanı Mehmet Karanfil; “Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk İlçe Örgütümüze kongre sürecimiz şimdiden hayırlı olsun” dedi.

 
Çarpıcı transfer: İYİ Parti İzmir Adayı MHP'ye geçti!
 
Çiğli'de 'sağlıklı atıştırmalık' eğitimi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çarpıcı transfer: İYİ Parti İzmir Adayı MHP'ye geçti!
İYİ Partiden 14 Mayıs'taki 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde İzmir ...
CHP satışa karşı limanın önünde: Aslanoğlu'ndan Saygılı'ya çağrı!
CHP İl Örgütü İzmir Alsancak Limanı önünde gerçekleşen basın açıklamasında ...
CHP'den 'danışman atamaları' açıklaması!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 4 Haziran'dan sonra Engin Özkoç, ...
 
MHP İzmir'de şok istifa: Başkana sert eleştirilerle bıraktı!
MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Çulhaoğlu sosyal medya hesabından bir açıklama ...
AK Parti'den 16 maddelik torba kanun teklifi
AK Parti, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na yeni bir torba kanun ...
Emekli maaşı açıklaması: Talimatı verdim!
Cumhurbaşkanı, emekli maaşlarıyla ilgili ''Yapılabilecek iyileştirmeler ...
 
Erdoğan ve Zelenski yarın İstanbul'da görüşecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine Ukrayna Devlet Başkanı ...
TBMM'ye 6'ncı grup: Saadet-Gelecek İttifakı kuruldu
Seçime CHP listelerinden giren Saadet Partisi ve Gelecek Partisi ittifak ...
Kaya'dan Küçük Menderes salvosu: Biz temizledik, Büyükşehir kirletmeye devam ediyor!
AK Partili Kaya, "Biz temizledik, CHP'li Büyükşehir kirletmeye devam etti! ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri