POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona erdi!
Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona erdi!
17 yaşındaki Aleyna'nın soru dolu ölümü!
17 yaşındaki Aleyna'nın soru dolu ölümü!
TikTok'ta 8 yaşındaki kızıyla tepki çeken yayın!
TikTok'ta 8 yaşındaki kızıyla tepki çeken yayın!
Erdoğan imzaladı: 28 Şubat davası sanıkları affedildi
Erdoğan imzaladı: 28 Şubat davası sanıkları affedildi
3 Mart 2024 Pazar - 13:28

Ödemiş çıkarmasında çarpıcı mesaj: Kocaoğlu ne kadar burada olduysa Tugay da o kadar olacak!

CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tugay, Ödemiş'i ziyaret etti. Demircili Köyü girişinde yurttaşların davul zurna ve meşalelerle karşıladığı Başkan Tugay, “Aziz Kocaoğlu başkanımın selamını getirdim. Onun burada ayağının basmadığı toprak kalmadığını biliyorum. Ben de size söz veriyorum. Aziz Kocaoğlu ne kadar burada olduysa, Cemil Tugay da o kadar burada olacak. En iyi hizmeti yapmak için geliyoruz. İzmir'in Konak’ı, Karşıyaka’sı neyse Ödemiş'i de öyle olacak. Bu benim size sözüm” dedi.

Ödemiş çıkarmasında çarpıcı mesaj: Kocaoğlu ne kadar burada olduysa Tugay da o kadar olacak!

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Ödemiş'i ziyaret etti. Demircili Köyü girişinde yurttaşların davul zurna ve meşalelerle karşıladığı Başkan Tugay, “Aziz Kocaoğlu başkanımın selamını getirdim. Onun burada ayağının basmadığı toprak kalmadığını biliyorum. Ben de size söz veriyorum. Aziz Kocaoğlu ne kadar burada olduysa, Cemil Tugay da o kadar burada olacak. En iyi hizmeti yapmak için geliyoruz. İzmir'in Konak’ı, Karşıyaka’sı neyse Ödemiş'i de öyle olacak. Bu benim size sözüm” dedi.

 

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Ödemiş'te yurttaşlarla bir araya geldi. İlçe sakinlerinin Demircili Köyü girişinde davul zurna ve çiçeklerle karşıladığı Cemil Tugay, fotoğraf çekildi. Ardından Kaymakçı Köyü’ne giden Başkan Tugay, burada da yurttaşların “Kaymakçı seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla karşılandı. Tugay'a, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan, CHP İlçe Başkanı Bülent Eker de eşlik etti.

HERKESİN OYUNA TALİBİZ”
Kaymakçı Köyü’nde esnafı ziyaret eden Başkan Tugay, seçimde herkesin oyuna talip olduklarını belirterek, “Umarım gönlünüzde yer edineceğiz. Seçildikten sonra da o makamlarda sizlere hizmetimizi sürdüreceğiz” dedi. CHP'li yerel yöneticilerin hiçbir vatandaşı ayırmadan, herkese eşit hizmet götürdüğünü ifade eden Başkan Tugay, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz bu toprakların evlatlarıyız. CHP bayrağı altında, partimizi kuran Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mirasını taşıyoruz. Onun hissettiği vatan, millet sevgisini aynı şekilde hissederek, kendini yukarıda görmeden vatandaşımız için çalışacağız. Ödemiş'e birçok belediye başkanımız hizmet etti. Hepsinin burada izi var. Özellikle Aziz Kocaoğlu başkanımın selamını getirdim. Onun burada ayağının basmadığı toprak kalmadığını biliyorum. Ben de size söz veriyorum. Aziz Kocaoğlu ne kadar burada olduysa, Cemil Tugay da o kadar burada olacak."

KARŞIYAKA VE KONAK NEYSE ÖDEMİŞ DE ÖYLE OLACAK”
İlçede yaşanan sorunlara da değinen Cemil Tugay, “Burada yaşadığınız sorunların farkındayız. Hepsine müdahale etmek için bu göreve talibiz. Mehmet Eriş ağabeyimin yaptığı değerli hizmetler için teşekkür ediyorum. Şu anda yanımızda olduğu için de teşekkür ediyorum. En iyi hizmeti yapmak için geliyoruz. İzmir'in Konak’ı, Karşıyaka’sı neyse Ödemiş'i de öyle olacak. Bu benim size sözüm” diye konuştu.

BAŞKAN ERİŞ ADAYLAR İÇİN OY İSTEDİ
Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş de Kaymakçı'nın her zaman seçimlerin kaderini belirlediğini vurgulayarak, “Biz ilçe halkının sağduyusuna inanıyoruz. Ama bugün biraz da sol duyu egemen olsun. Belediye başkan adaylarımız için sizden destek istiyoruz” diye konuştu.

CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan ise seçimlere kısa bir süre kaldığını ve çalışmaları soluksuz sürdürerek CHP bayrağını bütün ilçelerde dalgalandırmak istediklerini vurguladı.

 
AK Partili Dağ 'dirençli kent' vaadini açıkladı: İzmir'e İstanbul formülü!
 
Tarım'da 3 yıl formülü: Eylül ayında başlıyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Dağ 'dirençli kent' vaadini açıkladı: İzmir'e İstanbul formülü!
AK Partili Dağ, Hızla şehrimizdeki hastane, okul gibi kamu binalarının ...
CHP'li Ünsal projelerini anlattı: Karşıyaka'yı batı ligine taşıyacağız!
CHP Karşıyaka Belediye Başkanı Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, Merkez Seçim ...
DSP'nin İzmir adayları vitrine çıktı!
DSP'nin büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısıyla ...
 
İYİ Parti Konak Adayı Serter'den seçim karavanı!
İYİ Parti Konak Belediye Başkan Adayı Huriye Serter, farklı bir seçim ...
Yerel seçimlerde yarışacak adayların listeleri kesinleşti
Yerel seçimlere katılabilecek siyasi partilerin adayları ve bağımsız adaylara ...
Buca Adayı CHP'li Duman: Bir gözümde ikrar, bir gözümde asalet olacak!
Buca Belediye Başkan Adayı CHP'li Duman, İzkent Mahallesi'nde yer alan ...
 
Özel'den AK Parti'ye İzmir üzerinden 'logo' salvosu!
Özel, "Senin İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayın, senin İzmir adayların ...
Başkan Kırgöz’ün ev ziyaretleri mitinge dönüşüyor
31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerine devam eden ...
CHP Konak Adayı Mutlu’dan Eşrefpaşa ve Kordon çıkarması
Seçim çalışmaları kapsamında Eşrefpaşa bölgesinde halkla buluşan ve esnaf ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri