POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Eurovision tartışmalarına Avrupa Birliği de katıldı!
Eurovision tartışmalarına Avrupa Birliği de katıldı!
Flaş karar: Aziz Yıldırım başkanlığa aday!
Flaş karar: Aziz Yıldırım başkanlığa aday!
Edgar Ie için skandal iddia: İkiz kardeşini oynatmış!
Edgar Ie için skandal iddia: İkiz kardeşini oynatmış!
Erdoğan-Miçotakis zirvesi: Çözülemeyecek sorun yok!
Erdoğan-Miçotakis zirvesi: Çözülemeyecek sorun yok!
30 Mart 2024 Cumartesi - 11:47

Özel'den İzmir'de çarpıcı mesaj: Devlet ile millet yarışıyor!

CHP Genel Başkanı Özel İzmir programı kapsamına bulunduğu Balçova'da açıklamalarda bulundu. Özel'in İzmir mesajı verdiği bölümde, "İzmir bir büyük değişimin ve dönüşüm en önemli adımını attığımız ildir" dedi. Özel ayrıca, "Bizim milletimiz ne zaman devlet ile millet yarışsa hep millete kazandırmıştır. Bugün devlet ile millet yarışıyor. Devlet ile Türkiye İttifakı yarışıyor. Milletimiz yine Türkiye ittifakına kazandıracaktır” diye konuştu.

Özel den İzmir de çarpıcı mesaj: Devlet ile millet yarışıyor!

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel yerel seçime 24 saatten az bir süre kala 2 günlük İzmir programının son gününde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“YARIN SANDIKLAR AÇILDIĞINDA 2 ŞEY BELLİ OLACAK”
Özel konuşmasında gençleri sandığa davet ederken, “Güzel İzmir’den merhabalar. Kampanya döneminin son günündeyiz. Bugünü doğduğum Manisa’da ve büyüdüğüm memleketim İzmir’de geçirmeye kara verdim Balçova’da başladık halkı selamlayarak son günü İzmirliler ile paylaşıyoruz. 61 milyon seçmen sandık başına gidecek. 2 önemli karar verecek. Yerel yöneticilerine karar verecek. CHP geçen seçimlerde çok sayıda belediyeyi ittifak ile kazanmıştı. Artık ittifaklar yok ama İzmir’de İzmir ittifakı var. Türkiye’de de Türkiye İttifakı var. Türkiye ittifakı gücü milletinden alıyor. Büyük bir coşku içindeyiz. Yarın sandıklar açıldığında 2 şey belli olacak, İsraf yerine halkçı belediyecilik ile teveccühü görmek isteriz. İkincisi montaj kasetlerle korkuları yöneterek çok küçük bir farkla devletin tvsini alet ederek seçimizi kazananlar Türkiye’ye 10 aydır kan kusturuyorlar. Bu orantısız gücün yerelden dengelenip dengelenmeyeceği önemli. Milletimiz bu orantısız güce gösterdiği tepkiyi sarı kart olarak beni de fark edin diyerek başta emekliler ezilen kesimler sesini duyurursa 1 Nisan’dan itibaren bambaşka bir Türkiye olacak. En önemli çağrım genç seçmenlere. Özgürlüklerini kısıtlayan konserleri yasaklanan, istemedikleri bir ülkeye zorlanan gençlerimiz bu iktidara tepkilerini yarın sandık başında gösterecekler. Özgürlükleri isteyenler, Atatürk’ün emanet ettiği cumhuriyete sahip çıkmak isteyen gençleri sandık başına bekliyoruz. Özgürlüğü isteyen demokrasiye sahip çıkmalıdır. Tüm gençleri ülkesini seven tüm gençleri yarın sandık başına gelmeye geleceklere sahip çıkmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

“İZMİR DEĞİŞİMİN EN ÖNEMLİ ADIMINI ATTIĞIMIZ İL”
Özel İzmir mesajları verdiği bölümde, “İzmir bir büyük değişimin ve dönüşüm en önemli adımını attığımız ildir. 6 kadın belediye başkanımızın olduğu İzmir’de yarın İzmir’de 9 kadın başkana oy verecekler. 9 başkan adayı önce İzmirli kadın seçmenlere emanet ediyoruz. İzmir’in kadınlara saygılı centilmen seçmenlerine emanet ediyoruz. 30 adaydan 12’si 40 yaşın altında. İzmir’in gençlerini her yaştan ruhu genç İzmirlilere emanet ediyorum. Adaylarımızı İzmirlilere emanet ediyorum. Takımın kaptanı İzmir’deki en başarılı belediyecilik uygulamalarımızı hayata geçirmiş olan İzmir’i bir dünya kenti haline getirecek vizyona sahip Cemil Tugay’dır. Buradan tüm siyasi partilerin adaylarına demokratik olgunlukları için teşekkür ediyorum. Muhtar adaylarına parti desteği olmaksızın verdikleri mücadele için teşekkür ediyorum. Bugüne kadar kazasız belasız bir şekilde geldik. Herkes çok dikkatli olsun. Gerginlikler olabilir. Sabırlı olunsun. Bundan sonra da seçim sonuçları alınana kadar herkesi sağduyuya davet ediyorum. Yarın büyük bir zafer kazanacağız. Bizim galibiyetimiz kimsenin mağlubiyeti değildir. Taşkınlık yapmamaya, kimseyi rencide etmemeye davet ediyorum. CHP kazanacak. Sonuçta Türkiye kazanacak. Seçimin kaybedeni kimse olmayacak. Bütün örgütümüze bir talimat olarak iletiyorum. İzmir’in güzel güneşi yarın sandıklar açıldığında Türkiye’nin üzerine doğsun” dedi.

“1 NİSAN’DA TÜRKİYE DEMOKRASİSİ ÇOK BÜYÜK ADIM ATACAK”
Soru üzerine genel olarak bir seçim değerlendirmesi yapan Özel, “Genel olarak çok umutluyuz. Geçmişte büyük ittifaklarla başardığımız bir işi seçmenimizin sağduyusu ile Türkiye İttifakı’na sahip çıkarak koruyacağımız düşünüyoruz. Yarın kaybedenler olacak üzülmesinler. Demokrasinin içinde kalındığı takdirde kaybetmek de var. Demokrasi bir partinin üst yönetiminin zenginleşmesi değildir. Seçmenin nasıl bir damga vuracağını heyecanla bekliyoruz. 1 Nisan’da Türkiye demokrasisi çok büyük adım atacak” dedi.

ÇARPICI ÇIKIŞ: DEVLET İLE MİLLET YARIŞIYOR!
Adil ve eşit bir seçim süreci oldu mu sorusunu yanıtlayan Özel, “Türkiye’de tek parti rejimine evrilmiş demokrasiyi askıya almış, bir partiyi devlet, devleti devleti de bir partinin hizmetinde bir aygıt olarak gören bir anlayış olduğu müddetçe adil bir seçimden hiçbir yerde bahsedemezsiniz. TRT bizim reklamlarımızı yayınlamadı. Devletin bütün imkanları bir parti için seferber edildi. Bakanlar var güçleriyle siyasete geldiler karıştılar. İzmir’de de orantısız bir devlet gücü ile bizim adaylarımız öz güçleriyle mücadele etti. Bizim milletimiz ne zaman devlet ile millet yarışsa hep millete kazandırmıştır. Bugün devlet ile millet yarışıyor. Devlet ile Türkiye İttifakı yarışıyor. Milletimiz yine Türkiye ittifakına kazandıracaktır” diye konuştu.

'İZMİR, CUMHURİYETİN ZAPT EDİLEMEZ BİR KALESİDİR'
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'in Balçova ilçesinin ardından Narlıdere'de, Konak ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda ve Bayraklı'da seçim otobüsünden halkı selamladı. Daha sonra Bornova Meydanı'nda da halka seslenen Özel, "Ne öğrendiysem Bornova'da öğrendim. Bugün Özgür Özel varsa Bornova Anadolu Lisesi sayesinde var, Bornova sayesinde var, İzmir sayesinde var. İzmir, Cumhuriyet’in yıkılmaz birer kalesi. Eğer bir değişim, bir dönüşüm olacaksa, bir devrim başlayacaksa, bir devir kapanacak, bir devir açılacaksa o Bornova'dan başlayacak, İzmir'den başlayacak. Onun için Bornova'da belediye başkan adayımız Bornova'ya okumaya gelmiş Ege Üniversitesi'nin KYK yurdunda kalmış, orada okumuş, hayata İzmir'den atılmış gencecik bir kardeşimiz Ömer Eşki. CHP'deki değişimin, dinamizmin, gençlere duyulan güvenin önemli sembol isimlerinden bir tanesi. Yarın hepimiz elbette büyükşehir sonuçlarına bakacağız. Bir gözüm Manisa'da, bir gözüm Osmaniye'de, bir gözüm büyükşehirlerde ama bütün Türkiye'nin bir gözü de Bornova'da olacak, İzmir'de olacak. İzmir, Cumhuriyet’in zapt edilemez bir kalesidir" dedi.

Belediye başkan adayları için oy isteyen Özel, "İzmir'in bütün sosyal demokratlarını, milliyetçi demokratlarını, muhafazakar demokratlarını, Kürt demokratlarını, Kürt'üyle Türk'üyle Laz'ıyla, Çerkez'iyle, Göçmen'iyle, İzmir'in bütün renkleriyle bir araya gelmeye, Ömer Eşki'ye ve Cemil Tugay'a sahip çıkmaya davet ediyorum. Bunun adı 'İzmir İttifakı'dır" diye konuştu.

 
Karşıyaka'ya yeni kulüp merkezi
 
Tugay'dan 10 maddelik manifesto: Nasıl yönetecek?
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Üye 30 Mart 2024 Cumartesi 12:39

Hayırdır genel başkan her hafta İzmir,de yoksa Izmirde sıkıntımı var.Karşıyaka adayı iyi partili iyi partinin genel başkanı CHP ye söylemediğini bırakmıyor.peki şimdi nasıl oy verelim.ilk sıradaki meclis üyesi babası merkez sağdan belediye başkanlığını yapan biri.okadar söylenecek söz varki ama olmuyor yazamıyorsun.mühür ellinde kararı kendin veriyorsun.genel merkez seçmenden daha güçlü değil.siyasete 1 oy bile dengeyi değiştirir.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mutlu'dan sandığa davet: O gece uyumayacağız!
Seçime sayılı saatler kala saha temaslarına devam eden CHP Konak Adayı ...
Kırkpınar isyan etti: Bayraklı’da vatandaşın parası böyle çöpe gidiyor!
Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan adayı Bilal Kırkpınar, depremin ...
AK Parti Bornova adayı Çayır'den seçmene son gün çağrısı!
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, sandığa gitmenin sorumluluk ...
 
İnce'den seçim öncesi İzmir turu!
31 Mart yerel seçimlerine iki gün kala Memleket Partisi Genel Başkanı ...
Saygılı'dan seçime 24 saat kala mesaj: Köklü çözümlerle geliyoruz!
AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı, 31 Mart Yerel Seçimleri sandığına bir ...
Bakan Yerlikaya: Terör örgütünün son çırpınışları!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bölücü terör örgütünün son çırpınışları ...
 
Büyükşehir adayı Dağ'dan çarpıcı vaat: Atatürk'ün hayalindeki gibi İzmir!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “Bizim ...
20 yıllık AK Partili CHP'ye geçti, rozetini Demir taktı!
CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, 20 yılı aşkın süre Atatürk ...
Tugay'dan Dağ'a 'mal varlığı' çağrısı ve stat mesajları!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay Halk Tv’de katıldığı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri