POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özgür Özel'den Arapça tabela açıklaması
Özgür Özel'den Arapça tabela açıklaması
İmamoğlu'ndan 'Avrupa Oyunları' çağrısı
İmamoğlu'ndan 'Avrupa Oyunları' çağrısı
Ankara Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı
Ankara Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı
Kobani davasında karar açıklandı
Kobani davasında karar açıklandı
26 Eylül 2022 Pazartesi - 10:50

Pet sektöründe İzmir'de uluslararası buluşma

Evcil hayvan sektörünün öncüleri 6. Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı PET İZMİR 2022’de en yeni trend ürün ve hizmetlerini sunacak.

Pet sektöründe İzmir de uluslararası buluşma

Evcil hayvan sektörünün öncüleri 6. Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı PET İZMİR 2022’de en yeni trend ürün ve hizmetlerini sunacak.

Alanında Avrupa'nın ikinci Türkiye’nin ise en büyük pet fuarı organizasyonu 6. Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı PET İZMİR 2022 ezberleri bozacak nitelikteki yenilikleriyle gerçekleşecek. Tema Fuarcılık tarafından düzenlenecek uluslararası organizasyona 29 Eylül - 02 Ekim 2022 tarihlerinde Fuar İzmir B holünde ev sahipliği yapacak. Sektör paydaşları ve profesyonellerine yeni ticaret kapılarını aralayacak olan PET İZMİR 2022 etkinlik, sunum ve şovları ile de gündeme damgasını vuracak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve sektör temsilcilerinin katılacağı görkemli açılış töreni 29 Eylül 2022 Perşembe günü gerçekleştirilecek. Fuar ziyaretlerine protokol üyeleri ve davetlilerle birlikte start verilecek. Sektör profesyonelleri ve ziyaretçiler ilk kez görücüye çıkacak geniş ürün yelpazesini dokunma mesafesinde inceleme fırsatı yakalayacak. 12 farklı ülkeden 17 yabancı firma ile yerli 227 firmanın katılımıyla gerçekleşecek fuar sektörün Avrupa’daki en büyük ikinci etkinliği olacak.

Uluslararası Köpek Yarışması

Uluslararası Köpek Federasyonu’nun (KIF) 4 gün sürecek bilgilendirme sunumları ve yarışmaları büyük ilgi ile takip edilecek. Yıllardır bu yarışma için hazırlanan köpek sahipleri dereceye girmek için ter dökecek. KIF uzman hakeminin onay vermesi halinde Soy Kütük Belgeli köpekler için kayıtlar açılacak. Çok sayıda kriterin değerlendirilmesinden sonra dereceye giren köpeklere ödülleri verilecek. Köpek Oscarları olarak nitelendirilen yarışmada büyük rekabet yaşanacak.

Bilgi ve beceriler yarışacak

Pet Grooming gösterileri ve 5. Pet Grooming Yarışması gerçekleşecek. En Şaşkın Kedi, En Şişman Kedi, En Asık Suratlı Kedi, Sahibine En Çok Benzeyen Kedi, En Karizmatik Kedi, En Masum Suratlı Kedi yarışması Egeli kedi severleri bir araya getirecek. Jürinin değerlendirme yaparken zorlanacağı yarışmada ödüller sahiplerine ulaştırılacak. Fuar süresince günün her saatinde Grooming Show alanında çeşitli şovlar ve yarışmalar yapılacak. Fuarın ilk iki günü İzmir Emniyet Müdürlüğü Köpek Eğitim Merkezi’nin nefesleri kesen gösterisi gerçekleşecek. Pomeranian Irkı Kürk Bakımı ve Alopecia Hastalığı Önlemleri anlatılacak.

PET İZMİR Pazarda öncülerin vizyonu

Sosyal sorumluluk anlayışı ile başladıkları organizasyonun uluslararası ticari bir fuara dönüştüğünü vurgulayan Tema Fuarcılık Genel Müdürü Aykut Karslı, “Katılımcılarımız ve sektör profesyonelleri Türkiye’nin en büyük Avrupa'nın ise ikinci en büyük ticari etkinliğinin adının PET İZMİR olduğunu biliyor. Bu vizyonla katılımcılarımız kentimize geliyor. Bu hedefle sektör profesyonelleri organizasyonumuzu ziyaret ediyor. Pet pazarında rakiplerinin bir adım önünde olmak isteyenlerin vitrini olan PET İZMİR FUARI ‘nın katılımcılarımıza ve ziyaretçilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

 
Menderes'te büyük yörük şöleni
 
DEÜ'de hedef dünyada ilk 500!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dolar/TL yeni haftaya rekorla başladı!
Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrası dolarda yükseliş sürüyor. Dolar/TL ...
Logistech İzmir’e yeni yollar açacak
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir'i dünya fuarcılığında ...
TOKİ'den 200 bin kişiye indirim!
TOKİ'nin borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyenler için başlattığı ...
 
TOGG'un şarj cihazı ortaya çıktı!
Yerli otomobil TOGG'un şarj cihazları ilk kez görüntülendi. TOGG için ...
TÜİK açıkladı: İzmir'de trafiğe kayıtlı kaç araç var?
TÜİK verilerine göre, 2022 Ağustos ayı sonu itibarıyla İzmir'de trafiğe ...
Tüketici ve konut kredisinde yeni dönem!
Tüketici kredisi sözleşmeleri ile konut finansmanı sözleşmeleri, sigortalı ...
 
İzmirli iş insanları Belçika pazarında
Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), Dış Ticaret Elçileri Projesi dahilinde, ...
Bakan Bilgin'den asgari ücret ve EYT açıklaması
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Adana'da yaptığı açıklamada, ...
Yenilikçi teknolojiler Expo Tech’te buluştu
“Yerli üretim, global ticaret” temasıyla düzenlenen Expo Tech - Ar-Ge ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri