POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş'a sert sözler!
Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş'a sert sözler!
BM: Gazze'de siviller için güvenli hiçbir yer kalmadı
BM: Gazze'de siviller için güvenli hiçbir yer kalmadı
6 Mart 2018 Salı - 15:23

Şengül'den Başkent'e '19 ilçe' çıkarması, teşkilata önemli mesajlar!

Değişim kararı alınan 19 ilçe için yoğun mesai sürüyor. Koordinatörlerin İzmir'deki özel çalışmasının ardından AK Parti İl Başkanı Şengül de Ankara'ya çıkarma yaptı. Vekiller ve Genel Merkez yetkilileriyle bir araya gelecek Şengül sosyal medya hesabından da teşkilata önemli mesajlar verdi.

Şengül den Başkent e  19 ilçe  çıkarması, teşkilata önemli mesajlar!

GERÇEKİZMİR – AK Parti İzmir’de görevde kalan başkanların ilçelerinde kongreler tam gaz devam ederken, değişim kararı alan 19 ilçe için de mesai devam ediyor. 

Genel Merkez tarafından görevlendirilen 5 koordinatörün kentte yaptığı özel görüşmeler ve temayül çalışmasının ardından bu kez AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül Ankara’ya çıkarma yaptı. 

Şengül gün içinde İzmir Milletvekilleri ve Genel Merkez yetkilileriyle görüşecek. Bu görüşmelerin ardından koordinatörlerin hazırlayarak Ankara’ya sunduğu raporun da doğrultusunda her ilçe için belirlenen 3 isim Ankara’ya çağrılacak. 

TEŞKİLATA SESLENDİ: MAKAMLAR GEÇİCİDİR 
Şengül, Ankara’daki temasları esnasında sosyal medyadan yaptığı açıklamada teşkilata seslendi.

Şengül kongre sürecindeki teşkilata ‘makamlar gelip geçicidir’ mesajı verirken, “AK Parti'de kongre demek, daha da güçlenmek demektir. Bu ülkeye, bu millete hizmet demektir. Birlik ve beraberliğimizin artarak devam etmesi demektir”  ifadesini kullandı.

Şengül şu açıklamayı yaptı:
Değerli dava ve yol arkadaşlarım, Bildiğiniz gibi, geçtiğimiz hafta sonu itibariyle ilçe kongrelerimize start verdik.

Önümüzdeki Cuma günü Bayındır, Cumartesi günü Seferihisar ve Karabağlar, Pazar günü ise Menderes ve Torbalı ilçelerimizin kongrelerini yine büyük bir coşkuyla gerçekleştireceğiz.

Değerli kardeşlerim, Bizler, 'önce ülkem, önce milletim' diyerek bu yolda hizmet etmenin gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Bizler, AK Parti ailesi olarak, AK Parti bayrağını daha yükseklere taşımanın gayreti içerisindeyiz.

AK Parti siyasetinde makamlar gelip geçicidir. Bizim partimizde makam, mevki derdi olmaz. Partimiz milletin derdiyle dertlenir, milletin derdine derman olur. Önemli olan, millete hizmet ve milletin sinesinde yer almaktır.

Partimiz milletin derdiyle dertlenir, milletin derdine derman olur. Önemli olan, millete hizmet ve milletin sinesinde yer almaktır. Siyaset, millete hizmet edebiliyorsa bir anlam ifade eder. Biz her daim millet için, memleket için siyaset yaptık.

Milletimizin, memleketimizin haklı davalarını bugüne kadar savunduk, bundan sonra da savunmaya devam edeceğiz. AK Parti'de kongre demek, daha da güçlenmek demektir. Bu ülkeye, bu millete hizmet demektir. Birlik ve beraberliğimizin artarak devam etmesi demektir.

Sizler bu erdem zincirinin birer halkasısınız. Bu birliği oluşturan AK Partililer, değerli yol arkadaşlarım, dava arkadaşlarım, sağ olun, var olun. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, büyük bir siyasetçi ve dava adamıdır.

Hepimizin gönlündeki 'Büyük Türkiye' davasının yılmaz savunucusudur.

Türkiye'nin şerefli mazisine ve milli kimliğine sahip çıkarak, ülkemizi onurlu bir geleceğe taşıyan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı olmak bizim için şereflerin en büyüğüdür.

Türkiye'yi dünyada yeniliğin, kalkınmanın, barışın, huzur ve refahın öncüsü haline getirmek için canla başla çalışan Recep Tayyip Erdoğan'a hepimiz vefa borçluyuz.

Aynı zamanda da İzmir Milletvekili olan, İzmirli AK Partililer olarak en büyük övünç kaynağımız Başbakanımız Binali Yıldırım'a vefa borçluyuz.

İzmir'e hem milletvekilliği, hem bakanlığı, hem büyükşehir belediye başkan adaylığı, hem cumhurbaşkanı başdanışmanlığı hem de başbakanlığı döneminde büyük hizmetler yapan, teşkilatlarımızın hamisi Başbakanımız Binali Yıldırım'ı asla mahcup etmemeliyiz.

Çok çalışarak, büyük gayretler göstererek, haklı davamızı İzmir'deki herkese anlatmaya, yaklaşan seçimlerde en iyi sonuçları almak için varımızı yoğumuzu ortaya koymaya mecburuz. Bu yolda sizlere sonsuz güveniyorum.

Ben bu vesileyle teşkilatlarımızın her kademesinde görev yapmış Hakk'ın rahmetine kavuşmuş kardeşlerimizi de rahmetle, minnetle anıyorum.

Partimizin büyük bir coşku ve heyecan içerisinde geçen kongrelerinin aynı şekilde başarılı geçmesini, ilimize, ülkemize, teşkilatımıza, milletimize hayırlar getirmesini Cenabı Mevla'mdan niyaz ediyorum.

Bugüne kadar görev almış herkese, kurucularımıza, ana kademe, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarımızda görev yapmış kardeşlerimize, mahalle başkanlarımıza, sandık başkanlarımıza, kısacası teşkilatımızın tüm fertlerine emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Görev almayanlara, bayrağı başka kardeşlerine devredenlere teşekkür ediyorum. Bu partide hizmet bir bayrak olur, elden ele dolaşır. Bizde bayrağı alan da koşar, bayrağı veren de aynı şekilde koşmaya devam eder.

Bizim bütün arkadaşlarımız eskimez arkadaşlarımızdır. AK Parti'deki sevgi, dayanışma, dostluk her zaman yenidir, taptazedir.  Aynı şekilde yeni görev alan kardeşlerime de üstün başarılar, muvaffakiyetler diliyorum.

Sorumluluğunuz ağır, bunu asla unutmayın. Bütün görevler, makamlar bizim için bir imtihandır. Bütün bu makamlar milletin bize emanetidir. Sizden öncekiler gibi, sizlerin de emanete en iyi şekilde sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun

 
Kemalpaşa'da hizmette WhatsApp kolaylığı
 
Yunan yargısı DHKP-C üyesinin iadesini reddetti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karabağlar'da 'alkol izni' tartışması: CHP Grubu'ndan detaylı açıklama
Uzundere Rekreasyon Alanı’nın sınırlı bölgesinde alkol izni verilmesi ...
CHP-SP buluşmasında önemli mesajlar!
CHP heyeti, Saadet Partisi'ne ziyarette bulundu. Görüşme sonrası iki partiden ...
CHP'de 6'sı İzmir'den 48 vekilden tüzük manifestosu!
Partili 48 milletvekili 'Demokratik Tüzük, Demokratik CHP, Demokratik ...
 
CHP İzmir Milletvekili'nden örgüte 'tüzük kurultayı' mektubu!
CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, kurultaya sayılı günler kala, "Hiçbir ...
Erdoğan'dan sert tepki: Batsın sizin kararınız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin ''Şu ana kadar ...
İYİ Parti İzmir’de ilk kongre heyecanı: Kaç delege oy atacak/kimler seçilecek?
İYİ Parti’de ilk İzmir kongresi 10 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek. ...
 
Bahçeli: Hadımsa hadım idamsa idam!
MHP lideri Devlet Bahçeli, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedneiyle kadına ...
Dışişleri: Pentagon sözcüsü saçmalamış!
Pentagon sözcüsü Albay Robert Manning'in basın toplantısında Türkiye'nin ...
Sürpriz tur: Kocaoğlu'ndan 3 il başkanına 'Ankara' dosyası!
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu siyasi partilerin il başkanlıklarını ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri