POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
İran'da satanizm operasyonu: 261 gözaltı!
İran'da satanizm operasyonu: 261 gözaltı!
Öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu
Öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
23 Aralık 2018 Pazar - 10:12

Şengül'den Kocaoğlu'na Körfez Geçiş ve Gördes yanıtı!

Kocaoğlu’nun, “İzmir büyümesin, gelişmesin. Küçük olsun ama sorun olmasın" mantığıyla hareket ettiğini belirten Şengül, bugüne kadar yapamadıklarını örtmek için de bahane ürettiğini söyledi. Körfez Geçişi Projesi’nden geri adım atılmayacağını ve projenin yeniden hazırlanacağını müjdeleyen Şengül, Gördes barajında sorunun da bulunmadığını vurguladı.

Şengül den Kocaoğlu na Körfez Geçiş ve Gördes yanıtı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Körfez Geçişi Projesi, Karşıyaka Stadı ve İzmir’in su ihtiyacını karşılayacak Gördes barajına ilişkin açıklamalarına yanıt verdi.

Kocaoğlu’nun, “İzmir büyümesin, gelişmesin. Küçük olsun ama sorun olmasın" mantığıyla hareket ettiğini belirten Şengül, bugüne kadar yapamadıklarını örtmek için de bahane ürettiğini söyledi. Körfez Geçişi Projesi’nden geri adım atılmayacağını ve projenin yeniden hazırlanacağını müjdeleyen Şengül, Gördes barajında sorunun da bulunmadığını vurguladı. AK Parti’nin İzmir’e AVM yapma gibi bir amacının da olmadığını söyleyen Şengül, “Birilerine peşkeş çekip, rant sağladığınız yerlere bakın. İzmir’deki AVM’lerin ruhsatlarını AK Parti mi verdi? İzmir’e katkı vermiyorsun, bari yapılanın önünde durma” diye konuştu.

Kocaoğlu’nun Bornova’daki depo sahasının ağaçlandırma törenindeki sözleriyle İzmir’i yanıltmaya çalıştığını belirten Şengül, “Merkezi hükümetin ‘engellettiler’ diye bir söylemi olmaz. Merkezi hükümet ağlamaz, işini yapar. Bugüne kadar sürekli ağlayan ve ‘engellediler’ sloganını kullananlar bellidir. Kocaoğlu, konunun profesyonelidir ve bu işlerin nasıl yapılacağını da çok iyi bilir. Körfez Geçişi Projesini iptal ettirenlerin kimler olduğuna, bunların nerelerde çalıştığına ve maaş aldığına bakıldığında, adresin neresi olduğu da açıktır. ÇED’i iptal de ettirseniz, projenin hayata geçmesi noktasındaki kararlılığımız bitmeyecek. Bugüne kadar ki hassasiyetleri de dikkate alarak, projeyi yeniden hazırlayacağız ve İzmir’e kazandıracağız” dedi.

“NE YAPTIN, BARAJIN ALTINA MI BAKTIN”
Gördes barajının İzmir’in can simidi olduğunu belirten Şengül, burada zemini sağlamlaştırmak için çalışmanın yapıldığını ve sorunun giderildiğini söyledi. Şengül, “Sen kendi üstüne düşeni yapma, sonra da yapamadıklarına bahane bulmak adına ‘baraj delik’ diye konuş. Ne yaptın, gittin barajın altına mı baktın? Baraj delik değil. İzmir’in bu baraja, ciddi anlamda ihtiyacı var. En ufak bir kuraklıkta İzmir susuz kalır. Kentin can simidi de buradan gelecek sudur. Sayın Cumhurbaşkanımıza cevap verene kadar, görevini yap. Eksiklerini gider" dedi.

ÖNCE YAPTIKLARINIZIN HESABINI VERİN
Karşıyaka Spor Kulübü’nün hak ettiği yerde olmadığını ve bunda Kocaoğlu’nun da büyük sorumluluğu olduğunu dile getiren Şengül, “İzmir’deki bu kadar AVM’yi AK Parti mi yaptı? Bunların ruhsatlarını kim verdi? Siz önce kendi yaptıklarınızın hesabını verin. Birilerine peşkeş çekip, rant sağladığınız yerlere bakın. Bizim AVM yapmak gibi bir derdimiz yok. Stadın gündeme gelmesini istemiyorsan, engel olmaktan çekil. Günahını saklamak için ‘AVM’ diyerek de olayı farklı yere çekme” dedi.

 
Çiftçinin ürünleri Bornova adıyla marka oldu!
 
Düğünde maganda dehşeti: 10 kişiyi yaraladı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli: İster Fırat'ın doğusu, ister bir başka yer olsun...
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "İster Fırat'ın doğusu, ister bir başka yer ...
CHP İzmir'de vekillerle kritik zirve!
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, haftanın ilk günü İzmir Milletvekilleri ile bir araya gelecek.
"O teröristleri yok etmemize kimse engel olamaz"
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Fırat'ın doğusundaki bu teröristleri ...
 
Erdoğan: 2053 ve 2071 vizyonları sizlere emanet
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz TÜGVA'dan Asım'ın nesli kıratında nesiller ...
Kocaoğlu'ndan çarpıcı 'ittifak' çıkışı: Koskoca CHP...
Kocaoğlu, "Genel seçimde ittifak olur, itirazım yok. Yerel seçimde de ...
CHP'li Sertel'den Diyanet Uzmanı'na sert tepki!
CHP İzmir Milletvekili Sertel, “Diyanet İşleri’nde bu tür akıl almaz açıklama ...
 
Bakan Soylu ülkesine dönen Suriyeli sayısını açıkladı
İçişleri Bakanı Soylu, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı sonrası 291 ...
CHP'de o ilçede aday adayları zirvesi: Yücel ne mesaj verdi?
CHP Menderes İlçe Başkanlığı, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in de katıldığı ...
CHP'li Beko: Kubilay unutturulmaya çalışılıyor!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, 8. ve 11. sınıf ‘T.C. İnkılap Tarihi ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri