POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde unutulmaz final
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde unutulmaz final
ABD'de bir ilk yaşanacak: Netanyahu kabul etti
ABD'de bir ilk yaşanacak: Netanyahu kabul etti
Dini nikah cüzdanı sahteciliği! Uzmanlar uyarıyor
Dini nikah cüzdanı sahteciliği! Uzmanlar uyarıyor
CHP'nin Belediyeler Birliği Başkan Adayı belli oldu!
CHP'nin Belediyeler Birliği Başkan Adayı belli oldu!
19 Aralık 2022 Pazartesi - 10:09

Serter'den Soylu'nun FETÖ iddiasına yanıt: 'Deli saçması' dedi, yargıyı işaret etti!

Bakan Soylu'nun gündeme damga vuran FETÖ iddiasına yanıt veren CHP İzmir Milletvekili Serter, "Deli saçması işler. Ben buna mahkemede cevap veririm ve vereceğim mahkemeye..." diye konuştu.

Serter den Soylu nun FETÖ iddiasına yanıt:  Deli saçması  dedi, yargıyı işaret etti!

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter hakkında gündeme damga vuran iddialarda bulundu. 

Bakan Soylu gündemi değerlendirdiği açıklamasında CHP İzmir Milletvekili Serter hakkında FETÖ iması yaparkan şu mesajları verdi: Kılıçdaroğlu bir diş hekiminin muayenehanesine gidiyor Ekim 2013'te, orada Mustafa Yeşil var, gazeteci yazarlar Vakfı'nın başkanı. Orada oturuyorlar, orada bir kişi daha var, isterlerse onun ismini de veririm. Orada oturuyorlar ve konuşuyorlar, Pensilvanya'nın bilgisi dahilinde oradalar. Kemal oraya kendisi gidiyor koşa koşa, Pensilvanya'nın bilgisi dahilinde oradalar ve Kılıçdaroğlu orada birçok şey konuşuyor, birçok değerlendirmeler yapılıyor. Orada bir isim veriyorlar, 'Şu adamın İzmir ilinden Karabağlar İlçesinde belediye başkanı olmasını istiyoruz, size uygun bir insandır' diyorlar. Cümleler aynı böyle. Sonra o kişiyi unutuyorlar ve sitem ediliyor, 'Bu ismi verdik yapmadınız' diyorlar. Sonra bu ismi önce önce il başkanı ardından da milletvekili yapıyorlar. Bedri Serter... Ben isim veriyorum. Kılıçdaroğlu çıksın desin ki 'Hayır' Ben isim veriyorum, onun gibi devlete iftira atarak yapmıyorum. Şahitler, orada bulunanlar üzerinden değerlendirme yapıyorum.

"DELİ SAÇMASI İŞLER!"
Gerçekizmir'e konuşan CHP İzmir Milletvekili Serter, Bakan Soylu'nun iddialarına sert tepki verdi. Serter, "Deli saçması işler" derken, "Ben buna mahkemede cevap veririm ve vereceğim mahkemeye. İddianın alayı yalan, alayı yanlış! Tabi ki siyasetçi bir adamım ben. 2004-2009 arası Konak Belediye Meclis üyesiyim. 2011’de milletvekili aday adayıyım. 1996’da mahalle delegeliği ile başladım siyasete... Ben FETÖ’cülerin önerdiği bir adam olarak başlamadım. Ta 1996’dan geliyor benim siyasi kariyerim. CHP’den başka parti de yok. 2014’te Karabağlar Belediyesi Başkanlığı aday adaylığı 2015’te il başkanı oldum. 2018’de de milletvekili oldum. Bunlar yalancı, sahtekar. FETÖ’yle uzaktan yakından hiçbir alakası olmayan bir adamım. Bunlar nereden buluyor bilemiyorum. Açtım davalar açtım, geçenlerde de çıkartmışlardı bunları son sözleri ile de ilgili dava açacağım. Tümüyle yanlıştır ve yalandır tüm bunlar" diye konuştu. 

Mevlana’nın ‘Lafa bakarım laf mı diye, söyleyene bakarım adam mı diye’ çok güzel bir sözü olduğunu vurgulayan Serter,  Soylu’nun sözlerinin bu nedenle hiçbir değerinin olmadığını kaydetti.

"HESABINI HUKUK YOLUYLA SORUACAĞIM!" 
FETO ile içli dışlı olanların bugünlerde bütün rakiplerine FETÖ’cü yaftası yapıştırarak kötü bir siyaset yaptığını belirten Serter, “Sayın Soylu, ülkede senin İçişleri Bakanlığı yaptığın dönemde teröristler mafya ve uyuşturucu baronları cirit atarken, CHP’ye ve onun temiz Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve bana hiçbir şekilde söyleyeceğin söz olamaz. İftiraların amacı tümüyle yükselen değer olan CHP’nin iktidarı ve Sayın Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanlığı yolundaki ilerleyişinin önünü kesmeye çalışmaktır. Soylu’nun bugüne kadar dile getirdiği her iftira boş çıkmıştır. Tıpkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde 550 terörist var dediği gibi, tıpkı mafyadan 10 bin dolar maaş alan milletvekili var dediği gibi. Soylu buna benzer birçok iftira ve yalanlarla siyasi kariyerini sürdürme, bakanlığına devam etme peşinde. Tüm bu iftiraları kamuoyunun değerlendirmesine bırakıyorum. Daha önce bu konuda çamur atan gazetecilere  davalarımı açtım. Sana da  hakkımda söylediklerinin hesabını hukuk yoluyla soracağım. Bundan sonra da her türlü hukuki haklarımı kullanacağımı herkesin bilmesini isterim” dedi.

 
Konak'ta kesintisiz eğitim projesi
 
Sındır uluslararası tarım medyasıyla buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İl Başkanı Yücel'den Bakan Soylu'ya: İftira atmayı FETÖ'cülerden mi öğrendin?
Bakan Soylu'nun CHP İzmir Milletvekili Serter hakkındaki çıkışına yanıt ...
CHP İzmir'de gözler Yücel ve Soyer'in Ankara çıkarmasında!
CHP İzmir’de bir numaralı gündem ‘yeni il başkanı’ konusu. Yücel’in bu ...
CHP İzmir'de 9 başkan o isimde birleşti, adaylık için yola çıkıyor!
CHP İzmir’de 'genelge' hareketliliği sürerken sürpriz bir gelişme yaşanıyor. ...
 
Bakan Soylu'dan CHP İzmir Milletvekili hakkında 'FETÖ' iddiası!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN Türk canlı yayınında gündeme ilişkin ...
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na helalleşme tepkisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin'de "Türkiye Yüzyılı" ve "Gençlik Buluşması" ...
"İmamoğlu'nu aday olarak sivriltmeye çalışıyorlar"
MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin Mersin'deki mitinginde konuştu. ...
 
Sertel'den kamu emekçileri için kira desteği teklifi
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel’in verdiği kanun teklifine göre Büyükşehir ...
İYİ Parti'de önemli gelişme: O isim adaylığını açıklıyor, teşkilat turuna çıkıyor!
İYİ Parti İzmir’de il kongresi öncesi sürpriz bir isim adaylık için yola ...
'Siyaseten devre dışı bırakma arayışındalar'
İBB Başkanı İmamoğlu'na verilen hapis cezasını değerlendiren CHP lideri ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri