POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Süper Lig'de küme düşen 2. takım belli oldu
Süper Lig'de küme düşen 2. takım belli oldu
Bakan açıkladı: Yeni halk plajları açılıyor
Bakan açıkladı: Yeni halk plajları açılıyor
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
31 Mayıs 2019 Cuma - 15:39

Soyer'den bayramlaşma töreninde çarpıcı mesajlar: 31 Mart bence...

Büyükşehir'de Soyer döneminin ilk bayramlaşma töreni belediye binası önünde ve 'Çav Bella' eşliğinde gerçekleşti. Başkan Soyer törende çarpıcı mesajlar verirken, "31 Mart seçim sonuçları bir zafer değil bence. 31 Mart seçim sonuçlarının 2 şekilde değerlendirilmesi lazım; Birincisi büyükşehir belediyesinin yaptığı hizmetlerin İzmir halkı tarafından takdir edildiğinin göstergesi, ikinci olarak da İzmir halkı büyükşehir belediyesinden çok daha fazla şeyler beklediğini de göstermiş oldu" dedi.

Soyer den bayramlaşma töreninde çarpıcı mesajlar: 31 Mart bence...

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Tunç Soyer'in başkanlık döneminin ilk bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. 

Geçmiş yıllarda meclis salonunda yapılan tören bina önüne taşınırken Başkan Tunç Soyer personelin ve ve bürokratların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Törenin dikkat çeken bir detayı da Başkan Soyer'in seçim zaferi kutlaması ve emekçilerle buluşmalarına damga vuran Çav Bella şarkısının sık sık çalınması oldu. 



Soyer bayramlaşma töreninde önemli mesajlar da verdi. 

31 MART SONUÇLARI BENCE ZAFER DEĞİL
31 Mart yerel seçim sonuçlarına yönelik değerlendirme yapan Soyer, “Tam 2 ay oldu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı gibi onurlu ve sorumluluğu çok yüksek bir görev üstlendik. Gerçekten onuru çok büyük, sorumluluğu da bir o kadar büyük. 31 Mart seçim sonuçları bir zafer değil bence. 31 Mart seçim sonuçlarının 2 şekilde değerlendirilmesi lazım; Birincisi büyükşehir belediyesinin yaptığı hizmetlerin İzmir halkı tarafından takdir edildiğinin göstergesi, ikinci olarak da İzmir halkı büyükşehir belediyesinden çok daha fazla şeyler beklediğini de göstermiş oldu. 31 Mart zafer değil, üstlendiğimiz büyük bir sorumluluk demektir. Hepimize düşen görev bu sorumluluğa layık olmaktır. Çünkü bu sadece İzmir’in gösterdiği, taşıdığı bir umut değil Türkiye’nin geleceğiyle ilgili bir umudunda ifadesidir. Türkiye’de hiçbir büyükşehrin almadığı kadar yüksek bir oyla seçildik. Bu, Türkiye’nin tüm büyükşehirlerinden daha fazla beklenen bir umudun göstergesidir. Türkiye’nin büyük bir değişimin eşiğinde olduğu ve başka bir Türkiye’nin mümkün olduğuna dair bir inanç ortaya koyduk. Bu sorumluluğu İzmirliler, İzmir’e verdi. Türkiye’de doğan umudu büyütmek en çok bize düşüyor. Türkiye daha aydınlık bir geleceğe gidecekse lokomotifi İzmir oluşturacak. İzmirliler Türkiye’yi aydınlık geleceğe taşımanın umudu ve lokomotifi olacak” diye konuştu.

YÜZDE 58, SADECE TUNÇ SOYER’E VERİLMİŞ BİR OY DEĞİL!
İzmir Büyükşehir Belediyesi ailesine seslenen Başkan Soyer, “Bugüne kadar yaptığınız çalışmalar nedeniyle her türlü övgüyü hak ediyorsunuz ama bundan sonrası çok daha önemli. İzmir sadece İzmir’in değil, Türkiye’nin de umudu. Aldığımız yüzde 58 oy sadece Tunç Soyer’e verilen bir oy değil, bu oy İzmir Büyükşehir Ailesinin tamamına verilen bir güven ve tamamından beklenen bir sorumluluk demektir. Ben inanıyorum ki bu umuda ve sorumluluğa hep beraber layık olacağız. İlk günden beri tanışmadığım, yüzünü görmediğim birçok arkadaşım var ama genel olarak;  büyükşehir belediyesinin kapısından girdiğim 31 Mart’tan bu yana her yerde bana olan güveninizi, sevginizi, sempatinizi hissettirdiniz. Özellikle genel sekreterimiz, genel başkan yardımcılarımız, ESHOT, İZSU genel müdürlerimiz, daire başkanlarımız büyükşehir belediyesini bana tanıtırken bu duyguyu yüzünü görmediğim arkadaşlarımdan da aldım, hepinize tek tek minnettarım. Bu büyük ailenin bir parçası olduğum için büyük gurur duyuyorum. Emin olun bu umuda, desteğe ve güvene layık olmak için canla, başla, aşkla çalışmaya devam edeceğim. Ben size çok güveniyorum sizin de bana güvenmenizi bekliyorum, birbirinize güvenmenizi bekliyorum. Eğer biz gerçekten sevgiyle, saygıyla birbirimize sahip çıkarsak, birbirimizin eksiğini, gediğini aramak yerine kapatmak için kafa yorarsak işte o zaman bu büyük umut Türkiye’yi geliştirecek, tatmin edecek bir güce dönüştürecek” dedi.

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
Soyer konuşmasında Cumhuriyet Halk Partili (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun sloganına da yer verdi. Soyer , “Tek beklentim birbirinize sahip çıkmanız, elinden tutmanız, kol kola girmeniz ve birbirinizin eksiğini, açığını kapatmanız. Ben bunu yapmaya gayret edeceğim, sizden de bunu bekliyorum. Türkiye değişecekse bunu en çok İzmir’den bekliyorum, Tüm Türkiye İzmir’den bekliyor. Hiçbirinin sahip olmadığı enerji ve güce sahibiz, bu güçle çok daha fazlasına muktediriz. Omuz omuza dayanışma içinde olalım. İzmir’in değişiminin öncüsü İzmir büyükşehir belediyesi olacak.  Her şey çok güzel olacak!” açıklamasında bulundu.

BAYRAMDAN SONRA YOĞUN TEMPO MESAJI
Soyer sözlerini şöyle tamamladı: Hepinize aileniz ve sevdiklerinizle beraber huzurlu, mutlu bayramlar diliyorum. Bayramdan sonra çok daha yoğun bir tempoyla çalışmaya hazır olun. Unutmayın, sizi tüm kalbimle gerçekten ailem olarak görüyorum. Görev yaptığım sürece de böyle görmeye devam edeceğim. Çünkü Türkiye’nin aydınlık geleceğine inanıyorum, İzmir’in aydınlık geleceğine inanıyorum. Bu görev ve sorumluluğun büyükşehir belediyesi çalışanlarına düştüğünü biliyorum, bunu el birliği ile başaracağımıza inanıyorum. Hepinizi aşkla, sevgiyle kucaklıyorum.

 
CHP Balçova'dan İmamoğlu'na destek mesaisi!
 
İzmir'de park etme kavgasında kan aktı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Gürgüz personeliyle bayramlaştı
Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, belediye personelinin Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Başkan Aksoy çevre katliamına 'dur' dedi!
Menemen’in Musabey mahallesi Maltepe yolu üzerinde ruhsatsız işletilen ...
Bergama'da tarihi festivale geri sayım
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önerisiyle 1937 yılında başlayan ...
 
Selvitopu belediye personeliyle bayramlaştı
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, sabahın erken saatlerinde ...
Soyer 'Harmandalı devrimi'ni tanıttı: O algı gidiyor, yeni enerji geliyor!
Harmandalı Katı Atık Depolama Alanı’nda düzenlenen tanıtım toplantısında ...
Çiğli'de yaş almışlara bayram 'güzelliği!'
Çiğli Belediyesi’nin sosyal projelerinden biri olan yaşlılara evde bakım ...
 
'Sakin Şehir' bayramda kapalı gişe!
Türkiye’de ilk akla gelen yazlık ve tatil bölgelerinden biri olan Seferihisar ...
Karabağlar'da birlik sofrası
Karabağlar Belediyesi, mübarek Ramazan Ayı nedeniyle başta şehit aileleri ...
Başkan Kılıç’tan bayram trafiği uyarısı
Ramazan Bayramı nedeniyle 9 güne çıkarılan tatilinde, trafik terörünü ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri