POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 'iftar' kararı!
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 'iftar' kararı!
Karadeniz’de yeni keşif kuyusunda mesai başladı
Karadeniz’de yeni keşif kuyusunda mesai başladı
Nisan'da Haziran sıcağı geliyor!
Nisan'da Haziran sıcağı geliyor!
Bakanlık açıkladı: Okullara seçim tatili
Bakanlık açıkladı: Okullara seçim tatili
6 Ağustos 2022 Cumartesi - 09:05

Sürekli'den 'bölge meclis üyeleri' zirvesi: Hangi mesajları verdi?

AK Parti İzmir Yerel Yönetimler Başkanlığı koordinesinde düzenlenen “Bölge Meclis Üyelerimizle Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantıları”nın kuzey metropol ilçelerini kapsayan kısmı, Çiğli İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin katılımlarıyla gerçekleştirildi. İzmir’de etkili ve yerinde muhalefet yaptıklarına dikkat çeken Başkan Sürekli, önemli mesajlar verdi.

Sürekli den  bölge meclis üyeleri  zirvesi: Hangi mesajları verdi?

AK Parti İzmir Yerel Yönetimler Başkanlığı koordinesinde düzenlenen “Bölge Meclis Üyelerimizle Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantıları”nın kuzey metropol ilçelerini kapsayan kısmı, Çiğli İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin katılımlarıyla gerçekleştirildi. İzmir’de etkili ve yerinde muhalefet yaptıklarına dikkat çeken Başkan Sürekli, “Kamunun, vatandaşımızın yararına olan projelere destek verdik ve vermeye devam ediyoruz, ancak kamu yararı olmayan konularda kimse kusura bakmasın, aziz milletimizin bir kuruşunun boşa harcanmasına göz yumamayız” diye konuştu.

Kuzey metropol ilçeleri kapsayan toplantıda konuşan Başkan Sürekli, mahalle başkanlığından ilçe ve il yönetim kadrolarına kadar teşkilatın farklı alanlarında görevler aldığını hatırlattı. Meclis üyeliği de yaptığını kaydeden Başkan Sürekli, “Meclis üyeliği zordur hem meclis üyeliğinin sorumlulukları hem de teşkilat çalışmalarının sorumlulukları vardır. O nedenle meclis üyeliği önemli bir görevdir, vatandaşın oylarıyla seçilirsiniz ve emek, özveri ile fedakarlık ister.” dedi.

Etkili ve yerinde muhalefet

AK Parti’nin genelde iktidar, İzmir’de ise muhalefette olduğunu dile getiren Başkan Sürekli, “İzmir’de, etkili ve yerinde muhalefet yapıyoruz. Bilimsel veriler doğrultusunda hareket ediyoruz. Sorumluluklarımızın bilincinde, güçlü teşkilat yapımızla ekip olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan İzmir’e her geldiğinde güzel kentimizin üzerine çöken kötü kokuyu hep dile getirdi. Bizler de sürekli gündemde tuttuk ve artık dayanılamaz hale geldi. Sahadaki çalışmalarımızda, vatandaşlarımızın ilk gündem maddeleri; kötü koku, alt yapı yetersizliği ve hizmetsizlik.” diye konuştu.

“Kimse kusura bakmasın”

AK Parti olarak İzmir’de kamu yararı gözetilen projelere her zaman destek olduğunu kaydeden Başkan Sürekli, “Siyaset yapmak, eleştirmek başka, kamu yararına, vatandaşımızın yararına projelere destek olmak ayrı şeylerdir. Biz muhalefetimizi de gerçekten yapıyoruz ve sonuç alıyoruz. Çiğli’de tramvay projesine destek verdik, Cumhurbaşkanımız çok kısa sürede projenin yatırım planları içine alınmasını sağladı. Yine Buca metrosu ve Özkanlar pazaryerinde destek verdik. Fakat geldiğimiz noktada, Çiğli Tramvayı kaç yıl oldu bir türlü tamamlanamadı. Hızlı bir şekilde onay alınan Buca metrosu bambaşka bir hale geldi, orada yapılanlar gün gibi ortada. Kamunun, vatandaşımızın yararına olan projelere destek verdik ve vermeye devam ediyoruz, ancak kamu yararı olmayan konularda kimse kusura bakmasın, aziz milletimizin bir kuruşunun boşa harcanmasına göz yumamayız.” dedi.

Önce 2023 sonra 2024

AK Parti İzmir teşkilatının her zaman İzmirlinin yanında olduğunu vurgulayan Başkan Sürekli, Haziran 2023’te yapılacak seçimlere hazır olduklarını söyledi. Sahadaki çalışmalarından yola çıkarak elde ettikleri geri dönüşler doğrultusunda, AK Parti’nin İzmir’de birinci parti olacağını sözlerine ekleyen Başkan Sürekli, “Bu iddiamızı Cumhurbaşkanımız da İzmir’de adaylığını açıkladığı programda dile getirdi. Teşkilatımıza, aziz milletimize olan güvenimiz tam. Biz üzerimize düşeni yapıp sandıklara sahip çıkacağız. 2023’ü tamamladıktan sonra 2024’te yapılacak yerel seçim maratonu başlayacak. Artık CHP’li belediyeler hemşehrilerimizi çok yordu. Kadim şehrimiz, AK Parti belediyeciliğiyle tanışacak.” diye konuştu. Cumhur İttifakı belediyelerin merkez ilçelere göre daha az destek almasına rağmen çok daha fazla yatırım yaptığına dikkat çeken Başkan Sürekli, tüm engellemelere rağmen yatırım ve projelerin hız kesmeden süreceğini ifade etti.

 
Dışişleri'nden İsrail'in Gazze saldırısına kınama
 
Atina'da yasa dışı dinleme skandalı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Partili Kırkpınar paylaştı: Dikkat çeken İzmir anketi
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Kırkpınar,  HBS Araştırma ve Danışmanlık Firması’nın ...
İYİ Partili Dervişoğlu o davaları geri çekti!
İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Dervişoğlu, bugüne kadar ...
Soçi'de 4 saatlik Erdoğan-Putin zirvesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Soçi'de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ...
 
CHP'li Purçu'dan isyan: Daha kaç bebek ölmeli!
CHP İzmir Milletvekili Purçu, Sağlık Bakanı’nın yanıtlaması istemiyle ...
AK Partili Kaya'dan Soyer'e 'Yarımada' çıkışı!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Kaya, Güzelbahçe ve Urla'da gerçekleştirdiği ...
Sürekli'den Soyer'e 'koku' çıkışı: Madem bu revizyonla ortadan kalkıyordu...
AK Parti İl Başkanı Sürekli, saha çalışmalarını Çiğli'de sürdürdü. Sürekli, ...
 
CHP'den Konak'ta 'aile destek sigortası' zirvesi!
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Konak İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği ...
İYİ Parti İzmir’den ‘küskünler’ harekatı!
İYİ Parti İzmir Teşkilatı yeni ayda çarpıcı bir çalışmaya imza atmaya ...
Bakan Akar tahıl sevkiyatında yeni gelişmeyi duyurdu
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna limanlarında bekleyen tahıl ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri