POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İmamoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu açıklaması
İmamoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu açıklaması
MGK'dan terörle mücadele vurgusu
MGK'dan terörle mücadele vurgusu
Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti!
Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti!
Mourinho teklifleri doğruladı: Bir karar vermem gerekiyor!
Mourinho teklifleri doğruladı: Bir karar vermem gerekiyor!
17 Haziran 2019 Pazartesi - 00:44

Tarihi İstanbul buluşmasına İzmir siyaseti bakışı: Kim/ne yorum yaptı?

Türkiye 23 Haziran'da tekrarlanacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine 1 hafta kala ekranlara kilitlendi. İki aday, Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu, gazeteci İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünde soruları yanıtladı. Tarihi yayınla ilgili İzmir siyasetinden çarpıcı değerlendirmeler geldi.

Tarihi İstanbul buluşmasına İzmir siyaseti bakışı: Kim/ne yorum yaptı?

GERÇEKİZMİR - Türkiye bir hafta sonra yeniden yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi gerçekleşen tarihi yayınla ekranlara kilitlendi. 

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen programda Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünde soruları yanıtladı. 

Tarihi yayınla ilgili İzmir siyasetinden çarpıcı değerlendirmeler geldi. Kent siyasetinin önemli isimleri sosyal medya hesaplarından iki adayın performans ve mesajlarını yorumladı. 

İŞTE İZMİR SİYASETİNİN TARİHİ YAYIN YORUMLARI 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: Sayın Binali Yıldırım şık ve zarif üslubuyla devlet ve hizmet adamlığını bir kere daha ispatladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan: Sayıştay raporunu okumadan ahkam kesen bir aday...Ekrem İmamoğlu: İBB’deki israf Sayıştay raporunda yazıyor. Küçükkaya: (Binali Yıldırım’a) Sayıştay raporunu siz okudunuz mu?Binali Yıldırım: Yok ben okumadım.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ: Bir tarafta reel,somut vaatlerde  bulunan bir aday diğer tarafta bol laf konuşan ama somut birşey ortaya koymayan bir aday. Karar İstanbul’un inşallah. Vakıfları bile temiz-kirli diye ayıran bir zihniyetin 16 milyon İstanbul’u kucaklayacağım sözü ne kadar inandırıcıdır?

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray: Tartışmanın galibi, hazırlık, hakimiyet ve üslubuyla açısından Ekrem İmamoğlu idi... Tayyip Bey ise 17 yıldır dizayn ettiği medya-propaganda kontrolünü kaybediyor. Binali Yıldırım Sayıştay raporunu okumadan buraya gelmesi bu işi ciddiye almadığını gösteriyor. Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu'nun "Oyları kim çaldı?" sorusunu cevaplamadı.Bu nedenle artık oyların çalındığı konusuna kimse ikna olmaz.

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel: Tespit edebildiğim kadarı ile 3 dakika içinde Ekrem İmamoğlu 3 bin 600 sözcük kullanıyor, Binali Yıldırım ise 1200 sözcüğü 3 dakikaya zorlukla sığdırıyor.Bu hız hizmete de yansır:)Konuları anlamakta, kavramakta da zorluk çeken bir aday ile vaatlerini sıralarken inancı ses tonundan, beden diline kadar her şeyi İle ikna eden bir aday. En az 15 kez konuşan adayın sözünü kesen bir aday.Takdir halkımızın.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya: O, her zaman milletten yana oldu, milletin değerlerine her daim saygı gösterdi… Hayatı boyunca millete hizmeti sevda bildi, kendisini bu necip millete adadı... İstanbul'a yakışan, Binali Başkan!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır: Binali Yıldırım Sayıştay Raporunu okumadığını itiraf ediyor...  Programın özeti...

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli: Sn. Binali Yıldırım tecrübesi, kendine has samimiyeti ve sayısız projeleri ile katıldığı canlı yayında İstanbul’a olan sevdasını çok net bir şekilde anlatmış, İstanbul için en doğru aday olduğunu bir kez daha göstermiştir.CHP adayı “partizanlığı belediyeden atacağız” diyor. Yaptıkları tam tersini gösteriyor. CHP’nin İstanbul adayı PKK konusunda devamlı üstü kapalı cevaplar verdi. Ama görüyoruz ki hainlerin dağ kadrosu bu sorulara çok net bir şekilde cevap vermiş. Takdir halkımızın

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan: Ordu Valisine söylediği hakareti en yakın arkadaşı, Fatih Portakal bile söyledi. Ama kendisi inkar etti. Ekrem Bey yalan söylemiştir. Sadece validen değil İstanbullular’dan ve Türkiye’den özür dilemelidir. CHP adayı “Aramızdaki fark 29 bin 408’dir, öndeyiz” şeklindeki açıklamasını canlı yayında inkar etti!

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır:  Binali Yıldırım, Erdoğan'ın izini takip ederek,  "1987'de Özal döneminde açılan Adnan Menderes Havalimanı için, 'Biz yaptık' " dedi.

Kınık Belediye Başkanı AK Partili Sadık Doğruer: Tecrübe konuşuyor.Acemi yalan söylüyor. İmamoğlu Milletten ve istanbuldan özür dilemelidir.Çünkü İmamoğlu yalan söylemiştir.

CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke: Yaptıkları da söyledikleri de birbirini tutmuyor. Yalanlar bitecek. Her şey çok güzel olacak.

AK Parti İl Gençlik Kolu Başkanı Eyüp Kadir İnan: Basit bir yalancı olduğunu bir kez daha tüm Türkiye’ye gösterdi. Tek kendini akıllı sanan, tüm herkesi aptal yerine koymaya çalışan ekrandaki yalancı

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat: Sayıştay raporunu okumadan ahkam kesen bir aday...

AK Parti İzmir Eski Milletvekili ve İl Eski Başkanı Ali Aşlık: Bu akşamki açık oturum;gezi olaylarından bu yana çığrından çıkarılmaya çalışılan demokratik hayatın normalleşmesine katkı sağlayacağına inanıyorum.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.Herşey daha güzel olacak.Kazanan Milletimiz olacak.

 
Adaylardan yayın sonrası aile fotoğrafı
 
İzmir'de gece yarısı 2 korkunç kaza: 1 ölü, 5 yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Adaylardan yayın sonrası aile fotoğrafı
Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu, program sonrası aileleriyle birlikte ortak fotoğraf çektirdi.
Tarihi 'İstanbul' buluşması: 2 aday sorulara ne yanıt verdi?
İstanbul 23 Haziran yerel seçimlerine bir hafta kala Binali Yıldırım ile ...
CHP'li Yücel'den Yıldırım'ın tarihi yayında paylaştığı İzmir verisine tepki!
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, tarihi canlı yayında Yıldırım'ın kanalizasyon ...
 
Tarihi yayında çarpıcı İzmir sorusu ve örneği!
İmamoğlu ve Yıldırım’ın katıldığı tarihi canlı yayında 2014'te İzmir'den ...
Erdoğan açıkladı: İhracatçıya vergi müjdesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İhracatçılar Meclisi Genel Kurulu'nda ...
''Bu sözde reform yerel basını tamamen bitirir!''
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, Yargı Reformu ...
 
"Emaneti Yıldırım'a teslim etme arzusundayız"
MHP lideri Bahçeli, "23 Haziran'da İstanbul'un kaderi belirlenecektir. ...
Karşıyaka siyasetinde 'randevu' krizi: AK Parti'den sert açıklama!
Kent A.Ş. konusunda haklılığının ortaya çıktığını ve bunun karşısında ...
Sözcü Kalın'dan İslamofobi uyarısı
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, İslamofobiyle ilgili El Cezire internet ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri