POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Güneş patlamaları kuraklığa çare olabilir
Güneş patlamaları kuraklığa çare olabilir
Yerlikaya'dan önemli mesaj: Yerle bir edeceğiz
Yerlikaya'dan önemli mesaj: Yerle bir edeceğiz
50 ilde 17 milyar liralık sahte faturaya inceleme!
50 ilde 17 milyar liralık sahte faturaya inceleme!
Ankara'da hareketli gece: İşte ayrıntılar!
Ankara'da hareketli gece: İşte ayrıntılar!
30 Nisan 2020 Perşembe - 10:56

Tugay: Emekçilerimizle gurur duyuyorum!

Tugay “Bu büyük ailenin bir parçası olmaktan onur duyuyorum. Birlikte bir yıl görev yaptık, hep beraber dayanışma içerisinde çalıştık. Sizlere inanıyorum. Sizlerin de her zaman bana inanmanızı istiyorum. Emin olun daha yapacak çok işimiz var” dedi.

Tugay: Emekçilerimizle gurur duyuyorum!

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Örnekköy Şantiye Tesisleri’nde emekçilerle bir araya geldi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uyularak gerçekleştirilen buluşmaya; tüm işçileri temsilen bir grup çalışan ile belediye bürokratları, meclis üyeleri ve sendika temsilcileri katıldı. Tören alanında işçilerin alkışlarıyla karşılanan Başkan Tugay “Bu büyük ailenin bir parçası olmaktan onur duyuyorum. Birlikte bir yıl görev yaptık, hep beraber dayanışma içerisinde çalıştık. Sizlere inanıyorum. Sizlerin de her zaman bana inanmanızı istiyorum. Emin olun daha yapacak çok işimiz var” dedi.

“BİZ KARDEŞİZ, BİZ YOLDAŞIZ”
Karşıyaka Belediyesi emekçilerinin koronavirüs ile mücadele sürecinde büyük bir özveriyle görev yaptığını vurgulayan Başkan Tugay, “Bu dönemde olağanüstü bir program ile çalışmalar yapmak durumunda kaldık. Sahadaki temizlik görevlilerimizden bandomuza kadar pek çok arkadaşımız buna dahil oldu. Reklamını yapmamış olsak da bence Türkiye’de en doğru, en fazla insana ulaşan, en fazla çözüm üreten sosyal yardım çalışmasını Karşıyaka Belediyesi olarak biz yaptık, sizler yaptınız. Umuyoruz ki yakında bu süreci atlatacağız ve kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sizlerle gurur duyuyorum. Uğradığınız her türlü haksızlığı bana da yapılmış sayıyorum. Bunlara karşı her zaman mücadele ettim, etmeye de devam edeceğim. Biz kardeşiz, mesai arkadaşıyız, yoldaşız. Bu görevde kaldığım sürece bütün emekçilerimizle bu duyguyu paylaşarak çalışmayı sürdüreceğim. Bu ülkenin bir vatandaşı olarak, bir öğretmen çocuğu, geçmişinde sokakta işportacılık ve pazarcılık yapmış, günü geldiğinde sağlık emekçisi olarak çalışmış bir insan olarak, bugün de belediye başkanı ama aslında belediyenin bir emekçisi olarak inanıyorum; emek kazanacak, haklı olan kazanacak, biz kazanacağız. Bu mücadele hepimizin ve bu zafer hepimizin olacak. Geçmişten bugüne emeğin ve emekçinin hakkını savunan, bu yolda mücadele veren herkese selam olsun. Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu. 

“1 MAYIS DİRENİŞTİR, EMEKTİR”
DİSK’e bağlı Genel-İş 8 No'lu Şube Başkanı Deniz Şahin Gümüştekin de konuşmasında şunları kaydetti: “1Mayıs bizim için direniştir, emektir, mücadeledir, haktır. Bizim için 1 Mayıs; meydanlardır, Taksim’dir, Gezi’dir. ‘Ekmeğimizi kazanırken, hayatımızı kaybetmek istemiyoruz’ diyen ve iş yerinde önlem alınmadığı için bulaşıcı hastalık yüzünden yitirdiğimiz Hasan Oğuz’dur. Aliağa’da işinden atıldıktan bir süre sonra kansere yakalanıp işine geri dönemeden aramızdan ayrılan Mehmet Emin Savur’dur. Bizim için 1 Mayıs, Abdullah Baştürk’tür, Kemal Türkler’dir. 1977’de kaybettiğimiz canlardır. 1 Mayıs her yerdedir. Bir dahaki 1 Mayıs’ta alanları coşkuyla doldurmak umuduyla, yaşasın işçi sınıfının birlik, mücadele ve dayanışma günü 1 Mayıs, yaşasın DİSK, yaşasın Genel İş!.” 

 
Cenaze için gelip 43 kişiye virüs bulaştırdılar
 
CHP'li Sındır'dan iki bakana 'kiraz' soruları!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sandal'dan kriz zirvesinde çarpıcı mesaj: Gerekirse makam aracımı da veririm!
Kriz Yönetim İcra Kurulu, ilk toplantısını yaptı. Salgınla mücadelenin ...
Gaziemir’de bin 200 aileye gıda yardımı
Gaziemir Belediyesi, salgın nedeniyle ekonomik dar boğaza düşen 520 aile ...
Narlıdere’de 1 Mayıs’a ‘sosyal mesafe’ ayarı!
Çalışanlar arasında sosyal mesafe kuralı gözetilerek yapılan kutlamada ...
 
Soyer'den 'maske' raporu: Sayıyı açıkladı, otomat o ilçeye de taşındı!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bugüne kadar 1 milyon 862 ...
İzmir Kent Konseyi’ne SODEV’li genel sekreter!
İzmir Kent Konseyi Genel Sekreteri Yusuf Can Gökmen oldu. Gökmen, yürütme ...
Foça Belediyesi'nden salgın sürecinde tarım hamlesi: Üretecek, dağıtacak!
Foça Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait Gerenköy’deki tarım arazisinde, ...
 
Soyer anlattı: Salgın sonrası İzmir turizmi için ne yapılacak?
“Koronavirüs Sonrası Dünya: Avrasya Görüşü” konulu Birinci Uluslararası ...
Beydağ'da pazaryeri projesi için önemli adım
Beydağ’da İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan kapalı ...
Karabağlar'da 'uzay çatılı' tesiste çalışmalar tam gaz!
Karabağlar Belediyesi, bir yandan koronavirüs salgınına karşı etkin ve ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri