POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özgür Özel'den Arapça tabela açıklaması
Özgür Özel'den Arapça tabela açıklaması
İmamoğlu'ndan 'Avrupa Oyunları' çağrısı
İmamoğlu'ndan 'Avrupa Oyunları' çağrısı
Ankara Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı
Ankara Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı
Kobani davasında karar açıklandı
Kobani davasında karar açıklandı
26 Mart 2024 Salı - 15:10

Tugay'dan Kiraz mesaisi: Aziz Başkan gibi çalışacağız!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Kiraz'da esnaf ve yurttaşlarla buluştu. Göreve geldikten sonra yapacağı çalışmaları anlatan Başkan Tugay, herkesin desteğini beklediğini ifade ederek, “Sözüm söz, Aziz Başkan gibi çalışacağız. Tüm sorunlarınızı çözüme kavuşturacağız” dedi. 

Tugay dan Kiraz mesaisi: Aziz Başkan gibi çalışacağız!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Kiraz'da esnaf ve yurttaşlarla buluştu. Göreve geldikten sonra yapacağı çalışmaları anlatan Başkan Tugay, herkesin desteğini beklediğini ifade ederek, “Sözüm söz, Aziz Başkan gibi çalışacağız. Tüm sorunlarınızı çözüme kavuşturacağız” dedi. 

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Kiraz'da esnaf ve yurttaşlarla buluştu. CHP Kiraz Belediye Başkan Adayı Nasuh Coşkun, CHP Kiraz İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya ve partililerin katıldığı programda, Başkan Tugay ilçe sakinlerinin sorunlarını dinledi. Seçilip göreve geldikten sonra yapacağı çalışmaları anlatan Tugay, 31 Mart'ta herkesin oy kullanmasını isteyerek, “İzmir’in 30 ilçesi de en güzel hizmeti hak ediyor. Biz de o hizmeti her köşesine ayrı değer verdiğimiz güzel şehrimize getireceğiz. Beklediğiniz, özlediğiniz çalışmaları hayata geçirmemizi sağlamak sizin elinizde. Sandığa gitmeye çok kısa bir süre kaldı. Lütfen oyunuzu vicdanlı, adaletli, dürüst ve çalışkan adaylardan yana kullanın” dedi. 



“AZİZ BAŞKAN GİBİ ÇALIŞACAĞIM”
Bazı yurttaşlar, "Her şey çok güzel olacak" sloganları attı. Kiraz'da bir kişinin “Aynı düşüncede olmasak da Aziz Başkandan memnundum” sözlerine yanıt veren Tugay, “Sözüm söz, Aziz Başkan gibi çalışacağız. Seçimin ertesi buradayız, yeter ki bize destek olun. Tüm sorunlarınız çözülecek. Siz çok kıymetlisiniz" dedi. 

Tugay, esnafın "Enerjiniz yüksek, gençliğiniz var" sözlerine "Sizin sayenizde" ifadeleriyle karşılık verdi. Başkan Tugay, Kiraz Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni de ziyaret ettikten sonra esnafı gezdi. 

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Kiraz ziyareti kapsamında, köylülerle buluştu. Köylü ve çiftçinin kalkınmasının önemine dikkat çeken Tugay, “Gelecekte yaşanacak gıda krizini, sizlerin bu bereketli topraklarda yapacağınız üretimle aşacağız. Biz size destek vereceğiz. Siz de alın terinizle, toprağın bereketini kentimize taşıyacaksınız. Şehrimizi birlikte kalkındıracağız” dedi. 

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Kiraz'ın köylerini ziyaret etti. CHP Kiraz Belediye Başkan Adayı Nasuh Coşkun ve CHP Kiraz İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya'nın da katıldığı programda Başkan Tugay, gördüğü herkesle tek tek sohbet etti. Yaş almış köylülerle bir arada olmanın kendisini son derece mutlu ettiğini dile getiren Cemil Tugay, çocuklarla da ilgilendi. Ziyareti esnasında karşılaştığı Deva Partisi Kiraz Belediye Başkan Adayı Hatice Coşkun’a başarılar dileyen Tugay, “Yıllardır CHP’liyim ama bir rozetim yok” diyen yaş almış bir yurttaşa da altıoklu rozeti taktı. Geldiği Karaburç, Suludere, Ceritler ve Çayağzı köylerinde yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Cemil Tugay, kırsal bölgeleri kalkındıracak hamlelerini anlattı. 

“TOPRAĞIN BEREKETİNİ KENTİMİZE TAŞIYACAKSINIZ”

Köyde yurttaşların sattığı ürünlerden de alan CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, yurttaşların Aziz Kocaoğlu zamanında yapılan hizmeti artık bulamadıklarını söylemesi üzerine,
“İzmir’in kırsal bölgeleri bizim için son derece önemli. Tarımı, hayvancılığı, çiftçisi ve köylüsü ile siz isteyeceksiniz, biz yapacağız. Köylü ve çiftçi kalkınacak ki ülke ekonomisine can suyu kazandırsın. Gelecekte yaşanacak gıda krizini, sizlerin bu bereketli topraklarda yapacağınız üretimle aşacağız. O nedenle biz size destek olacağız. Siz de alın terinizle, toprağın bereketini kentimize taşıyacaksınız. Seçimden sonra buraya sık sık gelip hepinizin taleplerini dinleyeceğim, buraları birlikte kalkındıracağız.” dedi. 


 

 
İzmir'in yeni nefes alanında son viraj!
 
TFF olay hakem toplantısının tamamını yayınladı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Ünsal: Karşıyaka Çarşı yeniden doğacak!
“Çarşı 2.0” projesi ile Çarşı’nın kronik sorunlarını çözeceklerini söyleyen ...
Çiftçioğlu'ndan Karşıyaka için 'sağlıklı' projeler
AK Parti Adayı Çiftçioğlu sağlık alanında yeni dönemde Özel Gereksinimli ...
CHP'nin Bergama Adayı Çelik'e sahada 'Koca' destek!
İzmir’de 2004-2019 tarihleri arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ...
 
Bayram sonrası partilere 'yeni anayasa' ziyareti
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa ...
CHP'li Duman: Bizim başkanlığımız döneminde anne ve babaların gözü arkada kalmayacak
Saha çalışmaları sırasında ebeveynlerle karşılaşan CHP'nin Buca Adayı ...
CHP'li Önal'dan sosyal belediyecilik vurgusu!
CHP'nin Bayraklı Adayı Önal, "Yaratılan ekonomik durumla ilgili gün be ...
 
CHP’li Mutlu: Seçimde nefesimize ve özgürlüğümüze sahip çıkacağız
Halkla bir araya gelerek projelerini anlatmaya devam eden CHP Konak Adayı ...
CHP'li Yıldız ''Çiğli'ye göz diktirmem'' dedi, kararsızlara seslendi!
CHP'nin Adayı Yıldız; “Çiğli’ye göz diktirmem. Halkın olanı yağmalatmam. ...
CHP'den AK Parti'ye 'Dağ' sorusu: Mal varlığını açıklayacak mı?
İzmir siyasetinde mal varlığı tartışması gündeme oturdu. CHP İl Başkanı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri