POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
MİT'ten Irak'ta nokta operasyon!
MİT'ten Irak'ta nokta operasyon!
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na atama!
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na atama!
Kaplan soruşturmasında gözaltı sayısı 8'e yükseldi!
Kaplan soruşturmasında gözaltı sayısı 8'e yükseldi!
Özel: Yeni Anayasa yapmanın birinci şartı…
Özel: Yeni Anayasa yapmanın birinci şartı…
14 Nisan 2024 Pazar - 17:20

Tugay'dan o köye ziyaret ve sandık teşekkürü!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Dikili'nin Deliktaş Köyü Muhtarı Mustafa Ali Karabulut'un daveti üzerine köye geldi. Rakiplerini geride bırakarak seçimi büyük farkla kazanan Karabulut'un hayır yemeğine katılan Tugay, bin 200 seçmenden bin 113'ünün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda kendisi için oy verdiğini öğrenince herkese teşekkür etti.

Tugay dan o köye ziyaret ve sandık teşekkürü!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Dikili'nin Deliktaş Köyü'nü ziyaret etti. Başkan Tugay, 31 Mart yerel seçimlerinde bin 200 seçmenden 523'ünün oyunu alarak 4 rakibini geride bırakan Deliktaş Köyü Muhtarı Mustafa Ali Karabulut'un verdiği hayır yemeğine katıldı. Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Bergama Belediye Başkanı Prof. Dr. Tanju Çelik, Kınık Belediye Başkanı Sema Bodur, CHP Bergama İlçe Başkanı İsmail Durmaz, CHP Çiğli İlçe Başkanı Erkan Akar 'ın da katıldığı ziyarette yurttaşlarla bir süre sohbet eden Tugay, köy hakkında bilgi aldı.

Kahvehanede köylülerle çay içti
Deliktaş'ta bulunan bin 200 seçmenden bin 113'ünün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda kendisi için oy verdiğini öğrenen Tugay, herkese teşekkür etti. Tarlada çalışan kadınlarla da bir araya gelen Başkan Tugay, çocuklara oyuncak hediye etti. Kahvehanede köy sakinleri ile çay içen Tugay, yapacağı çalışmalar konusunda da bilgi verdi.

Başkan Tugay: Sorunları ve çözümleri biliyorum

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay,  Bergama Belediye Başkanı Prof. Dr. Tanju Çelik ile Yenikent Mahallesi'ni ziyaret etti. Kahvehanede yurttaşlarla buluşan Başkan Tugay, “Bölgenin ihtiyaçlarını ve yaşadığınız sorunları biliyorum. Bunları çözüme kavuşturmak için hemen çalışmaya başlayacağız” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Bergama Belediye Başkanı Prof. Dr. Tanju Çelik ile Makedonya göçmenlerinin yoğun olarak yaşadığı Yenikent Mahallesi'ni ziyaret etti. Kahvehanede mahalle muhtarı Tanju Kener ve yurttaşlarla bir araya gelen Başkan Tugay, sorunları ve talepleri dinledi. Yapacağı çalışmaları anlatan Tugay, “Seçimde bize önemli destek verdiniz. Çok teşekkür ediyorum. Sizleri tanıdığıma çok memnun oldum. Önümüzdeki aylarda sık sık görüşeceğiz. İyi ki varsınız. Bölgenin ihtiyaçlarını ve sorunları biliyorum. Bunları arkadaşlarımızla birlikte çözüme kavuşturmak için hemen çalışmaya başlayacağız. Su kuyusu açacağız. Yol sorunu var, bunu çözeceğiz. Gençler için spor tesisi kurulabilir” dedi.

“Sizlere iyi hizmet edeceğiz”
Bölgenin tarım ve hayvancılık açısından elverişli olduğunu söyleyen Cemil Tugay, “Size destek olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. Bir yurttaşın bayram tatilini nasıl geçirdiğini sorması üzerine Başkan Tugay şu yanıtı verdi: “Bayramda çoğunlukla ilçeleri, köyleri ziyaret ettim. Çok çalışmamız gerekiyor.  İzmir’in her köşesini ziyaret ederek insanları dinlememiz gerekiyor. Seçimlerden güzel sonuç aldık. Çok mutluyuz. Sizlere iyi hizmet ederek oylarınızın karşılığını ödeyeceğiz. Daha verimli çalışmak için yol haritamızı oluşturduk.”
Tugay, burada çocuklarla da özel olarak ilgilendi.

 
İzmir'de 'İsrail' protestosu
 
İran-İsrail gerilimiyle ilgili Dışişleri'nden açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İroniye bak. 14 Nisan 2024 Pazar 19:58

Tunç Soyer de ilk olarak en az oy aldığı köye gitmişti. Sonrasında yanlış olmasın ama sanırım köyde oylar iki katına çıkmıştı. Yani yaklaşık olarak 4 oy aldıysa 8 falan olmuştu:

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de yürekleri ısıtan kurtarma
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gaziemir'deki ...
Konak'ta Başkan Mutlu'dan bayram sonrası 'yerinde tespit' mesaisi
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Ramazan Bayramı’nın hemen ...
Başkan Önal’dan hafta sonu mesaisi
Ramazan Bayramını ilçe sakinleriyle sahada karşılayan Bayraklı Belediye ...
 
Başkan Duman’dan mecliste AK Parti’ye ‘niyet okuma’ çıkışı!
Buca Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclis toplantısında AK Parti Grup ...
Buca'da ilk meclis: Görev dağılımı tamam!
Buca Belediyesi’nde 2024-2029 döneminin ilk olağan meclis toplantısı Başkan ...
İzmir'den Antalya'ya yardım eli: Büyükşehir ekipleri olay yerinde!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Antalya ...
 
Güzelbahçe'de ilk meclis: İşte komisyonlar!
Güzelbahçe Belediyesi’nin 2024-2029 dönemi ilk olağan meclis toplantısı ...
Karşıyaka'da MSM atölyeleri bu ay da dopdolu!
Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent. A.Ş. bünyesinde geçtiğimiz yıl hizmete ...
Gaziemir’de Işık yönetiminde ilk meclis: Görev dağılımı belli oldu!
Meclis başkanvekilleri, encümen ve ihtisas komisyonları üyelerinin seçildiği ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri