POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
19 Mayıs krizi: Samet Akaydin kadro dışı!
19 Mayıs krizi: Samet Akaydin kadro dışı!
'Ali Koç, yaptıklarının hesabını tek tek soracağım!'
"Ali Koç, yaptıklarının hesabını tek tek soracağım!"
Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem!
Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem!
Netanyahu ve Hamas liderleri hakkında tutuklama kararı!
Netanyahu ve Hamas liderleri hakkında tutuklama kararı!
9 Ocak 2024 Salı - 13:45

Türkiye’nin en modern ve kapsamlı sokak hayvanları hastanesi İzmir’de açılıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarının daha gelişmiş imkânlarla tedavi edilmesini sağlayacak Seyrek Hayvan Hastanesi’ni bu ay içinde hizmete alıyor. Türkiye’nin en modern ve kapsamlı sokak hayvanları hastanesinin İzmir’de kurulduğunu söyleyen Başkan Tunç Soyer, “İzmirlilerin içi rahat etsin, sokak hayvanlarımıza 7/24 hizmet verecek olağanüstü donanımlı teknik ekibimiz, son derece yüksek standartta hastanemiz var” dedi.

Türkiye’nin en modern ve kapsamlı sokak hayvanları hastanesi İzmir’de açılıyor

Sokak hayvanlarının yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menemen Seyrek’te hayvan hastanesi kurdu. Son teknoloji cihazlar, steril ortam ve muayene imkanlarıyla ülkeye örnek olacak Seyrek Hayvan Hastanesi’nde sahipsiz sokak hayvanları tedavi edilecek. Yoğun bakım ve yatan hasta üniteleri bulunan, yenilenebilir enerji kullanması nedeniyle “sıfır karbonlu hastane” olarak tanımlanan Seyrek Hayvan Hastanesi, bu ay içinde hizmete açılacak. Yaklaşık 600 metrekare kapalı alana sahip hastanede, uzman veteriner hekim kadrosu ile cerrahi operasyonlar yapılacak, kedi ve köpekler daha modern tedavi imkânlarına kavuşacak.

Soyer: “24 saat hizmet verecek”
Açılış öncesi hastanedeki son hazırlıkları yerinde inceleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Genel Sekreter Yardımcısı Şükran Nurlu’dan bilgi aldı. Başkan Tunç Soyer, “Çok ciddi bir yatırımla, sadece İzmir’in değil Türkiye’nin en büyük hastanesini hizmete açacağız. Olağanüstü yüksek standartta hastane ekipmanı ile donatıldı. Röntgen, ultrason, ameliyathane, kuvöz gibi her türlü eksiğin tamamlandığı bir hastaneyi kente kazandırıyoruz. İzmirlilerin içi rahat etsin, sokak hayvanlarımıza 7/24 hizmet verecek olağanüstü donanımlı teknik ekibimiz var. Son derece yüksek standartta hastanemiz var. Onları doyuracak sağlıklı lezzetli mamalarımız var. Burası dört dörtlük bir tesis” dedi.

“Ülkemizde örnek alınacak tesisi hizmete sunmuş olacağız”
İzmir Büyükşehir Belediyesi Veterinerlik İşleri Şube Müdürü Umut Polat, “Sahipsiz hayvanlara yönelik verdiğimiz hizmetlerin aslında daha da ivme kazandığının bir göstergesi bu. Burası tam donanımlı, 24 saat açık olacak bir tesis. Modern ekipman ve cihazlarla, uzman hekimlerle 24 saat vatandaşlarımızın ya da acil müdahale ekiplerimizin getireceği sokak hayvanlarının tıbbi tedavileri burada gerçekleşecek. Tesisimiz kompleks yapıya sahip. Hayvan mezarlığımız ve geçici bakım evimiz de bu tesis içinde bulunuyor. Ülkemizde örnek alınacak bir tesisi hizmete sunmuş olacağız” dedi.

Hastanede temiz enerji
Seyrek Hayvan Hastanesi'nin tüm elektrik ihtiyacı, kurulan güneş enerji panellerinden sağlanıyor. Tesise yerleştirilen güneş enerjisi panelleri ile temiz enerji elde ediliyor. Ayrıca burada üretilen güneş enerjisi, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'ndeki ihtiyacın bir bölümünü karşılıyor.

 
Altay'da yeni başkan kolları sıvadı!
 
TİS süreci krizle başladı... Sendikadan Büyükşehir'e 'masadan kalkma' tepkisi!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Atalay Işınak 9 Ocak 2024 Salı 18:49

Harika bir hizmet Tunç Soyer başkanımız çok güzel bir hizmet yapmış onun için kendisine çok teşekkür ediyorum. Ben hayvanları hep kollamaya çalışıyorum, başkanım''ın bu yaptığı inanılmaz kıymetli ayrıca hep olduğu gibi benim oyum yine Tunç başkanıma, Allah sizden razı olsun başkanım.

Yorumu oyla      0      0  
Türkan 9 Ocak 2024 Salı 14:34

Sadece ayağı kırılmış sağlıklı bir köpek götürdük haber alasiya kadar akla karayı seçtik en sonunda öldü denildi dilerim kameralarla halka açık gozetlenebilir bir site olmalı ve hayvanseverler çalışmalı mezuniyete bakılmaksızın eğitilerek alınmalı ama hayvansever olmalı çalışanlar dilerim İzmir deki tüm sokak canları için barınak değilde yaşam alanları kurulmalı sokaklarda ezilmiş ve eziyet görmüş aç susuz canlı görmek istemiyorum zaten 5 yıl fuull çalışılsa diğer senelerde yavru olmayacağı için sokaklarda yaşayan can gormeyevegiz

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Otogar sorunu tarih oluyor: Mola Aliağa müjdesi!
Aliağa Belediyesi, kentin önemli ihtiyaçlarından biri olan otobüs terminali ...
Çiğli'de önemli iklim krizi hamlesi!
Avrupa İklim Paktı Türkiye Büyükelçisi ve Çiğli Belediye Başkanı Utku ...
Tarıma Seferihisar damgası!
İzmir’in Seferihisar ilçesi, son 5 yılda yapılan tarım yatırımlarıyla ...
 
Efes Selçuk'ta parke harekatı tam gaz!
Efes Selçuk Cumhuriyet Mahallesi'ne gerçekleştirilen büyük ölçekli altyapı ...
İZSU'dan tam gaz kanal temizliği!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, etkili yağışlarda oluşabilecek ...
Karşıyaka Belediyesi 1 yılda 50 bin kişiye spor yaptırdı
Sporun ve sporcuların destekçisi Karşıyaka Belediyesi; düzenlediği onlarca ...
 
Başkan Batur’dan yeni tesis müjdesi
Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ...
Bornova'da sürdürülebilir yaşam şenliği
Bornova Belediyesi, Ege Sanayici İş İnsanları Derneği, Naturel Rotary ...
Bayraklı'da binlerce kadına ücretsiz kurs imkanı
Bayraklı’da kadınların sosyal, kültürel ve ekonomik hayata katılımlarını ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri