POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özel: Yeni Anayasa yapmanın birinci şartı…
Özel: Yeni Anayasa yapmanın birinci şartı…
Bakan Koca: Saldırgan tutuklandı!
Bakan Koca: Saldırgan tutuklandı!
Bu kez sınıf öğretmenine saldırı
Bu kez sınıf öğretmenine saldırı
Biden ile Trump, kozlarını paylaşacak
Biden ile Trump, kozlarını paylaşacak
8 Nisan 2019 Pazartesi - 17:38

Ve rekortmen başkan Engin koltuğa oturdu!

Narlıdere ilçesinde yüzde 79.5 oy oranı ile Türkiye rekoru kırarak belediye başkanı seçilen Ali Engin, mazbatasını alıp, görevine başladı.

Ve rekortmen başkan Engin koltuğa oturdu!

İzmir’in Narlıdere ilçesinde yerel seçimlerde yüzde 79,5 oy oranı ile Türkiye rekoru kırarak belediye başkanlığına seçilen Ali Engin, davul zurna eşliğinde İlçe Seçim Kurulu’nda mazbatasını alarak, devir teslim töreniyle görevine başladı.



Narlıdere Belediyesi meclis üyelerinin davul zurna eşliğinde coşkuyla karşıladığı Ali Engin ve meclis üyeleri, seçim kurulu başkanı Özden Güler’den mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra Narlıdere Belediye binasına eşi ve annesi ile gelen Ali Engin’i Narlıdereli kadınlar ve Narlıdere Belediyesi işçileri 'Gönlümüzün Rekortmeni Ali Engin Evine Hoş geldin', 'Ali Engin ile tüm emekçiler el ele, güzel Narlıdere’ye' pankartları ile karşıladı. Ali Engin, Narlıdere Belediye Başkanlığı’nda eski Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’dan görevi teslim aldı. Devir teslim töreninde Ali Engin’e, CHP Narlıdere  İlçe Başkanı Şahin Fırat, İYİ Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aynur Alimoğlu da eşlik etti. Eski Belediye Başkanı Abdül Batur, Ali Engin ve meclis üyeleri tarafından takdim edilen çiçek, pasta, plaket ve çerçevelenmiş bir fotoğrafı ile uğurlandı.

'İNŞALLAH BU TEMİZ OYLARA LAYIK OLURUZ'
20 yıl boyunca Narlıdere Belediye Başkanı olarak hizmet veren ve yerel seçimde Konak Belediye Başkanı seçilen CHP'li  Abdül Batur, 20 yıl sonra Narlıdere'den ayrıldığını vurgulayarak, "Tayinimiz çıktı, Konak’a gidiyoruz. Hem Narlıdere’de hem Konak’ta çok başarılı neticeler alındı. Narlıdere benim yuvam, burada doğduk büyüdük ama her başlangıcın bir sonu var. Bu sonda da ben çok mutluyum. ‘Elveda’ demeyeceğimiz bir kardeşim geldi, ‘Allah'a ısmarladık’ diyeceğim sadece. Her şeyiyle, insani yaklaşımıyla, iş adamı kimliği ile özellikle il başkanlığı yaptığı süreçte yaptığı çalışmalarla herkese örnek olmuş kişiliği olan bir kardeşim Ali Engin. Gözümüz arkada değil. 20 yıldır omuz omuza çalıştığımız çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Ali Engin de yerel seçimde Türkiye rekoru kırdığını hatırlatarak, şöyle dedi:
"Bizleri onurlandıran ve büyük bir sorumluluk yükleyen çok değerli Narlıderelilere teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 5 yılda inşallah biz de bu temiz oylara layık oluruz. Partide, iş dünyasında edindiğimiz tecrübeyi önümüzdeki 5 yılda gece gündüz Narlıdere’nin sokaklarına, muhtaçlara, engellilere, kadınlarımıza ve her kesime yardım etmek için kullanacağız. Onun için buradayız. Bunu belediye çalışanlarımızla el ele yapacağız. Seçim kampanyasında da söyledim, ben 15 saat çalışacağım ama her belediye çalışanımız mutlaka şimdi yaptıkları gibi en az 8 saat çalışacaklar. Narlıderelilerin bu temiz oylarını haketmemiz lazım. Çok büyük bir sorumluluk var. Maalesef hepimizin önünde 1989 yılı gibi çok kötü bir örnek var, bir daha onu yaşamayalım. Ekonominin yüzde 80’i yani nüfusun büyük bir bölümü CHP’li, Atatürkçü, sosyal demokrat belediye başkanlarına emanet. Biz bunu 5. yılın sonunda en iyi, en mutlu edecek şekilde teslim etmemiz lazım." (DHA)

 
''ABD Devrim Muhafızları'nı terör örgütü olarak tanıdı''
 
Menderes'te Kayalar birlik mesajıyla yola çıktı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
''ABD Devrim Muhafızları'nı terör örgütü olarak tanıdı''
ABD Başkanı Donald Trump, ABD'nin İran Devrim Muhafızları'nı terör örgütü olarak tanıdığını söyledi.
Menemen'de Aksoy dönemi: Yola Mevlana'nın o sözüyle çıktı
Menemen'de Aksoy dönemi resmen başladı. Aksoy, "“Dün dünde kaldı can cağzım ...
Bergama'da Koştu dönemi başladı
Bergama ilçesinde, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'ndan aday olup belediye ...
 
MHP'den flaş karar: AK Parti listesinden meclislere seçilen isimler...
İzmir’de AK Parti’nin listelerinden meclis üyesi seçilen MHP'liler istifa ...
Gaziemir'de 'Torun Arda' dönemi
Seçimlere Millet İttifakı’nın adayı olarak giren ve rekor oyla seçilen ...
Erdoğan-Putin zirvesinden flaş açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin 8. Üst Düzey İşbirliği ...
 
İzmir'in yeni başkanı Soyer Ata'ya söz verdi... 'Demokrasi' vurgusu yaptı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleşen devir teslim töreninin ardından ...
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a 'havalanma' yanıtı!
CHP'li Ekrem İmamoğlu, şu anda 15 bin oyun biraz üzerinde farkın olduğunu ...
İzmir'de bir devrin sonu... Büyükşehir'deki devir-teslim gününde Soyer ve Kocaoğlu ne mesaj verdi?
Büyükşehir'de yeni dönem başladı. Soyer görevi Kocaoğlu’ndan devraldı. ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri