POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Arda Güler, Real Madrid'e zaferi getirdi!
Arda Güler, Real Madrid'e zaferi getirdi!
Galatasaray, Adana'dan 3 puanla dönüyor
Galatasaray, Adana'dan 3 puanla dönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
10 Eylül 2021 Cuma - 14:56

Yücel'den Sürekli'nin 'tören mesajları tepkisi'ne yanıt: Takiye yapıyorlar!

CHP İl Başkanı, kuruluş ve kurtuluş töreninde yaptığı eleştirilere tepki gösteren AK Parti İl Başkanı Sürekli'ye yanıt verdi. Yücel, "Laiklik karşıtlarına, Diyanet İşleri Başkanı ve onu savunanlara cevap vermek için en güzel yerlerden biri İzmir Cumhuriyet Meydanı, en güzel tarihlerden biri de 9 Eylül’dür” dedi. Yücel ayrıca "Camide cenazede miting yapanlar artık takiye yapmaktan vazgeçmeliler" dedi.

Yücel den Sürekli nin  tören mesajları tepkisi ne yanıt: Takiye yapıyorlar!

CHP İzmir'in partinin kuruluş, İzmir'in de kurtuluş yıldönümünü kutladığı törende İl Başkanı Deniz Yücel'den iktidara sert eleştiriler gelmişti. 

CHP İl Başkanı Yücel konuşmasında, Diyanet İşleri Başkanı ve TRT’yi eleştirirken, merkezi iktidarı İzmir'i cezalandırmakla da suçlamıştı. 

Yücel'e yanıt veren AK Parti İl Başkanı Sürekli'den ise bu mesajların 9 Eylül töreninde verilmesine tepki gelmiş, Sürekli ayrıca iktidarın İzmir'e yaptığı yatırımları da sıralamıştı. 

Yücel Sürekli'nin bu tepkisini yanıtsız bırakmadı. CHP İl Başkanı, "Laiklik karşıtlarına, Diyanet İşleri Başkanı ve onu savunanlara cevap vermek için en güzel yerlerden biri İzmir Cumhuriyet Meydanı, en güzel tarihlerden biri de 9 Eylül’dür” dedi. 

CHP İl Başkanı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 
Laiklik karşıtı açıklamalar yaparak Anayasa suçu işleyen Diyanet işleri başkanına ve Mustafa Kemal Atatürk'e sansür uygulayan TRT'ye tepki göstermemizden birileri rahatsız olmuş. İzmir’e şaşı baktıkları gibi Atatürk’e de şaşı bakanlar çok iyi bilsinler ki onları rahatsız etmeye devam edeceğiz. 
Eline geçen her fırsatta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve değerlerini yok saymaya çalışan Diyanet işleri başkanı; Atatürk’e hakaret eden Mısırlıoğlu’na rahmet, Atatürk’e lanet okuyorsa, 30 Ağustos Zaferi Bayramı’nda bile Atatürk’ün adını anmıyorsa, Atatürk’e ve Laikliğe alenen savaş açıyorsa, Diyanet işleri başkanına ve onu savunanlara cevap vermek için en güzel yerlerden biri İzmir Cumhuriyet Meydanı, en güzel tarihlerden biri de 9 Eylül’dür. İzmir’e ve Mustafa Kemal Atatürk’e şaşı bakanlar çok iyi bilmelidirler ki bizi biz yapan temel değerler ve yegane güç; Atatürk ve Cumhuriyet sevgimiz, bağımsızlık ruhumuz ve Laikliğe olan sarsılmaz bağlılığımızdır.

TAKİYE YAPIYORLAR!
Konunun iktidarın zihniyetinden güç alanlar tarafından laikliğe karşı açılan savaş ve Cumhuriyet kurumlarının ve Atatürk isminin değersizleştirilme girişimleri olduğu ifade eden Yücel, “İktidar temsilcileri, ülkeyi yoksullaştıran, yandaşı zengin etmek uğruna vatandaşın cebinden yaptığı yatırımlardan söz ederek takiye yapıyorlar” dedi.  

Yücel sözlerini şöyle sürdürdü:
Sürekli yatırımlardan dem vuran iktidar yanlıları söze başlarken hep bir ağızdan otoyol, hastane ve havaalanlarından bahsediyor. Parasını yoksulluk sınırının altında yaşayan vatandaşlardan ödediğiniz geçiş garantili otoyollar, müşteri garantili hastaneler ve yolcu garantili havaalanları gidişinizi yavaşlatamayacak. Halk acı reçeteyi gördü; sizden 20 yılda sattığınız fabrikaların, iç ettiğiniz 128 milyar doların, yol geçen hanına döndürdüğünüz sınırların hesabını sormak için sandığı bekliyor.
Doğal afetlerde ve ortak acılarda işin sorumlulularını bulmak, bir daha olumsuzluklar yaşanmaması adına eksiklikleri gözler önüne sermek, acilen müdahale etmek ve yaraları sarmak yerine milletin kafasına çay, cep telefonuna İBAN atanlar, camide cenazede miting yapanlar artık takiye yapmaktan vazgeçmeliler.

 
Memleket Partisi’nde eğilim yoklaması: Oğuz’dan üyeye çağrı
 
İzmir'de korkunç son: 5.kattan ölüme düştü!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Memleket Partisi’nde eğilim yoklaması: Oğuz’dan üyeye çağrı
Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, 11 Eylül 2021 Cumartesi ...
AK Partili Kaya'dan Konak'a 16 yeni okul müjdesi
Saha çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Kaya'nın durağı ...
Dervişoğlu’ndan ‘ittifakta kriz’ iddiasına çarpıcı yanıt!
İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Dervişoğlu son günlerin ...
 
Sürekli'den CHP'ye 'yatırım' çıkışı, trafik ve Körfez salvosu!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir’in 99. kurtuluş yıldönümü ...
CHP'li Purçu kira artışlarını Meclis'e taşıdı!
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, özellikle metropol kentlerde konut ...
Ersin Tatar'dan İzmir'de anlamlı mesai!
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İzmir ...
 
Sürekli'den CHP'ye tören mesajları tepkisi!
AK Parti İl Başkanı, CHP'nin kuruluş ve kurtuluş yıldönümi töreninde iktidarı ...
Bakan Akar'dan İzmir'de Atina'ya '12 mil' çıkışı!
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sabancı Kültür Merkezinde düzenlenen ...
Erdoğan'dan İzmir'deki sempozyumda Atina'ya video-mesaj!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, tam da 9 Eylül'de, İzmir'in kurtuluşunun 99. yıl ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri