GERÇEKİZMİR- Konak Belediyesi’nin eski hizmet binasının, 30 Ekim 2020 yılında meydana gelen depremde hasar aldığı için yıkılmasının ardından yeni bina inşaatı başlamıştı.
Yeni belediye binası için yapım süreci devam ederken AK Parti Konak Meclis Üyesi Emrah Erol Büyükşehir Meclisi’nde inşaatın yüklenici firmasına 4,5 aydır ödeme yapılmadığı ve inşaatın durduğunu belirtti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay Erol’a yanıt verirken ikili arasındaki diyalog şu şekilde gerçekleşti:
AK Parti Konak Meclis Üyesi Emrah Erol: Konak Belediye binası inşaatında 4, 5 aydır müteahhite ücret ödenmediği bilgisini aldık.
Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay: Kimden aldınız bu bilgiyi? Doğru değil de kim söyledi size.
Erol: Müteahhtit firmanın yetkilileri söyledi. Konak Belediyesi’ne yaptınız o zaman siz onlar ödeme yapmadı. Konak Belediye binası inşaatı durmuş durumda. 10 gündür inşaat ilerlemiyor. Konak Belediyesi ödeme yapmadıysa sözüm o zaman onlaradır.
Tugay: Sağdan soldan duyduğunuz dedikoduvarı şeyler ile yorum yaparsanız bu sadece bilgi kirliliğine sebep olur. İnşaatın durmasının bin tane sebebi olabilir. Malzeme ile ilgili problem olabilir. Başka problemleri olabilir şirketin. O bina hızla yapılıyor çok yakında bitecek, biz ödemelerimizi yapıyoruz zaman zaman gecikmelerin olduğu doğru ama bunların telafileri yapılıyor.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri