POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Fırtına Türkiye Kupası'nda finalde!
Fırtına Türkiye Kupası'nda finalde!
Nisan sıcaklığı dünya tarihine geçti
Nisan sıcaklığı dünya tarihine geçti
11 yaşındaki çocuğa servis çarptı: Hayatını kaybetti!
11 yaşındaki çocuğa servis çarptı: Hayatını kaybetti!
Okul müdürünü katleden öğrencinin ifadesi ortaya çıktı
Okul müdürünü katleden öğrencinin ifadesi ortaya çıktı
8 Şubat 2018 Perşembe - 09:06

'CHP İzmir'in Doktoru' 2019 reçetesi yazıyor!

CHP İzmir’de son genel seçim öncesi yapılan önseçimin yıldızı Dr. Taha Okan, 2019 yolunda sahaya indi. Mahallelerde partililer ve vatandaşlarla toplantıların startını veren Okan, 2019 reçetesi yazıyor. “Hayalim başkanlık, vekillik değil. Hayalim CHP’yi Türkiye’de iktidar görmek” diyen Okan, sorunların çözümünün sol belediyecilik olduğunu ifade ediyor.

 CHP İzmir in Doktoru  2019 reçetesi yazıyor!

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) parti içi yarış tamamlanırken, gözler 2019’daki kritik seçimlere çevrildi.

İlçelerde hareketlilik başladı. Sahaya inen isimlerin başında Dr. Taha Okan yer aldı.

2,5 yıllık partiliyken Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’yla birlikte 81 aday adayının yarıştığı İzmir 2’inci Bölge’deki önseçimden sandıktan 9’uncu çıkarak milletvekili adayı olmaya hak kazanarak dikkat çeken Okan, ilçesi Karşıyaka’da 2019 çalışmalarına başladı.

HAYALİM CHP’Yİ İKTİDAR GÖRMEK
Karşıyaka’da Cumhuriyet Mahallesi’nde partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Okan, “Hayalim başkanlık, vekillik değil. Hayalim CHP’yi Türkiye’de iktidar görmek” dedi.

“ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”
Toplantıda ülkenin yönetim, demokrasi ve özgürlük sorunu olduğunu ifade eden Okan, “Bunlar nasıl çözülür. Konuşarak olmaz. Organizma hücrelerden oluşur. Hücrelerden başlamak zorundasınız tedavi için. Mahallelerde birbirimizi tanıyacağız eşitliğin adaletin özgürlüğün olduğunun kanaatine varacağız ve tepeye kadar taşıyacağız. Cumhuriyet Mahallesi özgürleşmezse Karşıyaka özgürleşemez Karşıyaka özgürleşemez İzmir özgürleşemez İzmir özgürleşemezse Türkiye özgürleşemez. Karanlığa sövmek yerine bir mum yakmaya çalışan CHP’lileriz. Ağlanmak yok. Biz çözüm üreteceğiz Adalet yok biz adil olacağız. Genel Başkanımızın başlattığı adalet yürüyüşünü devam ettireceğiz” dedi.

“ÇÖZÜM SOL’DUR”
Ülkedeki ekonomik sorunlara da dikkat çeken Okan, “Çözüm soldur. Solun ülkeye en lazım olduğu zamandayız. Solculuğun sosyal demokratlığın hakkını vermemiz lazım. Etrafımızdakilere iyi anlatmalıyız. Sol demek emekten yana olmak demektir. Siyasette de bu böyle. Alın teri olanı hak ettiği yere getirmek demektir. Solu kapı kapı anlatmamız lazım” diye konuştu.

KATILIMCILIK VURGUSU YAPTI
Yerel yönetimlerin önemine dikkat çeken Okan şunları söyledi: Düşündüğümüz ideallerimiz yerel yönetimlerde hayata geçirmeliyiz. Yerel yönetimler ülkeyi yönetmek için vitrin olmalı. Sol belediyecilik ülkenin ihtiyacı olan şey. Sol belediyeciliğini gösterebilmek önemli. Belediye başkanını siz seçiyorsunuz. Belediye başkanı sizin memurunuz. Belediyelerde ne yapabileceğimizi göstermeliyiz. Biz öyle belediyecilik yapalım ki kentleri insanca yaşanır kılalım. Toplumcu belediyecilik yapmalıyız. Aynı 70-80Li yıllardaki CHP’liler gibi. İhsan Alyanak’ı analım. Aydın Erten’i analım. Toplumcu belediyeciliğin temel farkı katılımcılık. Biz katılımcı olmadıkça yurttaşı yani sizler yerel yönetimlere dahil etmedikçe solcu belediyecilik yapamayız. Belediye yönetime katılmalı belediyeyi denetleyebilmelisiniz. Bu nedenle mahalle meclisleri önemli. Halk temsilcilerinden oluşan mahalle meclislerinde tartışılmalıdır. Bütçe mahallelerde yapılmalıdır. İşe alımlar mahalle meclislerinin kararıyla yapılmalı. İhaleler mahalle meclislerinde çarşaf çarşaf asılmalıdır. Üreteceğiz. Kooperatifçilik yapacağız. Kooperatifler sayesinde aç kalmayacak. Biz üstümüze düşeni yapıp solu vatandaşı anlattığımızda hala CHP yüzde 25 alıyorsa diyecek bir şeyimiz yok. Biz eksiksiz yapalım takdir milletin olsun.”

 
Türkiye'yi ağlatan fotoğrafın perde arkası!
 
Kemanıyla İzmir'i büyüledi!
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Devran mahir 6 Eylül 2019 Cuma 15:25

Murat bakan abisi sahiplenemedi yazık oldu

Yorumu oyla      0      0  
Ali türk 22 Temmuz 2018 Pazar 16:33

Bu adam çok eğlenceli

Yorumu oyla      0      0  
ali okan 26 Nisan 2018 Perşembe 10:47

Simdi belediye baskanlari on secimle gelmeyecek siralamadaki yerini begenmeyip tekrar aday olmamak icin listeden istifa eden sevgili doktorum onsecimsiz belediye baskani atanirsa bunu sindirecek mi

Yorumu oyla      0      0  
Murat Gürboğa 9 Şubat 2018 Cuma 00:04

Başarılar dilerim

Yorumu oyla      0      0  
karsıyak taban örgüt 8 Şubat 2018 Perşembe 19:03

1.ön secimi savunan biri milletvekilli ön seciminde 12 sira diye seçimden çekiliyorum dememeliydi bu ayıptır oy atan üyeye karşı sorumsuzluktur.2.mahalle delege seçimlerinde tarafsızim demek HATAYDI on seçimi savunuyorsan elini taşın altına koymak gerekir.3 SONRA SECIMDEN SEÇİME ÇIKIYOR DENİLDİMİ KIZMAK YOKKK

Yorumu oyla      0      0  
Ali Rifat Koç 8 Şubat 2018 Perşembe 17:57

Demokrasi, Doğanın bir parçası olan inasnın doğa içerisindeki evrimsel sürecinin fikirsel bir yönetim biçimi ürünüdür. Toplumlardaki demokrasi gelişimi yukarıdan aşağıya değil aşağıdan yukarıya, merkezden kenara değil kenardan merkeze doğru gelişir. Sol sadece Türkiye nin değil 21 YY da vahşi kapitalizim karşısında tüm dünyanı ve doğanın kurtarılıp korunmasının umudu olacak. %25'in bir kişiden büyük olduğu unutulmamalı. Artık iyi belediyecilik yetmiyor ALTERNATİF BELEDİYECİLİK şart. Çok ciddi eksiklikleri tamamlayacak bir çalışma umarı toplumun bütün kesimleri tarafından sahiplenilir.

Yorumu oyla      0      0  
ali özbalık 8 Şubat 2018 Perşembe 13:59

Size her görev yakışır Başarılar dilerim

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Okyanusu geçip 'deniz'de boğulmak!
CHP’nin kurultayında İzmir sonucunun yansımaları devam ediyor.
CHP İzmir'in duayen ismi vefat etti
CHP İzmir Örgütü'nün duayen ismi Karşıyaka İlçe Eski Başkanı Ertam Özen vefat etti.
Kalın'dan Kılıçdaroğlu'nun 'Suriye önerisi'ne yanıt
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun ''Esad'la temas kurun'' önerisine yanıt veren ...
 
AK Parti'den 'ittifak' mesajı: Tek mühür öne çıktı!
AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati ...
CHP’li Bayır İzmir’deki patlamayı Meclis’e taşıdı: Bakan’a 8 soru!
Abdülhamit Han Teknik Lisesi’nde doğalgaz kazanın patlaması sonucu 1 kişinin ...
Sertel gündeme getirdi: TRT'de şok dolandırıcılık!
TRT’de kurumda avukat ve hukuk müşaviri olarak görev yapan ve ismi açıklanmayan ...
 
İYİ Parti İzmir'de 'anket' harekatı... Ulupınar: 5 ilçede oy çok yüksek!
İYİ Parti İl Başkanı Ulupınar 30 ilçede anket çalışması yaptırdıklarını ...
AK Partili Miroğlu'nun dayanılmaz acısı!
AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun yoğun bakımda tedavi gören ...
Yücel’den kurultay değerlendirmesi: ‘PM’de temsiliyet’ eleştirileri için ne dedi?
CHP İl Başkanı Yücel partisinin kurultayını değerlendirdi. İzmir’in PM’de ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri