POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Siyasette yumuşama dönemi: Özel'den Bahçeli ziyareti
Siyasette yumuşama dönemi: Özel'den Bahçeli ziyareti
UEFA'dan Halil Umut Meler'e yarı final görevi
UEFA'dan Halil Umut Meler'e yarı final görevi
Haluk Levent'ten 'İzmir Marşı' açıklaması: Yuhalanmadım!
Haluk Levent'ten 'İzmir Marşı' açıklaması: Yuhalanmadım!
Seçil Erzan'a bir kötü haber daha
Seçil Erzan'a bir kötü haber daha
8 Kasım 2022 Salı - 14:14

''Ekrem İmamoğlu büyük lokmadır, boğazınıza takılır''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

 Ekrem İmamoğlu büyük lokmadır, boğazınıza takılır

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamasından öne çıkan satır başları:

Bir iktidar kendi çıkardığı bir kanunda 191 değişikliği neden yapar? Bir kanunda bu kadar uğraşmanın temel sebebi; servet, servet transferini gerçekleştirmektir. Bir grup çeteye servet transferi yapmaktır. Bu Türkiye'nin geldiği açmazın birinci aşamasıdır. Üstelik bunu Robin Hood taklidi ile yapıyorlar. Yapılan alt gelir gruplarından üst gelir gruplarına servet transferi. Cumhuriyet tarihinde ilk kez bu kadar yoğun servet transferi yapılıyor. 

Açıkça söylüyorum. Hırsıza, yolsuza servet aktarılmıştır. Adrese teslim ihalelerle beyefendinin bahsettiği kupon arazilerle hatta deprem toplanma alanlarıyla... Beylere tek şey yetmiyor. Doymadıkları için yetmiyor.

'KİRLİ PARA' AÇIKLAMASI 

Varlık Barışları. Tam 9 kez süresi uzatıldı. Bu ne demek? Kim olursan ol ister çocuk ticareti, kadın ticareti, insan, uyuşturucu ticareti yap, sahtekar ol, nereden kazanmış olursan ol kaynağını sormayacağım demek. Ne getirirsen getir sormayacağım diyor. Pislikle mi kazandın umursamayacağım diyor. Tam 9 kez çıkardıkları bu kanunu değiştirdiler. Bu kirli para nereden gelirse gelsin 'Başımın üstüne' dediler. Tam 9 kez bu teklifi yaptılar. Bende iki şey söyledim. 1. Kirli para iyi parayı ülkeden kovar. 2. Kara para, sahiplerini de Türkiye'ye getirir dedim. Haklıyım. Uyuşturucuyu serbest bırakırsan, parayı Türkiye'de aklarsan ne diyecek uyuşturucu baronu? 'Ben de Türkiye'ye gideyim' diyecek. Paran var mı var, siyasilerle fotoğraf başta fotoroman olmak üzere herkesle çektirebilirsin. Güvencesi var adamın.

Sırp çete lideri İstanbul'da yakalandı. 8 yıldır İstanbul'da villada oturuyor beyefendi. Saray ve fotoroman ne yapıyorlar? Ağırlıyorlar herhalde. 8 yıldır beyefendi orada. Polis arama, kazı yapıyor. Kaybolan erkekler, kadınlar var. Biz üstlerine gittikleri zaman hareket ediyorlar ama bunlar beceremezler. Parayla teslim alınmışsanız iradeniz teslim alınmış demektir. Bunlar İstanbul'da her türlü pisliğe bulaşıyor. Bana 'ispat et ispat' diyorlardı ya. Daha neyini ispat edeyim? 8 yıldır krallar gibi yaşıyor adam İstanbul'da. Yakasını tut ve götür mahkemeye diyorsanız ona millet karar verecek. İktidara geleceğiz, göreceksiniz. Tek tek yakalarından yapışıp hakim huzuruna çıkaracağız. Bizim fotoroman nerede? Bir insanın gram onuru olsa bir dakika durmaz istifa eder. Böyle insanlar ülkeye en büyük zararı veriyorlar. Hamisi kim? Sarayda oturan zat. El ele verip bu işleri çeviriyorlar.

Balkan, Kafkas mafyası Türkiye'de at koşturuyor. Uyuşturucu yüzünden birbirleriyle rekabet ediyorlar. Daha çok kara para demek daha çok uyuşturucu demektir. Daha çok uyuşturucu ise karnını doyurmaya tavuk döner alamayan gençlerimizin met denilen zehirlerin pençesine düşmesi demek.

SOYLU'NUN 'UYUŞTURUCU' İTİRAFI

Haftada 5 bin satıcı yakalanıyor ne demek? Soylu'nun itirafına teşekkür ederim. Kendileri itiraf ediyorlar ama bana kızıyorlar. Neden? Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar derler. Hiç kimse endişe etmesin Bay Kemal 10'uncu köye gidecek yine de halkın çıkarını sağlayacaktır. Şimdi soruyorum; bu uyuşturu baronlarının onların maşalarının ülkemizde işi ne? Sokaklarımız bu kadar mı güvensiz? Gençlerimiz bu kadar mı tehlike altında? Sesiniz kesiliyor, itiraf ediyorsunuz. Şimdi soruyorum; bizim fotoraman nerede? Bir insanın gram onuru olsa istifa eder. En büyük zararı veriyorlar. Daha çok kara para, daha çok uyuşturucu demek. 

Bunlar Emniyet Genel Müdürlüğü'nün hazırladığı raporlardan da habersiz. Okumuyorlar. Bizim de okumadığımızı sanıyorlar. Devlette ciddi bir çürüme var. Bürokrat arkadaşlarıma buradan da bir çağrı yapayım; ülkenize sahip çıkın, hiçbir yanlış işlemin altına sakın imza atmayın. Açık ve net söylüyorum siz evlatlarımızı heba etmiş bir iktidarsınız. Bir iktidar kendi evlatlarını uyuşturucu bataklığının içine sokarsa bu memlekete faydası yok demektir. Tuz koktu, su çürüdü. Geldiğimiz yer tam olarak bu noktadır. Cumhuriyetten intikam almayı da es geçmiyorlar. O cüreti de gösteriyorlar.

Yozlaşmanın ana merkezi Saray'dır. Uyuşturucu batağındaki gençlerin sebebi Saray'dır. Bütün bu dümenleri çevirenlerin sayısı 11'i geçmez. Hepsini ama hepsini biliyoruz.  Kılıçdaroğlu'nun önünde sizin geçemeyeceğiniz duvarlar var. O duvarlar hak duvarı, adalet duvarı. O duvarları aşıp bana ulaşamazsınız. 

İMAMOĞLU AÇIKLAMASI

Ekrem İmamoğlu büyük lokmadır, boğazınıza takılır. Kimseye yedirmeyiz. (Cumhuriyet)

 
Narlıdere'de gerçeği aratmayan tatbikat!
 
İZKİTAP 10 günde 375 bin ziyaretçi ağırladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayır: İthalatta durum vahim!
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır 2023 Yılı Ticaret Bakanlığı Bütçesi ...
CHP'li Polat'tan 'ihracat' çıkışı: Rakamlar gerçeği yansıtmıyor!
İhracat rakamlarının gerçeği yansıtmadığını vurgulayan CHP'li Polat, “Ülkemizde ...
Sertel: AKP'den basına bir darbe daha!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, AK Parti ...
 
Yücel'den AK Parti'nin dönüşüm salvosuna tepki: Yine içi boş bir algı yaratma çabası!
AK Parti İzmir heyetinin Gaziemir çıkarmasına ve İl Başkanı Sürekli'nin ...
Beko: Bu iktidar Varlık Fonu'nu da bitirmiştir!
Bilimsellikten uzak yanlış ekonomi politikaları yüzünden Türkiye Varlık ...
Bahçeli'den AK Parti'nin HDP ziyaretine dair açıklama!
MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.
 
Çavuşoğlu: 530 bin Suriyeli ülkesine döndü
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "İstikrar sağlamaya yönelik çabamız sayesinde ...
Sürekli'den Çeşme Projesi mesajları: Rant İzmirlilerin rantı olacak!
Bakanların İzmir ziyaretlerini değerlendiren AK Partili Sürekli'den Çeşme ...
CHP'li Serter: Her ay 7500 esnaf kepenk indirdi!
İzmir Milletvekili Bedri Serter TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda yaptığı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri