POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Polis, meslektaşlarına kurşun yağdırdı: 2 şehit!
Polis, meslektaşlarına kurşun yağdırdı: 2 şehit!
Özgür Özel'den Dervişoğlu açıklaması!
Özgür Özel'den Dervişoğlu açıklaması!
Beşiktaş karşısında derbide gülen taraf Fenerbahçe
Beşiktaş karşısında derbide gülen taraf Fenerbahçe
CHP'den belediyeler için israf ve tasarruf genelgesi!
CHP'den belediyeler için israf ve tasarruf genelgesi!
23 Nisan 2018 Pazartesi - 09:13

23 Nisan'da madalya sevinci yaşadılar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında üç yıldır düzenlediği İlkokullar Arası Futbol Turnuvası bu yıl da minik kramponların kıyasıya mücadelesine sahne oldu. 35 erkek ve 21 kız takımının katıldığı turnuvada toplam 784 minik futbolcu yeşil sahada ter döktü. Turnuvada dereceye giren minik kramponlara kupa ve madalyaları geçen hafta açılışı yapılan Halkapınar Spor Sahası’nda verildi.

23 Nisan da madalya sevinci yaşadılar

Konak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında üç yıldır düzenlediği İlkokullar Arası Futbol Turnuvası bu yıl da minik kramponların kıyasıya mücadelesine sahne oldu. 35 erkek ve 21 kız takımının katıldığı turnuvada toplam 784 minik futbolcu yeşil sahada ter döktü. Turnuvada dereceye giren minik kramponlara kupa ve madalyaları geçen hafta açılışı yapılan Halkapınar Spor Sahası’nda verildi. Ödül törenine Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Konak İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Menderes Tunç, Konak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Türkoğlu, Halkapınar Mahalle Muhtarı Mehmet Uzundal, meclis üyeleri ile veliler katıldı. Final maçlarında rakiplerini yenerek kupa kazanan minik kramponların mutlulukları görülmeye değerdi.

784 MİNİK MÜCADELE ETTİ
Törende konuşan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, 23 Nisan da aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışını da kutlandığını belirterek, “Bugün halk egemenliğinin hayata geçtiği tarihtir. Halkın kendi kendini yönetme iradesinin ortaya çıktığı yer olan meclisin açıldığı gündür. Meclisteki vekiller de halkın temsilcisidir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulması Cumhuriyet’in ilk adımıdır. Bu anlamlı gün Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuk bayramıyla da taçlandırılmıştır” dedi.
 
ATAMIZA BORCUMUZ VAR
Konuşmasında minik sporculara öğütler de veren Başkan Pekdaş, “Sizlerin bu ülke mutlu ve özgür bir yaşama sahip olmanız bizler için önemli. Onun için büyük Atatürk’ü, Cumhuriyet’i çok sevmenizi istiyoruz. Çünkü; bu ülkeye özgürlüğü, adaleti, demokrasiyi, sizlerin özgür bireyler olarak yaşama hakkınızı büyük Atatürk sağladı. Ona borcumuz var. Çok çalışmakla bu borcumuzu ödeyeceğiz” diye konuştu. Pekdaş, turnuvada mücadele eden tüm sporcuları kutlayarak başarılarının devamını da diledi. 

TÜM SPORCULAR MADALYA ALDI
Törende konuşan Konak İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Menderes Tunç da ev sahipliğinden ötürü Konak Belediyesi’ne ve Başkan Pekdaş’a teşekkür etti. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Tunç, turnuvada gösterdikleri başarı nedeniyle minik futbolcuları ve onları yetiştiren öğretmenlerini de tebrik etti. Turnuvada kız ve erkek takımlarında dereceye girenlere kupa ve madalya verildi. Kızlarda turnuvanın şampiyon okulu Kıbrıs Şehitleri İlkokulu oldu. Mustafa Kemal ikinci, Kemal Reis üçüncü ve İsmetpaşa İlköğretim Okulu da dördüncü oldu. Erkeklerde; şampiyon okul Barbaros İlkokulu okurken Turgut Reis İlkokulu ikinci oldu. Necatibey üçüncü, Karatepe İlkokulu ise dördüncü oldu.

 
Büyükşehir düğmeye bastı: İzmir'e yeni yarı olimpik havuz geliyor
 
Yeni hafta raporu: İzmir'de erken yaz!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir düğmeye bastı: İzmir'e yeni yarı olimpik havuz geliyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen ...
Rüya proje: O park yeniden doğacak!
Kentin önemli motiflerinden Ödemiş Ulus Parkı’nda yenileme ve yeşil dokuyu ...
'Dünya kenti Birgi' APİKAM masasında!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi tarafından ...
 
Karabağlar'da STK'ları buluşturan turnuva
Karabağlar Kent Konseyi Sivil Toplum Kuruluşları Meclisi tarafından düzenlenen ...
Gaziemir’den dünyaya barış mesajı!
21. Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’nin açılış resepsiyonunda ...
Ata’nın huzurunda dünyanın dansı!
21. Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’ne 10 ülkeden katılan ...
 
İsmail Hakkı Tonguç Karşıyaka’da ölümsüzleşti
Karşıyaka Belediyesi, Köy Enstitülerinin kurucularından İsmail Hakkı Tonguç’un ...
Buca'da köy enstitülerine vefa!
Kızılçullu Köy Enstitüsü’nün ruhunu yaşatmak isteyen Buca Belediyesi, ...
İzmir'e yeni tasarım parkı: Büyük Usta'nın adını yaşatacak!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, çocukların en sevdiği yazarlardan Muzaffer ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri