POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özgür Özel'den Arapça tabela açıklaması
Özgür Özel'den Arapça tabela açıklaması
İmamoğlu'ndan 'Avrupa Oyunları' çağrısı
İmamoğlu'ndan 'Avrupa Oyunları' çağrısı
Ankara Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı
Ankara Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı
Kobani davasında karar açıklandı
Kobani davasında karar açıklandı
13 Nisan 2023 Perşembe - 15:48

AK Parti İzmir'de adaylar sahne aldı: Kasapoğlu, Dağ, Saygılı ve İnan'dan mesaj seli!

‘Doğru Zaman, Doğru Adam’ sloganı ile 14 Mayıs seçimlerine hazırlanan AK Parti İzmir milletvekili adaylarını tanıtım toplantısı ile vitrine çıkardı. Toplantıda konuşan Bakan Kasapoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Dağ, Gençlik Kolları Genel Başkanı İnan ve İl Başkanı Saygılı'dan çarpıcı mesajlar ve muhalefet eleştiri seli geldi.

AK Parti İzmir de adaylar sahne aldı: Kasapoğlu, Dağ, Saygılı ve İnan dan mesaj seli!

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR – Türkiye gözünü 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek genel seçimlere çevirmiş durumda. Partiler milletvekili aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu’na(YSK) teslim edilmesinin ardından aday tanıtımları ile seçim çalışmalarına başladı. 

‘Doğru Zaman, Doğru Adam’ sloganı ile 14 Mayıs seçimlerine hazırlanan AK Parti İzmir milletvekili adaylarını tanıtım toplantısı ile vitrine çıkardı.

- BAKAN KASAPOĞLU ADAY TANITIM TOPLANTISINA TOGG'LA GELDİ... 



Toplantıya aynı zamanda İzmir'den milletvekili adayı da olan Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Mehmet Kasapoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Özgür Hızal, AK Partili belediye başkanları, MHP İl Başkanı Veysel Şahin, Eski Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli, milletvekili adayları, parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Aday tanıtım buluşması 'Türkiye Yüzyılı' adlı video gösterimiyle başlarken, adayların isimler tek tek anons edilerek katılımcılara tanıtıldı. 



SAYGILI: İKTİDAR OLSALAR… ALLAH KORUSUN!
Açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Saygılı gerçekleştirdi. Saygılı’nın konuşması sık sık destek tezahüratlar ile kesildi. AK Parti İl Başkanı, "AK Partimiz 21 yıldır, 15 seçimden ve halk oylamasından gururla çıkmayı başarmıştır. Çünkü AK Partimiz geçmişten aldığı ilhamı geleceğin ihyasında kullanmayı başarmıştır... Bölgede ve dünyada güçlü Türkiye’nin tesis edilmesine başladı Rabbime hamdolsun... Çünkü AK Partimiz hayali gerçek kılmak sözü eyleme çevirmekte hep bir doğru yolu bulmuştur. Çünkü AK Partimiz binlerle arasında güveni daha yolun başında sağlamıştır. Dava demiştir, sözümüz söz demiştir. Her engeli aşmıştır. Böyle bir başarının dünyada örneği var mı kıymetli dostlar, dünyada örneği yok. Bu bir destandır. Bu destanı yazan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Şimdi bir seçime daha gidiyoruz. 22 yıl önce partimizin kurulduğu dönemde hemen sayın Cumhurbaşkanımız kuruculara şöyle seslenmiş, Türkiye’de bu gidişe dur demek için 3 günlük bir yola çıkmadık. Uzun soluklu bir yola çıktık. Evet bunu belirtti.  Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Artık Türkiye’de ve İzmir’de hiçbir şey eskisi gibi değil. Eğitimden, ulaşıma, sanayiye her alanda çağ atladık. Reformist bir parti olarak damgamızı vurduk. Şimdi sıra Türkiye Yüzyılı için daha çok birleşmekten daha çok kaynaşmakta, daha çok çalışmakta. Şimdi sıra en önemli seçim sandığından zaferle çıkmakta. Asrın felaketini yaşamış Türkiye olarak seçime gidiyoruz, yaralarımız büyük. Sözümüz söz. İzmir’i iş bilmez ellere bırakma lüksümüz yok kıymetli dostlar. İktidar olsalar Allah korusun. Biliyoruz milletimiz altı boş vaatlere prim vermeyecektir. Milletimiz bu dili uzunların, dikili ağaçları olmayanların, boş vaatlerine geçit vermeyecektir" diye konuştu. 

SOYER’E ‘ALACAK’ YANITI: KARDEŞİM HESAP KİTAP MI BİLMİYORSUN?
Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir'in ödediği vergilerin 40'ta 1'ini yatırım olarak aldığını ifade ettiği 'Hükümetten alacağımız çok’ çıkışına yanıt veren Saygılı, "'Hükümetten alacağımız çok' diyorlar. Kardeşim hesap kitap mı bilmiyorsun? Bir gelir gider tablosu mu var? '98 milyar lira vergi ödediniz' diyor, '2,5 milyar lira yatırım aldınız' diyor. Biz iktidarımızda İzmir'e 226 milyar TL yatırım yaptık. TOKİ aracılığı ile 30 binin üzerinde konut yaptık, statlar yaptık gençlik merkezleri yaptık, eğitimden kültüre… Milletimiz kimin eğri kimin doğru, kimin gösteri budalası olduğunu çok iyi biliyor’’ dedi. 

ADAY SALVOSU: KİMİ ATATÜRK’E 'IRKÇI' DİYOR!
Millet İttifakı’na aday listeleri üzerinden yüklenen Saygılı, "Adaylarımıza dil uzatanlara bakalım bir de… Kimi Atatürk’e ırkçı diyor, takip ediyorsunuz. Kimi terörle mücadelenin karşısında duruyor, terörle mücadelenin karşısında durmak ihanetle eşdeğer. Kimi toplum değerleri deyip aykırılıkların savunuculuğunu yapıyor. Kimi ise PKK terör örgütü değildir diyor. Kimi şehir yakınına küfür edeni 1.sıradan aday yapan bir ittifak halinde gözüküyor. Bunlar ancak şer ittifakıdır" ifadelerini kullandı. 



"İZMİR KİME YETKİ VERECEĞİNİ BİLİR!"
Saygılı sözlerini, "İzmirliler feraset sahibidir. Kime yetki vereceğini çok iyi bilir. Vatandaşlarımıza güveniyoruz. İzmir mührünü kendisine hizmet olarak dönecekten yani AK Parti'den sözünün Recep Tayyip Erdoğan’dan yana vuracaktır" diyerek tamamladı. 



"İZMİR ERDOĞAN’A EVET DİYECEK!"
Gençlik ve Spor Bakanı ve İzmir Milletvekili adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise şunları söyledi: Bugün İzmir’deyiz. Yeni bir başlangıç yapıyoruz hep birlikte. Bismillah diyoruz. Daha aydınlık İzmir içini daha güçlü Türkiye için. Bismillah diyoruz. Bu ülkenin gençlerinin, kadınlarının 85 milyonun hiçbir ayrım gözetmeksizin kılığına kıyafetine bakmaksızın 85 milyonu kucaklamak için Bismillah diyoruz. Sanayisinden, eğitime, sağlıktan altyapıya, sporuna kadar bu ülkenin şahlanışı için Bismillah diyoruz. 85 milyonun kardeşliğini, bu vatanın bu milletin bölünmez bütünlüğünü payidar kılmak için Bismillah diyoruz. 21 yıl önce Türkiye’de artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak denilerek davamızın lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde yeni bir dönem başladı. O seçimde ‘yakın ışıkları Türkiye aydınlansın’ dedik. O günden beri o ışıkla insanlığı aydınlatıyoruz. 21 yılda her alanda pek çok açılımı yaptık. Birilerinin hayal bile edemeyeceklerini bu aziz milletin emrine amade kıldık. Bu millet 85 milyon ve Güzel İzmir öyle bir mesajla haykıracak ki 21 yıl önce yakılan 14 Mayıs’tan itibaren tüm insanlığa umut vermeye devam edecek. 21 yıl dile kolay. Bugün İzmir olarak yeni bir başlangıç yapıyoruz. Türkiye’deki gelişimi dinamizmi el birliği ile daha üst çitalara taşımak için bir başlangıç yapıyoruz. İzmir bu anlamda Milli Mücadele’nin sembol şehri olarak, sporun, gençliğin sembol şehri olarak 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın başkanlığına evet diyecek. 14 Mayıs’ta el ele omuza omuza bugünlere getirdiğimiz Cumhur İttifakı’nı tekrar iktidara getirecek. 30 günlük bir süreç kaldı. Dava arkadaşlarımızla birlikte el ele vereceğiz. İzmir’de girilmedik, girilmedik açılmadık kapı bırakmadan bu AK misyonu hep birlikte herkese anlatacağız. Herkesin yüreğine dokunacağız. Birileri gibi biz gençleri tanımlamakla uğraşmayız. Biz gençlerle beraber karar alır, uygularız. En genç kadro ile Güzel İzmir’in karşısındayız. Kaybedecek zamanımız yok. İzmir’in kaybedecek zamanı yok. İzmir’in hemen şimdi. Türkiye için hemen şimdi! 



DAĞ'DAN SOYER'E 'KADRO' ÇIKIŞI: YÜZLERCE ŞİKAYET ALIYORUZ...
Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise toplantıda yaptığı konuşmada, ‘’'Bakü ne ise, Karabağ ne ise, İzmir o’dur' diyoruz. Nasıl Recep Tayyip Erdoğan ile İlham Aliyev 'Biz kardeşiz' diyorsa bundan sonra aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. İşte bunun için 14 Mayıs önemli... Bugün Yeni Azerbaycan Partisi milletvekillerinin gelip burada konuşması... Birilerini rahatsız eden o! AK Parti’nin beşinci dönemini geride bıraktık. 5 dönemdir iktidarda var olduk. Bu evladınız, 2006 yılında gençlik kolları ile AK Parti’de siyasete başladı. Sonra gençlik kolları başkanı olduk. Bunların 4 tanesini aday tanıtımda bir çoğu da salonda, aday olarak sizlere hitap etme imkanım oldu. Şimdi 4 dönem sonunda partimizin 3 dönem kuralını sonuna kadar uygulamasını savunarak, kamuoyunda parti kurulduğunda üstü üst 3 dönem vekillik yapan bir dönem ara vermeli kuralını savunarak, bugün milletvekili adayı olarak bulunmuyorum. 12 yılın sonunda burada eskiler de var yeniler de var. Eksiğimiz, gediğimiz olmuştur, mümkün olduğunca İzmir’in taleplerini yerine getirmek için, sonuna kadar mücadele etmeye gayret ettim. Bu salonda buna şahittir diye düşünüyorum. Şimdi inşallah yepyeni başlangıçların arefesindeyiz. Bu anlamda 14 Mayıs virajı hem İzmir hem Türkiye için çok elzem bir viraj. O virajı almak ve ileriye dönük hedefleri ortaya koymak mecburiyetindeyiz. Bugüne kadar bir aday ve vekil olarak nasıl sahada canla başla uğraş vermişsek yine aynı şekilde bundan sonra da yine hem seçim döneminde hem de kampanyadan sonra yine Ödemiş’in köylerinde, Kiraz’ın, Bergama’nın ilçelerinin sokaklarında beraber olacağız. Yine ev ev gezmeye devam edeceğiz. İzmir’in meselesi bizim meselemiz olacaktır.  Her birini çözüme kavuşturmak için canla başla uğraşmaya devam edeceğiz. Her iki bölgede 14 tane birbirinden değerli 14 Mayıs’a kadar ve ondan sonra vekil olarak sahada çalışma yürütecek her bir kıymetli kardeşim bugünkü durumumuzdan ileri noktaya götürecek şekilde katkı koyacaklar. En büyük vazife teşkilat mensuplarımıza düşüyor. İzmir’in her bir sokağında bundan sonra izimizin olması gerekiyor. 14 Mayıs önemli bir viraj. Şimdi bu siyasa süreçte bir dönem yaşıyoruz. Bakıyoruz ki bu dönemde birileri 14 Mayıs’a ne kadar önem verdiklerini hemen her gün yaptıkları açıklamalar ile dile getiriyorlar. 14 Mayıs seçimleri için her gün terör örgütü mensupları tarafından açıklama yapıldığını görüyoruz. Terör örgütlerinin elebaşlarının 40 insanımızı şehit eden birçok istikrarsızlığa sebep olan elebaşları 7’lı koalisyona desteklerini ifade ediyorlar. Şunu gördük ki, 7’li koalisyonun içinden ‘siz kimsiniz, biz burada siyasi mücadele yapıyoruz, açıklama yapmaya hakkınız yok, Kandil’i başınıza yıkarız’ lafını hiç duydunuz mu? Dile getiremezler korkuları var. FETÖ’cü kaçaklar, vatansızlar, '15 Mayıs’a bilet aldık' sözlerini ifade ediyorlar. Kimden medet umdukları belli. Bir laf dahi söyleyebiliyorlar mı? İzmir vatansever şehirdir İzmir. İzmir bu seçimde sizi sandığa gömecek sandığa! 15 Mayıs’tan sonra nasıl bir Türkiye hayal ediyorsunuz? Siz Türkiye için kaos vadediyorsunuz. Mehmet Ali Çelebi neden AK Parti sıralarında diye soranlar? CHP'liler Çelebi’ye laf söylerken kendilerine bir baksınlar. Biz bu filmi İzmir’de yaşadık. Yerel seçim öncesi Kocaoğlu dedi ki, ‘’İzmir üzerinde tehlikeli bir oyun oynanıyor’’, seçim gününe kadar çağrıda bulunduk, 'Çık açıkla, 30 Mart’tan sonra başkan değilsin, tehlikeli oyun nedir?' diye...  Soyer açıklandığında bir parti çıktı, 'Bizim istediğimiz adaydır' dedi. Yüzlerce şikayet alıyoruz kadroların bir takım örgütlere peşkeş çekildiğine dair. Size bunu bu ülkede yaptırmayız. Bu millet size bu ülkede bunu yaptırmayacak. 14 Mayıs günü en net cevabı bu millet size verecek. Bu süreçte adaylıklara girmeyeceğim. Bütün bunlara baktığımızda kritik bir seçime gidiyoruz. Son yaşadıklarımız bu farklı bir noktaya götürdü; Dünya istikrarsızlık sürecinden geçiyor. Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle bir gün Putin ile ilgili tutuklama kararı çıkıyor. Bir takım olumsuz durumların an meselesi olduğu bir süreçte 21 yıldır her bir liderle konuşabilen bir liderin Erdoğan’ın bu süreçte yeniden Cumhurbaşkanı olması çok kritik bir süreçtir.  Bin yılın felaketini yaşadık. Buraları ayağa kaldıracak lider Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu süre zarfında acıkmak, uyumak yok. Her gün her saniye çok kıymetli. Bu seçimde de yine zafer AK Parti’nin olacaktır. 14 Mayıs akşamı 2.katta balkon konuşmasını Erdoğan yapacak" diye konuştu. 

‘’RÜYADAN BALKONDA ERDOĞAN’I DİNLEYİNCE UYANACAKLAR’’
İzmir 2. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan toplantıda yaptığı konuşmada, ‘’İçerisinde büyüdüğüm sevgili AK ailem sizi heyecanla selamlıyorum. Bugün hep birlikte yeni bir soluk heyecanla İzmir’in için hemen şimdi diyerek buluştuk. İlk günkü gibi yeni bir zafer yolunu yeniden yürümek için buluştuk. Gençlik Kolları Genel Başkanlığını sürdürüyoruz. Bu minvalde sizlere ne kadar teşekkür etsem az. Ben siyaset ilk günü unutamıyorum. Ömer Cihat Akay il başkanımızdır. Kerem Ali Bey Karşıyaka ilçe başkanımızdı. O günden itibaren Sayın Hamza Dağ bizim elimizden tuttu, ahlaklı siyaseti öğretti. İzmir’de AK Parti davasını sırtlamış siz teşkilatımızla çok gülüyüz. 14 Mayıs’ta hep birlikte başaracağız. Biz bu kadar birlik içerisindeyken karşımızdakilerin durumu tüm Türkiye duruyor. Onlar hırslarının peşinde. Bu memlekete söyleyecekleri hiçbir konu yok. Terörist aklama partisine dönüşen parti hangisi diye sorsanız karşımıza CHP çıkıyor. Terörün uzantısı tek bir parti yok artık birisi HDP’dir, diğeri de CHP’dir. O çukur siyasetimizden milletimiz korumak gibi bir görevimiz var. İzmir’i çantada keklik görüyorlar. AK Parti İzmirliler adına dur diyeceğiz. Masadaki siyasi mühendisliklerin tutmayacağını görecekler. Rüyalarından uyanması ise 14 Mayıs genel merkezinde ikinci katta balkonda Erdoğan’ı dinleyince o rüyalarından uyanmış olacaklar. Onlar da utanmadan gençlerin partisiyiz diyorlar. Ben listeler baktım. 2 senedir atıp tutuyorlar. Biz gençlere değer veriyoruz diye. AK Parti’nin listelerine bakın bir de bunun listelerine bakın. Gençlere en samimi olan, en net alan açan parti AK Parti. Bunlar matematik bilmezler. 14 Mayıs’ta AK Parti’yi yeniden iktidar yapacağız şüphesi olanlara bu salon en iyi cevaptır diyorum" dedi. 



AK PARTİ 1. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI: 
İZMİR-1 1 MEHMET KASAPOĞU
İZMİR-1 2 MAHMUT ATİLLA KAYA
İZMİR-1 3 ŞEBNEM BURSALI
İZMİR-1 4 MEHMET ALİ ÇELEBİ
İZMİR-1 5 CEMAL BEKLE
İZMİR-1 6 SAVCI SAYAN
İZMİR-1 7 ENES EFENDİOĞLU
İZMİR-1 8 ÖMÜR ŞANLI
İZMİR-1 9 MEHMET SADIK TUNÇ
İZMİR-1 10 NİSA ALPTEKİN
İZMİR-1 11 MEHMET SAİD BAŞDAŞ
İZMİR-1 12 SELAHATTİN SERDAR MUÇAY
İZMİR-1 13 BERKAN YILDIZHAN
İZMİR-1 14 HATİCE YELİZ KARATAŞ



AK PARTİ 2. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI: 
İZMİR-2 1 EYYÜP KADİR İNAN
İZMİR-2 2 FEHMİ ALPAY ÖZALAN
İZMİR-2 3 CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI
İZMİR-2 4 YAŞAR KIRKPINAR
İZMİR-2 5 KEREM ALİ SÜREKLİ
İZMİR-2 6 MUHAMMET DOĞAN
İZMİR-2 7 DİLEK YILDIZ
İZMİR-2 8 İSMAİL HANCI
İZMİR-2 9 AHMET CAN ÇELİK
İZMİR-2 10 GÜLŞEN GEZİCİ
İZMİR-2 11 HALİL POLAT
İZMİR-2 12 VEYSEL GÜLDOĞAN
İZMİR-2 13 GÜVEN DEMİRAĞ
İZMİR-2 14 YASİN DEMİREL

 
"UNESCO kenti İzmir için çalışıyoruz"
 
Buca Cezaevi alanı davasında kritik gelişme: Bölge Mahkemesi'nden 'keşif' kararı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP İzmir adayları vitrine çıktı... İl Başkanı Şahin: Türk demokrasisi tarihi yol ayrımında!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek ...
Cumhurbaşkanlığı seçimleri oy pusulası paylaşıldı
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kullanılacak oy pusulası YSK tarafından onaylandı.
AK Partili Çelebi'den 'seni vekil yaptırmayacağız' yanıtı: Atatürkçülere havale ediyorum!
CHP İl Başkanı Aslanoğlu'nun 'seni vekil yaptırmayacağız' çıkışına yanıt ...
 
Bakan Kasapoğlu aday tanıtım toplantısına Togg'la geldi!
AK Parti'de adayların vitrine çıktığı güne Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet ...
Pehlivan'dan Türkelli'ye müjde seli!
Menemen Belediyesi Ramazan ayı nedeniyle kurduğu gönül sofralarına Maltepe ...
CHP İzmir'de saha programı tamam, adaylar o gün vitrine çıkacak!
İl Başkanı Aslanoğlu'nun adaylarla bir araya geldiği zirvede saha çalışmaları ...
 
Ve AK Partili Sürekli sahaya indi!
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, Ankara’daki ...
Türkiye’nin en genç milletvekili adayı Memleket Partisi İzmir’den!
Türkiye’nin en genç milletvekili adayı Memleket Partisi İzmir’den… Memleket ...
Adaylarını tanıtan Memleket Partisi'nden CHP'ye 'Taşkın' tepkisi, 'İzmir'de 3.parti' iddiası!
Memleket Partisi İzmir İl Örgütü bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri