POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özel'den Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması!
Özel'den Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması!
İYİ Parti'den istifa etmişti: Bahadır Erdem CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa etmişti: Bahadır Erdem CHP'ye katıldı
Özel ve Bahçeli'den 45 dakikalık kritik görüşme
Özel ve Bahçeli'den 45 dakikalık kritik görüşme
Babasının bıçakladığı kız hayatını kaybetti
Babasının bıçakladığı kız hayatını kaybetti
15 Mayıs 2023 Pazartesi - 17:09

AK Parti İzmir'de başkan ve vekillerden iddialı ikinci tur mesajları

AK Parti İl Başkanı Saygılı ve yeniden İzmir Milletvekili seçilen Kaya ile Çankırı yayınladıkları mesajlarda  ikinci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimi için iddialı açıklamalarda bulundu.

AK Parti İzmir de başkan ve vekillerden iddialı ikinci tur mesajları

GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve Ceyda Bölünmez Çankırı 14 Mayıs seçimlerine ve ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin açıklama yaptı.

AK Parti İl Başkanı Saygılı katılım oranına vurgu yaptığı açıklamasında ikinci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimi için de iddialı bir mesaj verdi.



AK Parti İl Başkanı açıklamasında, “Teşekkürler İzmir, teşekkürler Türkiye. Rekor bir katılımla sandıklara giden seçmenlerimiz başta olmak üzere, geç saatlere kadar seçmen iradesinin güvenliğini sağlayan sandık görevlilerine ve güvenlik güçlerine teşekkür ediyorum. Son ana kadar görevlerinin başından ayrılmayan müşahitlerimize ve teşkilat mensuplarımıza da gayretlerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanımızın en yakın rakibine açık ara fark atmasına, AK Partimizi de birinci parti yapan Aziz Milletimize teşekkür ediyoruz. İkinci turda, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı milletimizle birlikte rekor bir oyla yeniden Cumhurbaşkanımız olarak seçecek Türkiye Yüzyılı hedeflerimize doğru güçlü adımlarla yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

KAYA'DAN DA REKOR OY MESAJI

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da yaptığı açıklamada  ikinci tur için rekor oy mesajı verdi. Kaya şu ifadeleri kullandı;"

Türkiye'nin kaderini oyladığımız 14 Mayıs seçimlerinde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49,50 oy oranıyla, en yakın rakibine büyük fark atarak sandıktan açık ara birinci çıkmıştır. 

AK Parti olarak, 30 Büyükşehir'in 20'sinde birinci parti olduk. Toplamda 60 ilde birinciliği bırakmadık. 81 ilin 79'unda milletvekili çıkardık. 

Cumhur İttifakı olarak, oyların yüzde 49,49'unu alarak 322 milletvekili çıkardık. 

TBMM'deki çoğunluğu tartışmasız kazandık. 

Aziz Milletimiz tercihini seçimin ikinci tura kalmasından yana yaptı. 

AK Parti olarak 21 yıldır bizim için seçim çalışması, seçimin bittiği günün ertesi günü başlar. Bugünden itibaren çalışmaya devam ediyoruz.l

Milletimiz şaşmaz ferasetiyle, bu sefer daha güçlü bir şekilde Sayın Cumhurbaşkanımıza destek verecektir. 

İkinci turda zaferimizi taçlandırarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı rekor bir oyla yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız. 

Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da İzmir'imiz için, Türkiye için, durmadan, yorulmadan, aşkla çalışmaya devam edeceğiz. 

Doğru Zamanda Doğru Adamla, durmak yok yola devam. 

Haydi Bismillah!

ÇANKIRI'DAN İZMİR'E TEŞEKKÜR

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim sonuçlarından sonra teşekkür mesajı yayınladı.  Çankırı, “Oy tercihiniz kimden yana olursa olsun İzmir’e ve İzmirlilere geçen 5 senelik dönemde olduğu gibi hiçbir ayrım gözetmeksiniz hizmet etmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla yüzde 50+1 barajını aşmak adına tekrardan hemşehrilerimizin oylarına talip olacağız, canla başla çalışacağız” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Türk siyasi tarihinin en nitelikli ve yoğun katılımın iştirak ettiği 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimi’nin ardından partisine ve kendisine gösterilen teveccühe karşılık teşekkür mesajı yayımladı. Çankırı, birlikte yola çıkan partisinin İl Teşkilatı, İlçe Teşkilatları, hemşehri dernekleri ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek şunları söyledi: “Bu seçim tarihi ve günü itibariyle en anlamlı takvimi içermektedir. Bize oy veren vermeyen bütün seçmenin kararına saygımız sonsuzdur. Benim için ise 14 Mayıs Anneler Günü’nün en güzel hediyesi olmuştur” dedi. Şahsım adına 3. dönem, İzmir’de ise 2. dönem Milletvekili olarak seçilmenin onur ve gururunu yaşıyorum. Oy pusulasında tercihini AK Parti’den yana kullanmış yahut kullanmamış tüm İzmirlilere demokrasi şölenine yüksek katılımları için teşekkürlerimi sunuyorum. Oy tercihiniz kimden yana olursa olsun İzmir’e ve İzmirlilere geçen 5 senelik dönemde olduğu gibi hiçbir ayrım gözetmeksiniz hizmet etmeye devam edeceğiz. Muhalefet partilerinin neredeyse tümünün birleşmesine rağmen Aziz Milletimizin teveccühüyle Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tek başına, tekrardan birinci olarak çıkması bir iftihar nişanesidir. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla yüzde 50+1 barajını aşmak adına tekrardan hemşehrilerimizin oylarına talip olacağız, canla başla çalışacağız. Bir kez daha ifade etmeliyim ki; Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, ülkemiz ve İzmir’imiz için hizmet etme onurunu bahşeden Rabbimize hamd ediyor, destekleyen herkese şükranlarımı sunuyorum.”

 
Kılıçdaroğlu: Sakın ola ki bir ümitsizliğe kapılmayın
 
Kavgada başını yere çarptı, kurtarılamadı...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu: Sakın ola ki bir ümitsizliğe kapılmayın
Seçimin ikinci tura kalmasının ardından tweet atan Kılıçdaroğlu, "Sakın ...
YSK açıkladı: Cumhurbaşkanı seçimi ikinci tura kaldı
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, cumhurbaşkanlığı seçiminin ...
CHP'li Öztrak: İkinci turda mutlaka kazanacağız
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığını ...
 
Soyer'den 'yılgınlığa gerek yok' mesajı ve İzmir sandığı yorumu!
Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı ...
CHP listelerinden seçime giren 6 parti kaç vekil çıkardı?
Türkiye, dün, Cumhurbaşkanlığı seçiminin yanı sıra 28. Dönem TBMM vekillerini ...
İYİ Partili Bezircioğlu'ndan sonuç yorumu ve kritik 'ikinci bölge' mesajı!
İzmir’de oy oranını ve vekil sayısını arttıran tek parti olan İYİ Parti’de ...
 
İkinci turda takvim nasıl işleyecek?
Türkiye, 13. Cumhurbaşkanı'nı seçmek için sandık başına gitti. Henüz resmi ...
TİP'in İzmir adayı Değirmenci'den 'stratejik oy' çıkışı!
Türkiye İşçi Partisi'nin İzmir milletvekili adaylarından İrfan Değirmenci, ...
Soyer'den 2. tur mesajı: Umutları yitirmek yok!
Türkiye Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için sandık ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri