POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Süper Lig'de küme düşen 2. takım belli oldu
Süper Lig'de küme düşen 2. takım belli oldu
Bakan açıkladı: Yeni halk plajları açılıyor
Bakan açıkladı: Yeni halk plajları açılıyor
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
23 Ocak 2019 Çarşamba - 16:09

AK Parti İzmir'de 'eski ve yeni' buluşması

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, kurulduğu günden bu yana AK Parti’ye hizmetlerde bulunan önceki dönemin milletvekilleri, il başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile buluştu.

AK Parti İzmir de  eski ve yeni  buluşması

Konak’taki bir otelde gerçekleşen buluşmaya AK Parti İzmir Milletvekilleri Alpay Özalan, Ceyda Bölünmez Çankırı, Mahmut Atilla Kaya, Yaşar Kırkpınar ve Cemal Bekle de katıldı. Toplantıda, önceki dönemde AK Parti’de önemli görevler üstlenen deneyimli isimler de tek tek söz alarak, seçim sürecinde yapılması gereken çalışmalara ilişkin fikirlerini paylaştı. AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve oldukça samimi bir ortamda geçen toplantıda konuşan önceki dönem yöneticileri, “Biz, üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Görevimizin başındaymışız gibi çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Seçim sürecinde hep birlikte olacağız. CHP’ye oy veren de vermeyen de belediyecilik hizmetlerinden şikayetçi. İzmir’de başarıya yakınız. Alanda gördüğümüz eksikleri de size aktaracağız” mesajını verdi.


SİYASETTE TECRÜBE KOLAY KAZANILMIYOR, BU İŞİN OKULU YOK
Başkan Şengül ise, buluşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Siyasette deneyim kolay kazanılmıyor. Bu işin üniversitesi ya da okulu yok. Bu noktada partimizin bugünlere gelmesinde büyük emeği olan herkesin deneyiminden yararlanmak da bizim için çok önemli. Bize tecrübe aktaran, kendisinden çok şey öğrendiğimiz arkadaşlarımız var. Hala da onlardan birçok şey öğrenmeye devam ediyoruz. Hiçbir beklenti içinde olmadan, partimizin başarısı ve milletimize hizmet için çaba sarf ediyoruz. Siyasette koltuklar, kimseye ait değildir" dedi.


SORUMLULUĞU PAYLAŞACAĞIZ
Başkan Şengül, şöyle devam etti: "İzmir'de çok iyi bir hava yakaladık. Ciddi potansiyelimiz var. Beraberlik içinde hareket edip, enerjimizi de birleştirerek, İzmir'de başarıya ulaşabiliriz. İzmir'de başarı, hepimizindir. Sorumluluğu da birlikte paylaşabiliriz. Büyükşehir'in yanı sıra ilçelerimizde de adaylarımız memnuniyet oluşturdu. Hep birlikte koordine olarak, ufak tefek eksikleri de giderelim. Sizler aynı zamanda bizim ilçelerimizdeki gözümüz kulağımızsınız. Sokakta CHP'den yılgınlık var. İzmir, artık değişim istiyor. Bizim de en büyük hayalimiz bu. Bu hayali hep birlikte gerçekleştireceğiz.”


İZMİR DESTANINI BİRLİKTE YAZACAĞIZ
İzmir’in her metrekaresine dokunan bir seçim kampanyası yürüttüklerini söyleyen Nihat Zeybekci ise, “Belediye başkan adayı olarak 30 ilçenin tamamında ana caddelerde yürümedik hiçbir yer bırakmayacağız. Gümbür gümbür değil, kendi tabirimizle bereketli yağmurlar gibi çisil çisil bir çalışma yapacağız. Seçim çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. İzmir’de hiç kimseden olumsuz bir hareket görmedim. Bizi nezaketle karşılıyorlar. Seçim sürecinde de olumlu tepkiler artarak devam edecek. Bu sefer İzmir’de iyi bir sonuç alacağız. Partimizin kurulduğu günden bu yana önemli görevlerde bulunan arkadaşlarımızla beraberiz. Onlarla seçim sürecinde de omuz omuza olacağız. İzmir destanını hep birlikte yazacağız. Buna yürekten inanıyorum” dedi.

 
İzmir futbolu yasta: Uran'a veda...
 
Bağışçı olmak isteyen mülteciler mevzuatta değişiklik istiyor
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş 23 Ocak 2019 Çarşamba 17:22

Sayın il başkanı siyasetin okullu vardır.olmaz mı siyasi bilimler fakültesi yokmu.siyasi prof olan siyaset bilimcisi olan bu okullarda okumuşlar.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Özel'den flaş 'İzmir Adayı' mesajı!
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 27 Ocak Pazar günü yapılacak partisinin ...
Flaş karar: Sarıgül CHP'den istifa etti
Şişli'den belediye başkanı adayı olacağını açıklayan Mustafa Sarıgül, ...
Kocaoğlu’ndan ‘çifte algı’ çıkışı ve kırsal ile ekonomi vurgusu!
CHP’nin adaylarını belirlediği ilçelere ziyaretlerini Ödemiş ile tamamlayan ...
 
CHP İzmir'den 4 bin 726 itiraz!
CHP İzmir'in bir çok ilçesinde seçmen kütükleri için toplamda 4 bin 726 ...
CHP'de o ilçede aday adaylarından ortak imza hamlesi: İYİ Parti'ye verilmesin!
CHP’nin İYİ Parti’ye bırakacağı iddia edilen Tire’de aday adayları bir ...
AK Partili Eroğlu'ndan sazlı-sözlü seçim çalışması
AK Parti’nin Konak Belediye Başkan adayı Melek Eroğlu (50), renkli bir ...
 
Kocaoğlu'ndan o ilçede net mesaj: Bir kez daha başaracağız!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin ...
MHP'li Altınkeser anlattı: İzmir'de seçimin yol haritası nasıl şekillenecek?
MHP İzmir Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bahadır Altınkeser ...
Kılıçdaroğlu-Akşener zirvesinde 'yeni kriz' iddiası!
CHP ile İYİ Parti arasında devam eden yerel seçimlerde işbirliğinde liderler ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri