POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İlginç kaza: Otomobil 3. kata çarptı
İlginç kaza: Otomobil 3. kata çarptı
Gözler bu görüşmede... 8 yıl sonra ilk!
Gözler bu görüşmede... 8 yıl sonra ilk!
34 il için kuvvetli sağanak yağmur uyarısı
34 il için kuvvetli sağanak yağmur uyarısı
Brezilya’da sel: Ölü sayısı artıyor!
Brezilya’da sel: Ölü sayısı artıyor!
16 Şubat 2018 Cuma - 08:32

AK Parti İzmir'de yeni döneme teşkilat bakışı: Vekiller ve başkanlar ne dedi?

AK Parti İzmir’de kan değişimi yaşandı ve Delican’ın yerine il başkanlığına Şengül atandı. Vekiller, belediye başkanları ve ilçe başkanları değişimi Gerçekizmir’e değerlendirdi.

AK Parti İzmir de yeni döneme teşkilat bakışı: Vekiller ve başkanlar ne dedi?

GERÇEKİZMİR -  AK Parti İzmir’de uzun süredir gündem de olan ‘değişim’ gerçekleşti. 45 aydır il başkanlığı koltuğunda oturan Bülent Delican’ın istifası alındı. Parti, İzmir’e eski Milletvekili ve eski il başkanı Aydın Şengül’ü il başkanı olarak atadı. 

AK Parti İzmir’de ikinci Şengül dönemi resmen başlarken, teşkilat değişimi değerlendirdi.

İzmir Milletvekili Atilla Kaya: Bülent Delican’a teşekkür ediyoruz hizmetleri nedeniyle. Aydın Şengül çok tecrübeli bir isim. Daha önce il başkanlığı ve milletvekilliği yaptı. İzmir’e AK Parti’ye faydalı çalışmalar yapıp ivme kazandıracağına eminiz.

İzmir Milletvekili Necip Kalkan: Yeni bir il başkanı yeni dönemin başlangıcıdır. Üst kademe yeni bir değişim kararı aldı bize buna uymak düşer. Bülent Delican hizmetleri olan bir arkadaşımızdır. Hiçbir zaman koptuğuna kopacağına inanmıyorum. AK Parti’nin parçası olmaya devam edecektir.

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli: Aydın Bey geçmişte il başkanlığı, vekillik yapmış tecrübeli ve teşkilat tarafından çok sevilen bir isim. Çok iyi bir şekilde süreci yürüteceğine inanıyoruz. Bülent Bey de 4 yıl süreyle başarıyla hizmet etmiştir. Bu bir bayrak yarışıdır. Bülent Bey başka alanlarda partiye hizmet etmeye devam edecektir.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu: Partimizin İzmir il başkanlığı görevine atanan 24. Dönem İzmir Milletvekilimiz Sayın Aydın Şengül'e yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisiyle uyum içinde İzmir ve Menderes'te başarı için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu: Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile İzmir İl Başkanlığı'na atanan  24. Dönem İzmir il Başkanımız Aydın Şengül'e yeni görevinin, İzmir'imiz, milletimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum.

Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızel: Bu bir bayrak yarışı. İlk değişim değil. Önceki il başkanımız Bülent Delican 4 yıl görev yaptı. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Hem yönetici hem de ilçe başkanı olarak birlikte çalıştık. Kendisinden Allah razı olsun. Aydın Şengül önceki dönemlerde il başkanlığı vekillik yapmış teşkilatı çok iyi bilen teşkilata heyecan verecek bir isim.   İl başkanımızla birlikte İzmir’de en iyi sonucu alacağımızı düşünüyorum. Değişim ilk olmadığı gibi son da olmayacak.

Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu: Aydın Başkanımız il başkanlığı döneminde teşkilatı iyi bilen teşkilatı motive eden süreç yaşatmıştı. Aynı sürecin yaşanacağını düşünüyorum. Teşkilatı yakınen tanıması çok avantaj. Başarılı olacağına inancım yüzde yüz. Aldığı bayrağı yukarıya taşıyacaktır. Aydın Başkan milletvekilliği yaptı il başkanlığı yaptı. Teşkilatı tanımakla kalmıyor İzmir siyasetini de çok iyi biliyor. İzmir siyasetinde de belirleyici olacaktır, yön verecektir. Partimize hayırlısı olsun. Bülent Başkanımızı da uzun süre görev yaptı. Hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz.

Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan: Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın takdiriyle böyle bir değişiklik oldu. Bülent Başkanımız 4 yılı aşkın süre il başkanı olarak hizmet etti. Hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür etmek gerek. Bu bitiş değil siyasette. Zaman zaman kan değişikliği oluyor. Siyasetin doğasında var. Aydın Başkanla uzun süredir tanışıyoruz. Benim meclis üyesi olmamda kendisinin katkısı olmuştu. İl Başkanlığı vekillik yaptı. Aydın Başkan çok tecrübeli. Siyasetin okulu yok. Siyaset siyasetin içinde öğreniliyor. Aydın Başkan parti içinde önemli görevler yaptı. Yeniden il başkanlığı görevi yapacak. Partimiz için de İzmir içinde iyi olacaktır.

 
Şengül'e coşkulu karşılama: Havalimanında teşkilata mesaj seli!
 
Erdoğan ile Tillerson'dan 3.5 saatlik zirve!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şengül'e coşkulu karşılama: Havalimanında teşkilata mesaj seli!
AK Parti İzmir'in yeni başkanı Şengül Ankara'dan İzmir'e döndü. Havalimanında ...
AK Parti'de görevden alınan Delican'dan ilk mesajlar: Kişisel görmüyorum!
AK Parti İzmir’de 45 aydır sürdürdüğü il başkanlığı görevinden Genel Merkez ...
Flaş! CHP Lideri Kılıçdaroğlu taburcu oldu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, idrar yolları problemi nedeniyle ...
 
Aksünger’den çok konuşulacak sözler: İzmir PM’de baronlar kaynaklı kaybetti!
CHP’de kurultayda liste delerek PM’ye seçilen Eski Genel Başkan Yardımcısı ...
CHP'de vekillerden tüzük önerisi alınacak
CHP, 9-10 Mart'ta yapılacak 19. Olağanüstü Kurultay öncesinde milletvekillerinden ...
Canikli-Mattis zirvesi sonrası ilk mesajlar
Milli Savunma Bakanı Canikli, ABD Savunma Bakanı Mattis'le yaptığı görüşmesine ...
 
CHP Lideri Kılıçdaroğlu ameliyat oldu
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hastaneye kaldırıldı. Kılıçdaroğlu'na idrar ...
CHP’li Bakan ‘Eski Çeşme Yolu’nu Meclis’te taşıdı!
CHP İzmir Milletvekili kent için ayrı bir nostaljik önem taşıyan yolu ...
Yücel'in 'STK turu' tam gaz: İTO'da CHP günü!
CHP İl Başkan Yücel sivil toplum kuruluşları ve odalarla iletişimi güçlendirmek ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri