POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Polis, meslektaşlarına kurşun yağdırdı: 2 şehit!
Polis, meslektaşlarına kurşun yağdırdı: 2 şehit!
Özgür Özel'den Dervişoğlu açıklaması!
Özgür Özel'den Dervişoğlu açıklaması!
Beşiktaş karşısında derbide gülen taraf Fenerbahçe
Beşiktaş karşısında derbide gülen taraf Fenerbahçe
CHP'den belediyeler için israf ve tasarruf genelgesi!
CHP'den belediyeler için israf ve tasarruf genelgesi!
16 Mart 2023 Perşembe - 14:33

AK Parti İzmir’de bir dönemin sonu: Sürekli’den adaylık istifası!

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli partisinin il binasında gerçekleştirilen basın açıklaması ile görevinden istifa ettiğini açıklayarak, milletvekilliği için aday adayı olduğunu duyurdu.

AK Parti İzmir’de bir dönemin sonu: Sürekli’den adaylık istifası!

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli parti binasında düzenlenen basın açıklaması ile görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

AK Parti İzmir’de önceki dönem İl Başkanı Aydın Şengül’ün istifasının ardından parti genel merkezi tarafından İzmir İl Başkanlığı’na atanan ve 2019’dan beri bu görevi sürdüren 25. ve 26. Dönem İzmir Milletvekili Sürekli parlamentoya dönmek için görevinden istifa etti. 

4 YILLIK SÜRECİ ANLATTI
Sürekli basın toplantısında konuşmasına 4 yıldır sürdürdüğü görev süresince yapılan çalışmalardan bahsetti. 
Sürekli şöyle başladı: 16 Nisan 2019 tarihinde atanmış bulunduğu görevimi 4 yıldır sürdürdüm. Süreç uzun bir süreç. Bu süreçte hakikatten önemli olayları birlikte yaşadık. Yerel seçimlerin bitiminde görev tarafıma tebliğ edilmişti. Arkasından yerel seçimini değerlendirmeleri vardı. İstanbul seçimleri gündeme gelmişti.  Mayıs 2019’da seçimler yenilendi.  Ve İzmir’de kolları sıvadık. İlk amacımız teşkilatımızı bütün dinamiklerini harekete geçirmekti. 2001’den bu yana AK Parti teşkilatlarında görev alan kişi sayısı oldukça fazlaydı. Bu görev alanların bir kısmı doğal olarak görevde değillerdi. İlk işimiz vefa çalışmasını başlatmak oldu. Geçmiş dönem il başkanlarımız, milletvekillerimiz. Geçmiş dönemde ilçeleri mahallerde kim görev aldıysa ulaşmaya çalıştık. 5 bin kişi görev almış bir çoğuna ulaştık. Bir kısmı ile toplantılarda bir araya geldik. 3 bin 208 geçmiş dönem mahalle başkanımıza ulaştık. Sonuçta bu vefa ziyaretlerinin hepsini tamamlama mutluluğu yaşadık. Bütün arkadaşımızla irtibat halindeyiz. Biriz beraberiz.

KARINCA MODELİ VE GÖNÜL SEFERBERLİĞİ!
Sürekli AK Parti teşkilatının İzmir’de yürüttüğü çalışma modellerini de anlattı. Sürekli, "Teşkilat çalışmalarında karınca modelini geçmiş dönemde denenmiş modeli tekrar hayata geçirdik. Ve istikrarlı bir şekilde aylarca deprem sürecine kadar kesintisiz bir şekilde uyguladık. Karınca modelinin yanında eş zamanlı çalışma modelini gündeme getirdik. 30 ilçede aynı zanda 15 günde bir karınca modeli bir eş zamanlı çalışma modeli yaptık. En çok dikkat ettiğimiz konu istikrara ve sürdürebilirlikti. Gönül seferberliği kapsamında üye kampanyaları yaptık. Bütün teşkilatımızı son 4 yılda 230 bin 640 üye kaydını gerçekleştirdi. AK Parti’nin üye sayısı 530 bin 300’dür. Farklı metotlar denedik online üyelik sistemini hayata geçirdik. Ev ziyaretleri esnaf ziyaretleri yaptık. Şehitlerimizin yakınlarını, gazilerimi yalnız bırakmadık. İftar sofralarını kurduk’’ diye konuştu. 



YERİNDE VE ETKİN MUHALEFET!
Sürekli konuşmasının devamında İzmir’de yerel yönetim bazında yürütülen muhalefet görevinden bahsetti. 
Sürekli, ‘’Aynı zaman da teşkilat çalışmalarımızı yaparken İzmir halkının verdiği muhalefet görevini yapmaya çalıştık. Sloganımız şuydu yerinde ve etkin muhalefet. Bir mahallinde basın açıklamaları yaptık 16 tane. Kah Körfez’de oldu, kah otobüs duraklarında, İzmirlinin yaşadığı sorunlara farkındalık oluşturmak istedik. Bu kamuoyunda karşılık buldu. Koku sorunu kabul edilmiştir Trafik altyapı sorunlarına ısrarla vurgu yaptık. İnşallah çözümü de yerel seçimlerde Cumhur İttifakı AK Parti iktidarına nasip olacak. Gerçekçi toplumun sorunlarına gerçekten siyaset üstü yaklaşımı içeren bir muhalefet tarzını benimsedik. İzmirlilerin sorunlarını en iyi şekilde ifade edebildiğimizi gözlemliyoruz. 4 yıl uzun bir süreydi. Pandemi gördük, depremi gördük. Kongrelerimiz yaptık ve asrın felaketini yaşadık. Deprem bölgesine yönelik çalışmalar yaptık’’ dedi. 

İSTİFA ETTİ, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI!
Sürekli konuşmasının devamında görevinden istifa ettiğini açıklayarak aday adaylığını açıkladı. 
Sürekli, ‘’Bu arada seçim takvimi işledi. 14 Mayıs olarak belirlendi. 6 aydır AK Parti teşkilatları seçime yönelik çalışmalarımı yoğunlaştırmıştık. Seçime yönelik teknik hazırlıklar 6 aydır çalışmalar yapılıyor. Aday adaylığı konusunda. Teşkilat başkanımız Erkan Kandemir Cumhurbaşkanımızın talimatıyla aday adaylığın noktasında çalışmalar yapıldı. Şahsımla 3 kez istişare edildi. sonucunda Cumhurbaşkanımızın olurları teşkilat başkanımızın tensipleri bu dönemde aday adaylığım konusunda genel merkezin kabul ortaya çıktı ve ben de bugün itibariyle toplantıya girmeden 4 yıldır onurla şerefle sürdürdüğüm görevimden istifa ettim ve aday adaylığı başvurumu da tamamladım. Bu bir süreç. Sayın Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun bana her kademede görev verdi. 2023 seçimleri vatanımız hayırlı olsun. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın en yüksek oyla tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğiz. İzmir’de de hedefimiz Sayın Cumhurbaşkanımızı Cumhur İttifakı olarak birinci yapmaktır. Rekorumuzu kırmaktır’’ dedi. 

ALLAH HERKESE BÖYLE VEDA NASİP ETSİN!
Sürekli sözlerini şöyle noktaladı: Allah herekse böyle bir veda nasip etsin. Benim teşkilatım beni bambaşka şekilde uğurladılar. Bütün amacımda görevimi bıraktıktan sonra teşkilatta ve İzmir’de hoş bir seda oluşturmaktı. Nail Kocabaş başkanımız il başkan vekili olarak devam edecek. Atama yapılana kadar. En kısa sürede yapılacaktır. Her kim göreve gelirse gelsin bizim il başkanımızdır. Göreve gelecek il başkanımızın emrinde olacağımı ifade ediyorum...

 
İzmir'de kurucu il başkanından flaş karar: İstifa etti, aday adayı oldu!
 
Bolu'da 4,8 büyüklüğünde deprem
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de kurucu il başkanından flaş karar: İstifa etti, aday adayı oldu!
DEVA Partisi İzmir'in Kurucu İl Başkanı Ösen görevinden istifa ederek aday adayı olduğunu açıkladı.
İzmir'de bakan yardımcısı ve 9 valiyle seçim güvenlik zirvesi!
İzmir'de 9 ilin valisi ile seçim bölge güvenliği toplantısı yapan İçişleri ...
İzmir'de sıra dışı açıklama: Beyaz atlı aday!
Ödemiş’ten Opr. Dr. Mehmet Bayındır, beyaz bir at üzerinde, efelerin eşliğinde ...
 
AK Parti'den cumhurbaşkanı adaylığı için karar!
AK Parti TBMM Grubu, Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayı olarak ...
Büyükşehir Belediyesi'nde kimler istifa edip aday adayı oldu?
Yerel seçimin ardından İYİ Parti kontenjanından Büyükşehir Belediyesi'ne ...
Sertel'den TRT çıkışı: Liyakat bitmiş!
CHP'li Sertel, "TRT’de liyakat bitmiş, iş barışı bozulmuş ayrımcılık hüküm ...
 
İYİ Partili isimden 'Kılıçdaroğlu'na itiraz' iddiası!
İYİ Parti’de, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ...
Gümrükçü’den Harmandalı için ‘Menderes’ vurgusu, ‘seçim’ mesajları ve 2.dönem sorusuna yanıt!
Çiğli Belediye Başkanı Politika Durağı programında ilçe, kent ve ülke ...
TBMM'de kabul edildi: Afet Yeniden İmar Fonu kuruluyor
Afet bölgesi ilan edilen alanlarda; imar, altyapı ve üstyapı çalışmaları ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri